nikmichas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα μία χάρη απ' όποιον έχει το συγκεκριμένο φορητό και μπορεί να μ' εξυπηρετήσει παρέχοντας μου τα recovery dvd (έξοδα δικά μου) κατάφερα να "αποσυντονίσω" το RECOVERY MEDIA CREATOR εργαλείο της Toshiba κι ενώ υπάρχει και βλέπω τα περιεχόμενα του recovery partition, δεν... ευχές
xristoforos89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Τι να τα κανεις τα recovery dvd; Clean install ή επιτοπου επαναφορα μεσω του recovery partition.
nikmichas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 clean install κάποιο link να κατεβάσω το .iso? του windows 8? ή να κατεβάσω το preview του 8.1? όσο για την επαναφορά μέσω του recovery partition (μέσω του πατήματος του 0 κατά το power on) επειδή έκανα ένα νέο partition στον κενό χώρο του c:\ μάλλον επηρέασα το όλο σχήμα και γι' αυτό και ενώ υπάρχει το recovery partition και βλέπω τα περιεχόμενά του δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω όπως και το σχετικό εργαλείο της toshiba RECOVERY MEDIA CREATOR καμμιά ιδέα?
xristoforos89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 τοοοσα ..ωραια σαιτ υπαρχουν για να κατεβασεις το .iso των 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα