vaggelis7172 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδια,θα θελα να ρωτησω αν εχω ενα usb μπορω στο ενα μερος του να βαλω το iso για παραδειγμα των windows 7 για εγκατασταση και το υπολοιπο μερος του να το εχω για να αποθηκευω αρχεια? ή πρεπει ολο να ειναι bootable?Ευχαριστω.
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Καταρχην, δε νομιζω οτι βαζεις το iso, αλλα τα αρχεια του iso. Επισης, νομιζω οτι πρεπει να υπαρχουν μονο αυτα στο φλασακι, δεν ειμαι και σιγουρος. Καλυτερα περιμενε να σου απαντησουν κι'αλλοι.
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Περνάς τα αρχεία όπως είπε και ο soadnick,πέρα από αυτό παραμένει κανονικό Usb μπορείς να φτιάξεις δηλαδή έναν φάκελο και να βάζεις ότι αρχείο θέλεις,δεν επηρεάζει την λειτουργία του install.
RellikEht Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 άλλο bootable και άλλο να βάλεις τα windows εκεί για εγκατάσταση τι ακριβός θες να κάνεις ?
vaggelis7172 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 άλλο bootable και άλλο να βάλεις τα windows εκεί για εγκατάσταση τι ακριβός θες να κάνεις Να μπορω να εγκαθιστω τα windows σε netbook που δεν εχει CD/DVD Drive.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 αν ειναι 32GB για παραδειγμα το φλασακι, και τα αρχεια εγκαταστασης των windows ειναι ~6GB.. απλα μπορεις να φτιαξεις εναν υποφακελο μετα στο φλασακι, οπως πολυ σωστα ειπε ο elf οπου μεσα θα μπορεις να βαζεις αρχεια χωρις να επιρεαζεται η δυνατοτητα για εγκατασταση των windows απο αυτο.
sattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 ακριβως ετσι. βαλε το Novicorp WinToFlash και με 2 κλικ θα σου ετοιμασει το φλασακι με τα win ετοιμα για εγκατασταση. μετα φτιαξε ενα αλλο φακελο εκει μεσα και οσος χωρος εχει περισσεψει τον χρησιμοποιεις για αλλα αρχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα