georgedelimpasis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Όποτε τον έχω ανοιχτό και ανάψω η σβήσω ένα φως του σπιτιού μου (συγκεκριμένα λαμπες φθοριου) η οθόνη κλείνει για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά ξανά ανοίγει. Αλλα άμα συνδέσω το PS3 στην ίδια οθόνη στις ίδιες μπρίζες δεν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα. Έχω φωνάξει και ηλεκτρολόγο αλλα δεν κατάφερε κάτι...
GREGKERKYRA Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Όπως τα λες φαίνεται πρόβλημα τροφοδοτικού, τι τροφοδοτικό έχεις και πόσο καιρό;
georgedelimpasis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 ναι έβαλα στο ίδιο PC όμως ένα διαφορετικό τροφοδοτικό και πάλι τα ίδια.. Το τροφοδοτικό μου είναι το Cooler Master Real Power M850 το εχω 2-3 χρόνια αλλα και παλι εβαλα και αλλο και τα ιδια..
coolerman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 αν βγάλεις τις λάμπες φθορίου τι κάνει ο υπολογιστής(οθόνη);;
georgedelimpasis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 ο υπολογιστής δεν κάνει τίποτα. η οθόνη απλά κλείνει για λίγο και ανοίγει ξανά.. άμα τις βγάλω δεν θα έχει θέμα. μονο όταν τις ανάβω και τις κλείνω έχει θέμα.
GREGKERKYRA Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ναι αλλά η ίδια οθόνη στο ps3 δεν σου κάνει πρόβλημα, γιαυτό πήγα ότι στο pc υπάρχει θέμα.
georgedelimpasis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μπορεί το κουτί του υπολογιστή να το επηρεάζει. γιατί έχω βάλει και διαφορετική κάρτα γραφικων και διαφορετικό τροφοδοτικό και πάλι τα ίδια
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δε δοκιμάζεις άλλο καλώδιο σύνδεσης από το PC έως την οθόνη; Δε ξέρω αν έχουν κάποια θωράκιση τα καλώδια αυτά (λογικά κάτι θα έχουν) αλλά για παρεμβολές από τα ballast των φθορίου μου κάνει που ίσως παρεμβάλεται κάποιος θόρυβος στο καλώδιο. 1
georgedelimpasis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Με καλώδιο VGA δεν εχω καποιο πρόβλημα..
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Οπότε να φανταστώ με HDMI έχεις; Είναι κάνα φθηνιάρικο του 1€? Δε ξέρω τι να υποθέσω αλλά για μένα θα παίζει ρόλο σίγουρα το καλώδιο σε αυτο το πρόβλημα. 1
georgedelimpasis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 αλλαξα καλωδιο ΗDMI και τωρα δεν βλεπω καποιοι πρόβλημα 1
Di.P Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Το προβλημα εχει να κανει με τα παρασιτα και τον θορυβο που βαζουν οι λαμπες φθοριου με τους μετασχηματιστες και τα σταρτερ στο δικτυο. Επειδη προφανως το καλωδιο η το τροφοδοτικο η ακομα και το κουτι σου ειναι κακης ποιοτητας δεν γειωνεται σωστα η οθονη στο σασι του υπολογιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα