Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Αποφάσισα να αντιγράφω blue-ray δισκάκια δημιουργώντας (νόμιμα) αντίγραφα 3D ταινιών καθότι η αποθήκευση τους σε σκληρούς δίσκους σε μορφή .iso μου φαίνεται περισσότερο ασύμφορη και δυσκολότερη στην αναπαρωγή στην TV μου.

Επειδή δε γνωρίζω τί παίζει στον τομέα των blue-ray αντιγραφών έχω κάποιες ερωτήσεις

α) Ποιο αξιόπιστο (και οικονομικό) blue-ray recorder μου προτείνετε για το σκοπό αυτό  ?

β) Τί τύπου και μάρκας δισκάκια θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ? (Βρήκα στο ebay δεκάδα TDK προς € 30.. )

γ) Ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιώ ?

Οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση / οδηγία είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Αποφάσισα να αντιγράφω blue-ray δισκάκια δημιουργώντας (νόμιμα) αντίγραφα 3D ταινιών καθότι η αποθήκευση τους σε σκληρούς δίσκους σε μορφή .iso μου φαίνεται περισσότερο ασύμφορη και δυσκολότερη στην αναπαρωγή στην TV μου.

Επειδή δε γνωρίζω τί παίζει στον τομέα των blue-ray αντιγραφών έχω κάποιες ερωτήσεις

α) Ποιο αξιόπιστο (και οικονομικό) blue-ray recorder μου προτείνετε για το σκοπό αυτό  ?

β) Τί τύπου και μάρκας δισκάκια θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ? (Βρήκα στο ebay δεκάδα TDK προς € 30.. )

γ) Ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιώ ?

Οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση / οδηγία είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ.

μπορείς να διαλέξεις το bd-xl εγγραφέα της pioneer που είναι και στα 12χ. τα tdk είναι πολύ καλά αλλά αναλόγως τον εγγραφέα που θα επιλέξεις πρέπει να βρείς δισκάκια συμβατά με το εγγραφέα σου. Συνήθωσ τα tdk είναι all around-ers ,επομένως δε θα έχεις πρόβλημα. Για πρόγραμμα πολύ καλό αλλά όχι δωρεάν είναι το dvdfab blu-ray decrypter.

Δημοσ.

Η αναπαραγωγή στην TV να υποθέσω θα γίνεται από επιτραπέζιο blu-ray player ? Έχεις υπόψιν πώς όλα τα νέα μοντέλα (από 2/2013) έχουν κλείδωμα cinavia που δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή αντιγράφων ? Γενικά δεν βρίσκω νόημα στην όλη διαδικασία. Αφού τα έχεις γνήσια δεν υπάρχει λόγος να αντιγράφεις. Άσε το κόστος. Τα περισσότερα blu-ray έχουν μέγεθος 45-50GB. Έχεις δεί πόσο κοστίζει ένα τέτοιο δισκάκι εγγραφής ? :-)  Δεν είναι όπως κάποτε που τα αντίγραφα dvd κόστιζαν πολύ φτηνά σε σχέση με τα αυθεντικά. Στα bluray το αντίγραφω κοστίζει περισσότερα απο το αυθεντικό. Άσε που αν ψάχνεις λίγο μπορεί να πετύχεις ταινίες ακόμα και με 5-6 Ευρώ.

Δημοσ.

Η αναπαραγωγή στην TV να υποθέσω θα γίνεται από επιτραπέζιο blu-ray player ? Έχεις υπόψιν πώς όλα τα νέα μοντέλα (από 2/2013) έχουν κλείδωμα cinavia που δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή αντιγράφων ? Γενικά δεν βρίσκω νόημα στην όλη διαδικασία. Αφού τα έχεις γνήσια δεν υπάρχει λόγος να αντιγράφεις. Άσε το κόστος. Τα περισσότερα blu-ray έχουν μέγεθος 45-50GB. Έχεις δεί πόσο κοστίζει ένα τέτοιο δισκάκι εγγραφής ? :-)  Δεν είναι όπως κάποτε που τα αντίγραφα dvd κόστιζαν πολύ φτηνά σε σχέση με τα αυθεντικά. Στα bluray το αντίγραφω κοστίζει περισσότερα απο το αυθεντικό. Άσε που αν ψάχνεις λίγο μπορεί να πετύχεις ταινίες ακόμα και με 5-6 Ευρώ.

Από PS3 θα παίζω. Τα δισκάκια τα βρίσκω με € 3... Γιατί δε συμφέρει ???

Δημοσ.

Δες και εδώ αυτο το ελληνικό κατάστημα / αποθήκη πολυ καλα δισκάκια ειναι τα taiyo Yuden/JVC , σε dvd και cd που τα χρησιμοποιώ χρόνια εχουν βγει πολύ αξιόπιστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SPANK, εννοείς το Disc Impex;

Από δισκάκια BD-R, TDK δεν έχω δοκιμάσει, ούτε και έχω γράψει διπλού στρώματος λόγω της εξωφρενικής τιμής τους - τουλάχιστον στην Ελλάδα. Από μάρκες προτιμώ τα Verbatim που είναι πολύ καλής ποιότητας αν και ακριβά. Το recorder μου (LG τριετίας) τα γράφει άψογα στη μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζει (6x). Επίσης έχω δοκιμάσει τα JVC BD-R LTH (χρυσή όψη) που το recorder μου, λόγω παλαιότητας, τα γράφει μόλις σε 2x ταχύτητα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με rip ταινιών δεν έχω ασχοληθεί, όλες οι εγγραφές που κάνω είναι backup δεδομένων.

Επεξ/σία από accipio
Δημοσ.

Ναι την Disk impex λεω αγοράζω απο εκει χρόνια και οτι recorder εχω πάρει (plextor) και δισκάκια , με τα taiyo Yuden και JVC οπως έγραψα και πριν ειμαι ευχαριστημένος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα γιατί σκέφτομαι την αγορά του  Pionneer-208DBK που είναι στα € 80. Εχω βρει αυτά τα 50άρια TDK http://www.ebay.co.uk/itm/10-TDK-3D-bluray-High-Grade-disc-50GB-bd-r-dl-printable-blu-ray-dvd-repacked-/130646178600?pt=US_CD_DVD_Blu_ray_Discs&hash=item1e6b1e7b28

που όπως βλέπετε βγαίνουν € 2 το κομμάτι ! Είναι ΟΚ ο συνδυασμός ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ? 

Επαναλαμβάνω οτι με ενδιαφέρει η αντιγραφή blueray ταινιών 3D και η αναπαραγωγή τους σε PS3. 

Δημοσ.

να σε ρωτησω κατι ασχετο ?

blueray παιζει ο υπολογιστης σου ? το σηκωνει ? 

ο υπολογιστης σου μπορει να συνδεθει με την τηλεοραση μεσω hdmi ?

Δημοσ.

να σε ρωτησω κατι ασχετο ?

blueray παιζει ο υπολογιστης σου ? το σηκωνει ? 

ο υπολογιστης σου μπορει να συνδεθει με την τηλεοραση μεσω hdmi ?

Παιζει αλλα δεν μπορει να συνδεθει στην τηλεοραση.. Ειναι σε εντελως διαφορετικο χωρο..γιατι ? υπαρχει καποιο θεμα με το ps3 ?

Δημοσ.

οχι απλα θα μπορουσες να γλυτωσεις ολη αυτην την διαδικασια να γραφεις δισκακια ! ειναι κ πολυ πιο οικονομικο !

τα κατεβαζεις σε τελεια αναλυση τα εργα (πλεον μπορεις να βρεις και 1080 blueray 40gb) ενα καλωδιακι hdmi και εισαι κομπλε ..

Δημοσ.

οχι απλα θα μπορουσες να γλυτωσεις ολη αυτην την διαδικασια να γραφεις δισκακια ! ειναι κ πολυ πιο οικονομικο !

τα κατεβαζεις σε τελεια αναλυση τα εργα (πλεον μπορεις να βρεις και 1080 blueray 40gb) ενα καλωδιακι hdmi και εισαι κομπλε ..

Από το PS3 μήπως μπορώ να παίξω full rip ISO ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...