Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.

Όποτε τον έχω ανοιχτό

και ανάψω η σβήσω ένα φως του σπιτιού μου (συγκεκριμένα λαμπες φθοριου)
η οθόνη κλείνει για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά ξανά ανοίγει.

Αλλα άμα συνδέσω το PS3 στην ίδια οθόνη στις ίδιες μπρίζες δεν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα.

Έχω φωνάξει και ηλεκτρολόγο αλλα δεν κατάφερε κάτι...

Δημοσ.

ο υπολογιστής δεν κάνει τίποτα. η οθόνη απλά κλείνει για λίγο και ανοίγει ξανά.. άμα τις βγάλω δεν θα έχει θέμα. μονο όταν τις ανάβω και τις κλείνω έχει θέμα.

Δημοσ.

Μπορεί το κουτί του υπολογιστή να το επηρεάζει. γιατί έχω βάλει και διαφορετική κάρτα γραφικων και διαφορετικό τροφοδοτικό και πάλι τα ίδια

Δημοσ.

Δε δοκιμάζεις άλλο καλώδιο σύνδεσης από το PC έως την οθόνη; Δε ξέρω αν έχουν κάποια θωράκιση τα καλώδια αυτά (λογικά κάτι θα έχουν) αλλά για παρεμβολές από τα ballast των φθορίου μου κάνει που ίσως παρεμβάλεται κάποιος θόρυβος στο καλώδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε να φανταστώ με HDMI έχεις; Είναι κάνα φθηνιάρικο του 1€? :P Δε ξέρω τι να υποθέσω αλλά για μένα θα παίζει ρόλο σίγουρα το καλώδιο σε αυτο το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα εχει να κανει με τα παρασιτα και τον θορυβο που βαζουν οι λαμπες φθοριου με τους μετασχηματιστες και τα σταρτερ στο δικτυο. Επειδη προφανως το καλωδιο η το τροφοδοτικο η ακομα και το κουτι σου ειναι κακης ποιοτητας δεν γειωνεται σωστα η οθονη στο σασι του υπολογιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...