Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα γινεται ή οχι μπουκοταζ στο αμαζον;..

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Τι εννοείς;

Όποιος θέλει συμμετέχει στο μποϋκοτάζ, όποιος δε θέλει, δε συμμετέχει.

Προσωπικά συμμετέχω και δεν έχω ψωνίσει τίποτα από άμαζον, μετά την αλλαγή πολιτικής του για τα δωρεάν μεταφορικά.

Προφανώς το παιδί που άνοιξε το θέμα, δε συμμετέχει και αφού βρήκε προσφορά την πόσταρε για όποιον ενδιαφέρεται.

• Like 4
Δημοσ.

Τι εννοείς;

Όποιος θέλει συμμετέχει στο μποϋκοτάζ, όποιος δε θέλει, δε συμμετέχει.

Προσωπικά συμμετέχω και δεν έχω ψωνίσει τίποτα από άμαζον, μετά την αλλαγή πολιτικής του για τα δωρεάν μεταφορικά.

Προφανώς το παιδί που άνοιξε το θέμα, δε συμμετέχει και αφού βρήκε προσφορά την πόσταρε για όποιον ενδιαφέρεται.

Δεκτόν .. αλλά εγώ είμαι υπέρ του θέματος που είχε ανοιχτεί από τον Matrixxx

http://www.insomnia.gr/topic/489652-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B6-%CF%83%CF%84%CE%BF-amazon/

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να συμμετέχει ή να μην συμμετέχει στην ενέργεια αυτή. Προσωπικά δεν έχω χρειαστεί κάτι άμεσα από το amazon οπότε το μποϊκοτάρω κατά μία έννοια μιας και μετά την αλλαγή πολιτικής δεν σκέφτομαι να αγοράζω από εκεί για "ψύλλου πήδημα".

Stay ontopic.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εμενα δε μου αρεσει καθολου αυτο...

Η nikon J1 που επαιζε προσφατα στα ιδια λεφτα φαινεται καλυτερη :)

Προσωπικα μετα την αλλαγη τους εχω... επιστρεψει (!) 2-3 πραγματα που ειχα ψωνισει νωριτερα :) :)

• Moderators
Δημοσ.

[Επειδη εκφραστηκε απορια, σαφως συνεχιζεται το μποϊκοταζ, το αναφερουμε οποτε υπαρξει τοπικ απο αμαζον οπως κανατε πολυ ομορφα και τωρα στο #4, και περαν της αναφορας της δρασης, δεν συμμετεχουμε στην κουβεντα μεσα σε αυτα τα τοπικ οσοι ειμαστε υπερ. Οπως τα ειπε και ο safer97, ειναι προαιρετικο, δεν μπορουμε να "υποχρεωσουμε" κανεναν. Οποιος "πιστευει" στην χρησιμοτητα της δρασης απεχει συνειδητα και απο τις αγορες και απο τα τοπικ, οποιος δεν "πιστευει" κανει ο,τι καταλαβαινει.]

Δημοσ.

πάντως αν κάποιος πάρει τη συγκεκριμένη μηχανή και έχει όρεξη να ασχοληθεί με manual φακούς, υπάρχει στο amazon.de o Walimex Pro VDSLR 24/1.5 (walimex=samyang) στα 94 Ευρώ +φπα+μτφ τη στιγμή που για άλλα συστήματα ο ίδιος φακός κάνει 600+ Ευρώ

Η τιμή αυτή απλά δεν υπάρχει, είναι ο κορυφαίος φακός της εταιρείας, συγκρίσιμος με τους L φακούς της Canon, για όσους γνωρίζουν

τώρα που κοίταξα δεν υπάρχει πια σε στοκ, αλλά θέλει 3-4 εβδομάδες

http://www.amazon.de/gp/product/B00CBVJPZ2/sr=1-12/qid=1374140747/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&qid=1374140747&seller=&sr=1-12

• Like 2
Δημοσ.

εγώ προσανατολιζομαι στην nex 3n sony με τον 16-55 pancake λόγω καλύτερης φορητοτητας. τωρα βγαίνει στα 330€

καλή προσφορά πάντως. ο φακός. 5-15 δεν είναι πολύ wide?

Δημοσ.

εγώ προσανατολιζομαι στην nex 3n sony με τον 16-55 pancake λόγω καλύτερης φορητοτητας. τωρα βγαίνει στα 330€

καλή προσφορά πάντως. ο φακός. 5-15 δεν είναι πολύ wide?

16-50 είναι ο φακός. από που έχεις βρει αυτήν την τιμή?

Δημοσ.

Η μηχανη ποιοτικα ειναι απο αλλο πλανητη με καποιο πολυ καλο φακο. Αν δεν ειχα τσιμπησει την Olympus epm1 στα 220 θα την τσιμπουσα χθες. Εξαιρετικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...