Προς το περιεχόμενο

Deadly Premonition: Director's Cut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα ΠΟΛΥ αθλιο port, ουτε τον προλογο δεν τελειωσα, εβαλα το 0.1 fix του durante για την αναλυση αλλα και παλι δεν. 

Ανυπαρκτο controller support,  (και xpadder να βαλεις δεν θα εχεις analog  αποκριση αλλα digital ) το ποντικι οταν σημαδευεις συμπεριφερεται σαν να  "επιπλεει" απο το smoothing,  τα quick time e-vents απαλαυετα λογω πληκτρολογιου  and the list goes on.

Κριμα γιατι ειναι το μονο παιχνιδι που  πηρα στο xbox 360  και δεν το πουλησα μετα οταν σκοτωσα την τοστιερα, καθαρα για συναισθηματικους λογους ! εχει πολυ ωραιο  story-telling, απο τα παιχνιδια που σου μενουν οσα χρονια και αν περασουν :)

Μαρεσει που χτυπιομουνα στο γειτονικο φορουμ να το ψηφισουν ολοι και  να γινει greenlit,  που να ξερα οτι  θα εξηγιοντουσαν ετσι :S παλι καλα που μου το κανανε steam gift και δεν εδωσα λεφτα ! υπομονη τωρα μπας και το σουλουπωσουνε :S  ας οψεται το backlog ....

Πραγματι αθλιο port. Με το τελευταιο update του Durante ειναι καλυτερα τα πραγματα (τουλαχιστον λυθηκαν ολα τα προβληματα με την αναλυση). Αν εχεις μεινει στο 0.1 περνα το τελευταιο update. Περιμενουμε το patch για να βαλουν native gamepad support διοτι αλλιως δεν παλευεται. Οχι τιποτα αλλο, αλλα και στο PS3 που το εχω unplayable ειναι με το framerate που εχει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στο PS3 πρέπει είναι η πιο άθλια έκδοση (με το PC port να ακολουθεί από κοντά). 

Πάντως ο Durante έχει βγάλει την 0.6.1 έκδοση του patch του και συνεχίζει να δουλεύει σε αυτό, ενώ (μέσω του Patch) σου επιτρέπει να κάνεις dump textures, και ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να βγάζουν HD εκδόσεις για κάποια Low-res textures.

Για το controller support θα χρειαστεί να κάνουν κάτι από την Rising Star Games - δεν θα διορθωθεί από το patch του Durante.

Για κάποια crashes αναφέρεται ως προσωρινό fix να θέσετε το compatibility σε Windows 98.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Βγήκε ένα επίσημο patch 1.01 σήμερα με crash fixes, Xbox 360 controller support και διάφορα άλλα fixes & βελτιώσεις.

Version 1.01

- Added full controller support for game.

- Added controller selector to launcher (note: controller button in launcher must be selected for controllers to work in-game).

- Enabled game to use multiple processor cores. This should improve performance and loading times on computers with multi-core processors.

- Fixed case where "All Achievements Unlocked" achievement was not unlocking for players. Players who have met the conditions will also now be awarded the achievement when they load their saved game.

- Alt button no longer pauses game.

- Fixed looping sound error when player stopped moving after stamina bar was full.

- Fixed case where car speedometers were being erratic on some computers.

- Decreased recovery time during a final event in the game. Players should find it easier to run and dodge now.

- Bug/crash fixes.

Το resolution patch του Durante είναι στην έκδοση 0.9.1 με διάφορα improvements (reflections, high quality VSSAO2), αλλά για την ώρα δεν είναι συμβατό με τη νέα επίσημη έκδοση του παιχνιδιού.

8bwq.jpg

y96a.jpg

rn94.jpg

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα άρχισα το game αλλά όταν το ανοίγεις και ακούς αυτή την παγανιστική  μουσική απλά μπορείς να περιμένεις το καλύτερο...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά το φτιάξανε καθόλου το port? Ας μας πει όποιος το έχει.

Φαίνεται ενδιαφέρον (αν και πρέπει να είναι πολύ cult) και θα ήθελα να το δοκιμάσω.

• Moderators
Δημοσ.

Πέρα από το ένα patch που έβγαλαν που αναφέρω παραπάνω (το οποίο έφερε controller support, αλλά επίσης έφερε για κάποιο λόγο και unskippable intro logos), δεν έχουν βγάλει κάτι καινούργιο.

Το παιχνίδι το έχω στο Steam (και σε Xbox 360 όπου το τερμάτισα).

Στο steam το έχω με το τελευταίο fix του Durante (DPfix 0.9.5) και την πρώτη φορά που πήγα να παίξω έπρεπε να κάνω restart το Steam (άλλοι αναφέρουν ως λύση restart στο PC για να λυθούν διάφορα θέματα). Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι δεν κράσαρε (αλλά δεν το έχω προχωρήσει και πέρα από το 3ο κεφάλαιο), και το πιο βασικό πρόβλημα που είχα ήταν τα μεγάλα loading times (για τα οποία εν μέρει ευθύνονται κάποιες ρυθμίσεις μου στο Durant fix και επίσης υπάρχει ένα μπακάλικο work-around). Υπάρχουν πάντως αρκετοί στο Steam και σε άλλα forum που αναφέρουν ακόμα crashes.

Πάντως ίσως επαναλαμβάνομαι αλλά ακόμα και χωρίς crashes, και γενικότερα και στην original έκδοση και στο Director's Cut το gameplay του DP θέλει αρκετό power-through :) Επίσης, νομίζω ότι είναι καλύτερα με controller γιατί με το mouse σε free look η κάμερα κεντράρεται αυτόματα και δεν μπορείς να εστιάσεις εύκολα όπου θες και ζαλίζει αρκετά αυτό μετά από λίγα λεπτά.

Σημείωση, πριν λίγο καιρό το DP ήταν σε bundle σε καλή τιμή, ενώ νομίζω το βλέπω να μπαίνει που και που σε προσφορές (Steam και gog.com)

Δημοσ.

Αν και έχει αρκετά ενδιαφέρων στα όρια του παράδοξου γενικά σαν game το αδικεί το gameplay που είναι αρκετά κουραστικό και σου μειώνει αρκετά το ενδιαφέρων. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...