Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την LG 22EA53VQ που προτείνει ο Millenium την χρησιμοποιώ εδώ και λίγους μήνες πολλές ώρες κάθε ημέρα και έχω άριστες εντυπώσεις.

Δημοσ.

Μάλιστα από τις έρευνες αγοράς που έκανα και εγώ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή , οπότε κάποια απο αυτές θα αγοράσω!

Δημοσ.

Καλησπέραααααααααα!!!!
Πήγα μια βόλτα στο πλαίσιο σήμερα και τους είπα πως θέλω μια οθόνη για gaming και ταινίες και μου πρότειναν αυτή http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/Turbo-X-TX-235HES-LED-Monitor-23-M231.htm

Μου φένεται πολύ καλή καθώς εχει και 2 ms απόκρισης!
Τι λέτε?

Δημοσ.

Mου είπαν ότι το hardware ανήκει στην Samsung και ότι αυτοί έκαναν μόνο το περίβλημα της οθόνης!
Δεν ξέρω τι να κάνω....

Δημοσ.

Το έχουν παρακάνει στο πλαίσιο εντάξει είναι απαράδεκτοι από εμένα έχει φάει black list, φίλε μακριά όσο μπορείς από το πλαίσιο πάρε την οθόνη που σου λέει ο φίλος που είναι πολύ καλύτερη αλλά και πιο οικονομική.

Δημοσ.

Έως 160 ευρώ αυτή είναι η καλύτερη?
Μπορειτε να μου πειτε μια καλη εως 160 και αν ειναι δυνατο απο ενα καταστημα που υπαρχει στο the mall...

Δημοσ.

Μακριά απο τα turbox παρε αυτην που λεει ο φίλος και ακομα καλύτερα να την πάρεις απο το Msystems που ειναι πολύ καλο κατάστημα και άψογο στην εξυπηρέτηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...