keylogia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Θελω να βαλω στο λαπτοπ μου(acer) εναν αλλο σκληρο απο hp ομως δεν το αναγνωριζει.
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ποιο laptop ειναι και ποιος δίσκος , δεν τον αναγνωρίζει καν στο bios ?
keylogia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 hitachi σε acer θελω να βαλω ενω ειχε wd πριν οχι. στα bios γραφει no device to boot και μετα μου δειχνει αυτο http://img190.imageshack.us/img190/1857/nonamewc.jpg
TheELF Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 hitachi σε acer θελω να βαλω ενω ειχε wd πριν οχι. στα bios γραφει no device to boot και μετα μου δειχνει αυτο http://img190.imageshack.us/img190/1857/nonamewc.jpg Αυτό απλά σου το βγάζει επειδή είναι άδειος ή δεν έχει τα σωστά αρχεία εκκίνησης,πρέπει να μπεις μέσα στο bios (θα σου λέει κάπου press «τάδε» for setup). Αν τον βλέπει στο Bios απλά θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση ξεκινώντας τον Η/Υ από το δισκάκι με τα windows.
keylogia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 o δισκος δεν ειναι αδειος ομως εχει μεσα τα windows 7 ενω στο αλλο ειναι 8. αν τελικα το βαλω τοτε πως θα λειτουργει η καρτα γραφικων και ολα τα αλλα αφου εχει διαφορετικα drivers πανω;
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αν τον βλέπει στο Bios απλά θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση ξεκινώντας τον Η/Υ από το δισκάκι με τα windows.
keylogia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 στο bios τον βλεπει ομως δεν ξερω πως να τον εγκαταστησω. παω στο boot παταω το HDD δεν γινεται τιποτα
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Πρέπει να βάλεις dvd με τα windows... ή κανονικό που κάνει εγκατάσταση ή κάποιο recovery από το laptop να σου το περάσει με τον δικό του τρόπο. Δεν έχει να κάνεις τίποτα άλλο,δεν χρειάζεται καμία άλλη εγκατάσταση.
keylogia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αυτο που θελω να κανω ειναι παρω καποια αρχεια απο αυτο τον δισκο(win 7) και μετα να βαλω πισω τον κανονικο. Με τον κανονικο θα θελω παλι to dvd(win 8) ? δεν το εχω
silverado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αυτο που θελω να κανω ειναι παρω καποια αρχεια απο αυτο τον δισκο(win 7) και μετα να βαλω πισω τον κανονικο. Με τον κανονικο θα θελω παλι to dvd(win 8) ? δεν το εχω Παρε μια θηκη για τον σκληρο για να τον κανεις εξωτερικο και θα κανεις ανετα αυτο που θες.
keylogia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 αν γραφει στη θηκη οτι ειναι για 98/ME/2000/XP/Vista and Mac σημαινει πως δεν θα λειτουργει σε win8?
silverado Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Θα λειτουργει. Προβλημα υπαρχει μονο στην χωρητικοτητα του δισκου. Μπορει η θηκη να κανει για ως 500 GB, ενω εσυ θελεις να βαλεις παραπανω, αυτο να το προσεξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα