Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής θέμα.

Έχω τα Windows 7 Home Premiun αυθεντικά εγκατεστημένα και ενεργοποιημένα στο desktop PC μου αλλά θέλω να τα διαγράψω οριστικά από αυτό και να τα εγκαταστήσω και να τα ενεργοποιήσω στο Laptop μου.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

Πρέπει να τα απενεργοποιήσω από το desktop Pc μου πρώτα και μετά να τα εγκαταστήσω στο laptop μου ή αν κάνω format στο desktop pc μου απενεργοποιούνται αυτόματα και θα είμαι οκ να τα βάλω στο laptop μου;

ευχαριστώ πολύ! :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής θέμα.

Έχω τα Windows 7 Home Premiun αυθεντικά εγκατεστημένα και ενεργοποιημένα στο desktop PC μου αλλά θέλω να τα διαγράψω οριστικά από αυτό και να τα εγκαταστήσω και να τα ενεργοποιήσω στο Laptop μου.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

Πρέπει να τα απενεργοποιήσω από το desktop Pc μου πρώτα και μετά να τα εγκαταστήσω στο laptop μου ή αν κάνω format στο desktop pc μου απενεργοποιούνται αυτόματα και θα είμαι οκ να τα βάλω στο laptop μου;

ευχαριστώ πολύ! :)

αφηνεις τον desktop οπως ειναι και με το δισκακι κανεις boot στο λαπτοπ

Δημοσ.

Φίλε Δημήτρη,

μπορείς να τα βάλεις στο Laptop σου και να ενεργοποιηθούν κανονικά.

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Έχεις κάνει register την άδεια?

Δημοσ.

οπότε έτσι ενεργοποιούνται στο laptop και απενεργοποιούνται στο desktop; στο desktop προφανώς δεν με νοιάζει να απενεργοποιηθουνε γιατί θα βάλω linux

τι ακριβώς εννοείς register; το μόνο που έκανα είναι ότι έβαλα τον κωδικό κατά την εγκατάσταση από ότι θυμάμαι...

και στα properties του υπολογιστή λέει ''windows in now activated'' και απο κάτω τον κωδικό που έδωσα κατά την εγκατάσταση...

ευχαριστω πολύ για την βοήθεια! :)

Δημοσ.

Είσαι οκ δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Αφού θα βάλεις και linux είσαι οκ.

Απλά όπως είπε και ο φίλος Emvoliasmenos δεν θα είχες πρόβλημα αν άφηνεσ και τα windows στο Desktop.

:-)

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παιδιά! :)

και μια τελευταία ερώτηση, το laptop είναι καινούργιο το έχω ήδη στο ρεύμα για 1η φόρτιση 3ώρες...να το βγάλω ή το αφήνω παραπάνω...εχει μπαταρία 6 κελιών λιθίου ιόντων, 4700 mAh.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...