Kostas75 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είμαι σε σκέψεις για αγορά νέας οθόνης, τουλάχιστον 27" και μέχρι και 30-32", που να υποστηρίζει 3D κατά προτίμηση και να έχει βέβαια πολύ καλή απόκριση και απόδοση χρωμάτων, κάτι το οποίο δεν πρέπει να ακούγεται πολύ απαιτητικό πλέον. Σκεφτόμουν όμως αν θα ήταν καλύτερα να αγοράσω μια τηλεόραση, η οποία να έχει την δυνατότητα να γίνει monitor υπολογιστή, κατά προτίμηση όχι μόνο μέσω d-Sub (αναλογική σύνδεση) αλλά και μέσω κάποιου είδους ψηφιακής σύνδεσης, DVI-D καλύτερα, διαφορετικά HDMI 1.4(; ), να είναι LED και 3D και εννοείται full HD. Ίσως μια Samsung Smart 3D TV LED, που έχω δει εικόνα και μου αρέσει πάρα πολύ, διαφορετικά μια LG 3D TV LED (αν και έχω προτίμηση στην Samsung). Νομίζω όμως ότι όλες οι Smart 3D TV LED που έχω δει δεν έχουν DVI-D input και δεν ξέρω αν το HDMI 1.4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις κάρτες γραφικών ενός PC με την ίδια απόδοση. Οπότε χρειάζομαι την βοήθειά σας ώστε να καταλήξω στην πιο σωστή και ιδανική λύση σύμφωνα με αυτά που θέλω και περιγράφω παραπάνω. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2013 από Kostas75
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το hdmi είναι πολύ καλύτερο απο το Dvi-d 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το hdmi είναι πολύ καλύτερο απο το Dvi-d σε τι?
giokou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 σε τι? Λύσσαξες σήμερις! Πέρα απ' τη πλάκα, φίλε Kostas75 : Είτε hdmi είτε dvi => ένα και το αυτό όσον αφορά ποιότητα εικόνας, απλά το hdmi μεταφέρει και ψηφιακό ήχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα