Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα μαιλ στο windowslive, δλδ hotmail εδω και 6 χρονια, προσφατα πηγα να μπω και μου εβγαλε μυνημα οτι πιθανον το μαιλ μου να χρησιμοποιητε απο κάποιον άλλον και ζητουσε να επαληθεύσω μερικα πραγματα, το θέμα είναι ότι όνομα και επώνυμο που ρώταγε να βάλω εγω δεν τα θυμάμαι επειδή δεν ειχα βαλει τα κανονικα για ευνοητους λόγους, είχα βάλει τυχαία, π.χ: rkjdfjd kai fkdasflds, oποτε αποκλείεται να τα θυμηθώ. Το μόνο που συμπλήρωσα για την επαληθευση ήταν μερικα  μαιλ που είχα στις επαφές μου, άλλα απ ότι βλέπω δεν γίνεται κάτι, μου βγάζει ότι τα στοιχεια που εδωσα δεν επαρκουν, μπορω να βρω ακρη με καποιο τροπο λετε? υπαρχει καποιο τηλεφωνο που μπορω να παρω για να τους ζητησω στην mikrosoft να μου το ανοιξουν?

Μηπως πάτησα εγω κατα λαθος τιποτα απο τις ρυθμισεις του μαιλ και μπλοκαρε το μαιλ μου, παιζει να εχει γινει κατι τετοιο?

ή καποιος haker με μαμισε, ή μπήκε στο μαιλ μου ή καποιος ιός?

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

Εγω φίλε που είχα το ίδιο πρόβλημα, τα παράτησα..Εκανα 2-3 φορές την διαδικασία ( εδωσα εναλλακτικα mail, λίστες επαφών κτλ) αλλα δεν έγινε τίποτα. Ετσι απλά το άφησα!

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να ηταν απο ιο που εστειλε email.μπορει να ηταν απο καποιον που προσπαθησε να συνδεθει πολλες φορες .μπορει χιλια δυο.στειλε email και πεστους τι email ειχες μεσα και τι μπορει να εγραφαν μπας και στο ξεκλειδωσουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...