Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι να πάρω κάρτα γραφικών σκέφτηκα σήμερα να κατεβάζω κανά παλιό παιχνιδάκι για να παίξω στην onboard κάρτα του desktop μου,την Intel GMA 3100 (όχι την X3100).Δοκίμασα πρώτα το Fifa 07 που είχα και αναγκάστηκα να χαμηλώσω τα πάντα σε low επίπεδο για να παίξει καλά.Τα ίδια και με το Call of Duty το πρώτο που είχε βγει (όχι MW ή Black Ops).Παρόλο που στο YouTube η συγκεκριμένη κάρτα δείχνει να παίζει μέχρι και PES 2009 σε Medium και Call of Duty 2 σε Full γραφικά εμένα μου κάνει νούμερα.Δοκίμασα να βάλω πειραγμένους driver αλλά τίποτα.Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από έναν Intel C2D στα 2.5,3GB RAM και 200GB σκληρό.Ξέρεις κανείς τι φταίει;Γιατί σπάζομαι ρε γ@μωτο που οι περισσότεροι στο YouTube παίζουν άνετα αυτά τα παιχνίδια ενώ εγώ...

Δημοσ.

Μην δινεις και μεγαλη σημασια σε καποια video απο το youtube.Μπορει να ειναι και fake.ξερεις και μονος σου οτι η καρτα σου δεν ειναι για πολλα πολλα.

Δημοσ.

Το αν θα τρέξει ένα παιχνίδι στο σύστημα σου, είναι κατά κανόνα αποτέλεσμα τριών παραγόντων:

1. Επεξεργαστή

2. Κάρτα γραφικών

3. Μνήμη ram

Ένα από τα 3 από μόνο του δεν είναι κριτήριο απαραίτητα.

Για το τί μπορεί να τρέξει ο υπολογιστής σου, μπορείς να πάρεις μια εικόνα από εδώ.

/sc

Δημοσ.

Το αν θα τρέξει ένα παιχνίδι στο σύστημα σου, είναι κατά κανόνα αποτέλεσμα τριών παραγόντων:

1. Επεξεργαστή

2. Κάρτα γραφικών

3. Μνήμη ram

Ένα από τα 3 από μόνο του δεν είναι κριτήριο απαραίτητα.

Για το τί μπορεί να τρέξει ο υπολογιστής σου, μπορείς να πάρεις μια εικόνα από εδώ.

/sc

Έκανα το test λοιπόν για το Call of Duty και μου έβγαλε σε όλα ΟΚ εκτός από το λειτουργικό επειδή όταν βγήκε το παιχνίδι δεν είχαν βγει τα Windows 7 και επίσης μου έβγαλε κόκκινο στην κάρτα επειδή δεν έχει Hardware T&L το οποίο εάν δεν κάνω λάθος συμβαίνει επειδή η κάρτα δεν είναι αυτόνομη.Anyway ευχαριστώ για το site,είναι πολύ καλό και χρήσιμο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...