thodwris1993 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 χαιρε λαε...υπαρχει προγραμμα που μπορω να καψω αρχεια mdf,mds με pdf ή/και σημειωματαριο σε ενα cd?ξεκινησα με imgburn αλλα δεν μου ανοιγει το mds.εχω κατεβασει και το deamon tools αλλα δν μου διαβαζει το pdf και το σημειωματαριο.καμια λυση?
isay Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Έχεις μπερδέψει λίγο το «κάψιμο ειδώλου σε cd» με το «κάψιμο αρχείων σε cd». Είναι δυο διαφορετιικά πραγματα που δεν γίνονται μαζί. Πρέπει να ανοίξεις το mds, να βάλεις μεσα τα αρχεία pdf/text, να το σώσεις και μετά το νεο mds να το κάψεις με οποιοδήποτε προγραμμα υποστηρίζει «κάψιμο ειδώλου mds σε cd». Βρες το magiciso, άνοιξε το mds, βάλε μεσα τα pdf/txt και σώσε το mds. Μετα το γράφεις με το ενσωματομένο burner του magiciso ή με με οποιοδήποτε προγραμμα υποστηρίζει «κάψιμο ειδώλου mds σε cd».
micos000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αφού θα επεξεργαστεί το mdf δεν υπάρχει λόγος να το ηανασώσει σε mdf. Μπορεί να σωθεί σε iso που είναι και ποιό συμβατό φορμά.
isay Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Συμφωνώ μαζί σου και έτσι θα εκανα κι εγω, αλλά ας μην τον μπλέκουμε με παραπάνω ενέργειες (αν και δεν περιμένω να εμφανιστεί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα