gregori13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Απο την προσφορα που ειχε προσφατα το electro world παρελαβε κανεις ; Γιατι εγω πηρα τηλ. και μου ειπε οτι περιμενουν το προμηθευτη τους ακομη ! Και αναφερουν και παραδοση εντος 7 εργασιμων ημερων . Απαραδεκτοι.
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν αναφέρουν παράδοση εντος 7 εργασιμων ημερων ειναι εντάξει απέναντι στον πελάτη γιατι αλλο να λέει άμεση παράδοση και να σου λένε περιμένουμε να μας φέρουν και αλλο μεσα σε καποιο διάστημα ημερών, αν περάσει αυτο το διάστημα τοτε μπορείς να κράξεις αβέρτα αφου δεν ειναι μεσα στο χρονοδιάγραμα
gregori13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν αναφέρουν παράδοση εντος 7 εργασιμων ημερων ειναι εντάξει απέναντι στον πελάτη γιατι αλλο να λέει άμεση παράδοση και να σου λένε περιμένουμε να μας φέρουν και αλλο μεσα σε καποιο διάστημα ημερών, αν περάσει αυτο το διάστημα τοτε μπορείς να κράξεις αβέρτα αφου δεν ειναι μεσα στο χρονοδιάγραμα το διαστημα των 7 ημερων περασε
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν εχεις παραγγείλει και πέρασε αυτο το διάστημα τοτε οντως ειναι αδικαιολόγητοι , αν εχεις πληρώσει πιθανόν να μπορείς να ζητήσεις τα χρήματα σου πισω η καποιο πιστωτικό αν δεν εχεις πληρώσεις απλα αγνόησε τους αφου κανεις παράπονα και μην ξανα αγοράσεις απο εκει.
gregori13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Mολις μου ηρθε mail "Σας ζητούμε συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησής μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν θα σας αποσταλεί με εταιρεία ταχυμεταφορών (speedex) στις αρχές της επόμενης εβδομάδας." 1
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Τι να πω ειναι σε εσενα τωρα αν μπορείς να περιμένεις αλλο , αφου έκανες παντως τοσο υπομονή παρτες την αλλη εβδομάδα και απλα μην ξανα ψωνίσεις απο εκει στο μέλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα