SOADNICK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Καλησπερα στο forum, ψαχνω ενα email client που να εχει τις παρακατω δυνατοτητες: -Εναρξη με τα windows -Να δεχεται πολλαπλους λογαριασμους email -Να σου βγαζει ειδοποιηση οτι εχει ερθει νεο email οταν πχ το προγραμμα ειναι ελαχιστοποιημενο -Να ψαχνει συνεχως για νεα μηνυματα, και οχι πχ καθε 1 λεπτο, αλλα καθε 1ms -Spam Protection Το να ειναι free δεν με νοιαζει ιδαιτερα, αλλα θα το προτιμουσα.
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε τον Mozilla Thunderbird εμενα με εχει βολέψει χρόνια τώρα μετα το outlook express οταν έψαχνα κατι εναλλακτικό
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε τον Mozilla Thunderbird εμενα με εχει βολέψει χρόνια τώρα μετα το outlook express οταν έψαχνα κατι εναλλακτικό Αυτο εχω τωρα, αλλα λιγοτερο οριο για ανανεωση εχει το 1 λεπτο, ή αλλιως πρεπει να το κανω εχω manually. Επισης, χωρις να ειμαι σιγουρος δεν εχει ανοιγμα μαζι με τα windows.
parsifal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 1. Αν ο email provider σου και ο email client σου υποστηρίζουν αμφότεροι IMAP και IDLE, τότε δεν χρειάζεται ο client να «ρωτάει» συνέχεια και συχνά τον IMAP server για νεα emails 2. Για εκτέλεση προγραμμάτων με την εκκίνηση των Windows, δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχουν τα ίδια τα προγράμματα τέτοια ρύθμιση στα Preferences τους. Υπάρχει και η πατροπαράδοτη λύση της δημιουργίας συντόμευσης στον φάκελο Startup 2
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 1. Αν ο email provider σου και ο email client σου υποστηρίζουν αμφότεροι IMAP και IDLE, τότε δεν χρειάζεται ο client να «ρωτάει» συνέχεια και συχνά τον IMAP server για νεα emails 2. Για εκτέλεση προγραμμάτων με την εκκίνηση των Windows, δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχουν τα ίδια τα προγράμματα τέτοια ρύθμιση στα Preferences τους. Υπάρχει και η πατροπαράδοτη λύση της δημιουργίας συντόμευσης στον φάκελο Startup 1) Το Thunderbird εχω, υποστηριζει IMAP και IDLE, οι email provider που χρησιμοποιω ειναι απο microsoft (outlook, hotmail) google (gmail), yahoo. 2) Ok.
JamesSP472 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 νομίζω το windows live mail σε καλύπτει Αποστολή από το GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα