stevenosfp1999 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Κλείσε τα πάντα και άσε μόνο antivirus και chrome ανοιχτά
thessalonik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δενε χω καν antivirus, το δοκιμασα αυτο που ελς πλι η μνημη εφτασε στο 98%. Σας παραθετω το System Process .τχτ file. System Idle Process.txt
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 4-5 GB δεν μπορουν να τρωνε τα system processes κανονικα. Ουτε βαρυ game να ετρεχε εκινη την στιγμη δεν θα πιανανε τοσο.. τa system processes φτανιυν τοσο μονο οταν τρεχει ο chrome. Bασικα τωρα που γραφω μεσω firefox για καποιον λογο παλι η ,μνημη εφτασε στο 82% http://i.imgur.com/DcMJf6U.png οταν ξεκινει ο υπολοστης και το FF δουλεουν στο 28% σταδικα ανεωαινει ολο και περισσοτερο μεχρι τα 90%. Εγώ μέτρησα την μνήμη σου στο περίπου και βλέπω οτι αυτη που λεει επάνω ειναι μάλλον η ελεύθερη και οχι η κατειλημμένη. Δεν εχω άποψη τι λένε εκει πανω τα 8αρια αλλά για δες το.
thessalonik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Οχι γεμιζει φιλε δεν το αρχειο που επισυναψα.
stevenosfp1999 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Κατέβασε ccleaner, και πήγαινε στην 3 καρτέλα. Στο μενού εκκίνηση κλείσε τα ΠΆΝΤΑ. Αν πάλι δεν πιάσει βάλε avast και κανε full scan μήπως είναι ιός.
thessalonik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 oxi δεν ειανι ιος με6τα απο φορματ το κανει αυτο στα 8.1 μονο σε εμνα το κανει σε κανεναν αλλον που εχει 8.1?
JamesSP472 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Εμένα τρέχουν σε vbox με 1GB RAM απροβλημάτιστα !! Πάντως θα πω βλακεία αλλά δοκίμασε-δεν χάνεις τίποτα !! Κάνε εναλλαγή από κλασσικό chrome σε metro chrome από το Ξ στο πάνω μέρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα