Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα θεωρουσα λογικη μια τιμη περι τα 10€ το μηνα για περιεχομενο μουσικης, ταινιες και σειρες. Οτιδηποτε παραπανω απο αυτο ειναι ακριβο. Για μουσικη μονο δεν θα εδινα ουτε 10 λεπτα το μηνα. Το ραδιοφωνο κανει μια χαρα την δουλεια του.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει Napster app για Mac ή Pc??<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Θα υπάρξει κάποια στιγμή.

Άγνωστο το πότε.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Συμφωνω και γω οτι με 10 ευρω το μηνα θα ηταν ολα κομπλε. Αλλά επειδη και εγω αγοραζω μουσικη το napster μου αρεσει. Μια ερωτηση θελω να κανω. Εχω τωρα το τριμηνο με την vodafone, μετα εχω βαλει το paypal. Εχω κατεβασει μερικα τραγουδια στο ipod, οταν ληξει η συνδρομη (εννοειται οτι θα ανανεωθει με το paypal) τα τραγουδια θα μεινουν μεσα? η θα πρεπει να τα ξανακατεβασω. Αν ειναι το δευτερο ουσιαστικα ειναι τελειο γιατι θα κατεβαζα σιγουρα 7 τραγουδια το μηνα...

Δημοσ.

θα το κατεβάσω σε λίγο και βλέπουμε αν είναι καλό :P

edit

εκεί που θέλει κωδικό πρόσβασης, ποιον κωδικό θέλει???  :mellow:

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει??? Τι κωδικό θέλει να βάλω εκεί που βάζω το ι μειλ μου απο κάτω??? Τον κωδικό του ι μειλ μου θέλει???

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι αυτή η συνεργασία θα ευδοκιμήσει στην Ελλάδα...

Γιατι το λες αυτο;

Εχει καποια συγκεκριμενα στοιχεια η ακουσες καμια συζητηση στην καφετερια "Ρε φιλε στην Ελλαδα ολοι θελουν να κατεβαζουν τΖΖαμπα.... να καθονται και να πινουν καφε" φρρρρ (ηχος καφε που περναει στο καλαμακι).

Δημοσ.

Γιατι το λες αυτο;

Εχει καποια συγκεκριμενα στοιχεια η ακουσες καμια συζητηση στην καφετερια "Ρε φιλε στην Ελλαδα ολοι θελουν να κατεβαζουν τΖΖαμπα.... να καθονται και να πινουν καφε" φρρρρ (ηχος καφε που περναει στο καλαμακι).

Και αυτό που ανέφερες (με τον ήχο του καλαμακίου να τα σπάει) και με βάση τη λογική μου:

Ο άλλος δεν έχει μία και μετά το πέρασμα του τριμήνου (τόσο δεν είναι που προσφέρεται δωρεάν η υπηρεσία ή κάνω λάθος;) θα πληρώνει για να κατεβάζει τραγούδια που μπορει να κατεβάσει τζάμπα στο σπίτι του και να τα αποθηκεύσει στην sd του;

Δημοσ.

Και αυτό που ανέφερες (με τον ήχο του καλαμακίου να τα σπάει) και με βάση τη λογική μου:

Ο άλλος δεν έχει μία και μετά το πέρασμα του τριμήνου (τόσο δεν είναι που προσφέρεται δωρεάν η υπηρεσία ή κάνω λάθος ;) θα πληρώνει για να κατεβάζει τραγούδια που μπορει να κατεβάσει τζάμπα στο σπίτι του και να τα αποθηκεύσει στην sd του;

Τώρα συγκρίνεις το νόμιμο με το παράνομο;

Καμία σχέση.

Αναρωτήθηκες ποτέ πως ζεί ο κιθαρίστας, ο τραγουδιστής, ο ηχολήπτης, ο μπασίστας, ο πιανίστας, ο σχεδιαστής που έκανε το εξώφυλλο ενός δίσκου κλπ;

Έτσι απλά προάγεις το παράνομο κατέβασμα μουσικής;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι το λες αυτο;

στανταρ οι Ελληνάρες, αλλά και από τους ξένους που γνωρίζω και αυτοί κατεβάζουν τσάμπα αβέρτα

Δημοσ.

Μιας που αναφέρθηκε το "τσάμπα" να πω πως υπάρχει και η επιλογή του τσάμπα και νόμιμα (όχι όμως με εμπορικά τραγούδια) μέσω του jamendo (είναι τραγούδια με άδειες creative commons).

Προσωπικά και εγώ δεν θα έδινα λεφτά για μουσική, το youtube και το ραδιόφωνο μου αρκούν, μιας που δεν ακούω και πολύ. Πιστεύω θα έδινα όμως αντίστοιχα χρήματα για αντίστοιχη υπηρεσία με ταινίες.

Από την άλλη, ένα πρόβλημα που έχουν τέτοιες υπηρεσίες είναι η μικρή ποικιλία. Στο hol video club για παράδειγμα βλέπω πάρα πολύ λίγες ταινίες. Αντίθετα, το piratebay έχει τα πάντα, ακόμα και πολύ πολύ σπάνιες ταινίες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βολεύει απίστευτα και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα!

Ιδικά για εμάς που έχουμε vodafone!

Στις 11 τελειώνει η δική μου 3μηνη δωρεάν συνδρομή αλλά βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτό..Σχεδόν εθίστηκα (:P) όλη μέρα κατεβάζω και streamάρω χωρίς  τύψεις. Και απ'ότι λέει το site της vodafone όσοι θα συνεχίσουν την συνδρομή τους (όπως εγώ πχ) θα έχουμε και χαμηλότερη τιμή! 

άρα.....napster και πάλι napster!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...