Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται και το κάνεις όπως κάνεις κοινόχρηστο οποιονδήποτε δίσκο ή φάκελο.

Το πρόβλημα όμως στους εξωτερικούς δίσκους είναι ότι μπορεί να πάρει διαφορετικό γράμμα κάποια στιγμή οπότε δεν θα δουλεύει η συντόμευση. Θα πρέπει να πας από την διαχείριση δίσκων "WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση και δώσε diskmgmt.msc) να ορίσεις στον εξωτερικό δίσκο να παίρνει ένα γράμμα (με δεξί κλικ στον δίσκο->Αλλαγή γράμματος) που να είναι αρκετά ψηλά, π.χ. το Χ για να μην μπερδεύονται άλλα στικάκια ή δίσκοι με αυτό το γράμμα.

Δημοσ.

ευχαριστώ αλλα το έκανα κάπως αλλιώς...δεξί κλικ->κοινή χρήση με->κοινή χρηση για προχωρημένους->κοινή χρηση για προχωρημένους και μετά μου άνοιξε ένα παράθυρο, στην παρακάτω φωτογραφία , http://prntscr.com/1g5kkr
και μετα πάτησα προσθήκη....από αλλο υπολογιστή πηγαινω δίκτυο πατάω στον δικό μου υπολογιστή και εμφανίζεται ο δίσκος και μπορώ να διαβάσω κανονικά όλα τα αρχεια που έχει μεσα...θέλω να ρωτήσω τώρα γίνεται να τον διαβασω και απο το ps3...το ps3 μπορει να διαβασει μονο μουσικη φωτογραφίες και βίντεο απο την οικιακή ομάδα γίνεται να διαβαζει και τον δίσκο ???

Δημοσ.

Μα δεν το έκανες κάπως αλλιώς.

Τα βήματα αυτά ήταν αυτονόητα και απαραίτητα πριν κάνεις αυτό που σου είπε ο micos000 ή εγώ.

Αν ακολουθήσεις τώρα τις οδηγίες του παραπάνω συνδέσμου δε θα χρειάζεται καν να πηγαίνεις στο δίκτυο.

Θα τον βλέπεις από το Υπολογιστής.

Για τη κονσόλα δοκίμασε αυτό:

http://superuser.com/questions/87533/how-do-i-set-up-windows-7-to-stream-media-to-my-ps3

Δημοσ.

το έκανα με τον πρόγραμμα PS3 Media Server δουλευει κανονικά αλλό το πρόβλημα είναι ότι επειδη το ps3 ειναι με wifi και οχι ενσυρματα συνδεμένο με τον ιντερνετ κολλαει στις ταινίες με καλή αναλυση πχ 720p 1080p...σας ευχαριστώ όλους για την βοηθεια smile.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...