Προς το περιεχόμενο

αγορά πολυμηχανήματος


Plug

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ πήρα την προηγούμενη εβδομάδα το epson XP205 με 69 ευρώ, το φτηνότερο με wifi, με παίδεψε λίγο η σύνδεση wifi αλλά τα κατάφερα (να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς πως αλλά αν το πάρεις θα σου πω τι μου έκανε και τι του έκανα!).

 

Πέρα από την τιμή, να σου πώ οτι τυπώνω από 2 λαπτοπ, 3 κινητά και 1 ταμπλετ μέσω του google print, ενώ και το epsonconnect σου δίνει τη δυνατότητα να στείλεις με μαιλ την εκτύπωση (πχ από όπου και αν είσαι κάνεις forward ένα μαιλ στο εμαιλ που αντιστιχεί στον εκτυπωτή σου  και αυτό τυπώνεται στο σπίτι - αν τον άνοίξει κάποιος, ή περιμένει στην ουρά να τον ανοίξεις!). Δεν ξέρω αν οι άλλοι κατασκευαστές έχουν κάτι τέτοιο.

 

Αυτό που με απογοήτευσε πλήρως είνια η android εφαρμογή της epson, δυσλειτουργική και για να τυπώσεις οποιοδήποτε office αρχείο πρέπει να το κάνει convert to pdf και save google docs και μετά το τυπώνει... η μόνη χρησιμότητα που μπορεί να εχει είνια η εκτύπωση webpage ή φωτο, που δεν δοκίμασα αλλά δεν με πολυασχολεί κιόλας, καλύπτομαι άμεσα από τα 2 παραπάνω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελπίζω να τον πήρες μέσω newsletter στα 95 € έτσι ? Εχω τον 5350, τα πάντα όλα και φωτό μπόμπες αλλά θέλει παιχνίδι με τις ρυθμίσεις...

Δε θυμάμαι πώς τον πήρα αλλά νταξ 20€ είναι.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...