GREGTONY Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 http://www.ricardo.gr/buy/pc/diktia/keraies-enisxites-wi-fi/16-km-wifi-antenna/v/an716192732/ Παδιά μπορεί μια τέτοια κεραία να έχει τέτοια μεγαλή εμβέλεια?
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 3800mw.βαζεις πανω το μπεικον και σε 10 λεπτα το εχεις ψησει.ολο βλακειες πουλανε και κοροιδευουν τον κοσμο.ενα wifi για να παιξει στα 16 km πρεπει και απο τις 2 πλευρες να υπαρχει κατι κατευθυντικο.οταν απο την μια πλευρα εχεις αυτην την βλακεια που ειναι σχεδον 4watt και απο την αλλη εχεις μια omni κεραια που παιζει 100miliwatt μεσα απο ενα σπιτι ναι ποτε δεν θα εχεις ιντερνετ στα 16 Km.τωρα αν θες εσυ να εχεις 4watt πανω απο το κεφαλι σου και επισης να σκιζεις ολο το φασμα των 2,4 ghz με παρεμβολες δεν μπορω να πω κατι.
GREGTONY Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αυτή η καιραία όπως είναι, πόση εμβέλεια έχει?
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αυτή η καιραία όπως είναι, πόση εμβέλεια έχει? θεωρητικα εχει αρκετα χιλιομετρα με τοσα mw.αλλα ειναι αχρηστο πραγμα τελειως.επισης οτι εχει εμβελεια τοσα χιλιομετρα το ξαναλεω δεν σημαινει οτι θα πιασεις δικτυα που ειναι στα ταδε χιλιομετρα.αλλο που φτανει το σημα αλλο ποσο σημα φτανει σε σενα.με τοσα mw φτανεις μακρυα αλλα δεν θα λαβεις τιποτα παραπανω απο μια wifi καρτα που μπορει να ειναι 200-300 mw και σιγουρα για χρηση μεσα απο το σπιτι δεν θα λαβεις ουτε τα μισα απο αυτα που θα λαβεις με μια grid στην ταρατσα.
GREGTONY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Τι μπορώ να βάλω για να έχω wifi σε απόσταση 5 km?
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ξαναδες το τελευταιο Post.μια grid ενα πιατο κτλ κατι Ubiquti θα δεις να φτανουν αυτα τα Km.αλλα ειναι αναλογως τι εχει και ο αλλος απο την αλλη πλευρα αν μιλαμε οτι θες να παρεις ιντερνετ γενικοτερα.αν ηταν οτι απλα στηνεις ενα Link τοτε θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα γιατι θα εβαζες και απο την αλλη πλευρα τον ιδιο εξοπλισμο και θα κανες Link.αλλα οτι θα φτασεις εσυ στα 5km δεν σημαινει οτι ο αλλος με ενα απλο ρουτερ μεσα στο σπιτι του θα φτασει εσενα.οχι εσενα αλλα ουτε τα 500 μετρα ενδεχομενως.το βασικο που δεν εχεις πει ειναι τι θες να κανεις.σκοπος ειναι να παρεις κατι και να γινει σωστα η δουλεια.αυτο στο πρωτο Link ειναι μια βλακεια και μιση συν οτι ειναι πολυ δυνατο χωρις λογο.σαν να εχεις παρει μηχανη απο Porsche και να την βαλεις σε ενα fiat.λαθος σχεδιασμενο.πολυ μεγαλη ισχυ πολυ ακτινοβολια με λαθος υλικο.εχω δει και κατι τετοια με Omni κεραια και να ειναι 4 watt.Ποιο το νοημα να εχεις τοσο μεγαλη ενταση με Omni.απειρα αχρηστα τετοια προιοντα που μολυνουν ηλεκτομαγνητικα το φασμα των 2,4 ghz και μετα δεν μπορει ο απλος κοσμος να κανει την δουλεια του και να στησει τα link του.
GREGTONY Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Αυτο που θέλω να κάνω είναι ότι θέλω να έχω internet σε απόσταση 3-4 km, από το μαγαζί μου στο σπίτι. Απλός δεν μπορώ να βάλω κεραια στο μαγαζί μόνο στο σπίτι. θα μπορώ με κάπιον τρόπο να από το σπίτι μου να έχω internet?
jkoukos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Χωρίς εξωτερική κεραία και στα 2 σήμεία, ούτε Chuck Norris μπορεί να τα καταφέρει.
ParhsG Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μπορει αν βαλεις 2 κινεζιες που ειχες πριν να παιξουν. Χλωμο αλλα ποτε ξερεις. ΑΝ βγαζουν τοσα watt . Βεβαια αν εισαι επιχειρηματικο μυαλο και δεσποζουσα προσωπικοτητα θα σου ειναι παντελως αδιαφορο αν σκισεις το φασμα αφου το αποτελεμα θα μετρα για σενα. Το 58 dbi που λεει φαινεται εξωπραγματικο παντως και πολυ κατευθυντικο αν ισχυε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα