firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μόλις είδα τον πιλότο της Αμερικανικής έκδοσης του Bron/Broen. Δεν τους βγαίνει η χημεία με τίποτε νομίζω. Πολύ καλύτερο το Ευρωπαϊκό.Έχουν και την ροή/χαρακτήρες ίδιους. Δεν, δεν...Bron/Broen: http://www.imdb.com/title/tt1733785/The Bridge: http://www.imdb.com/title/tt2406376/Όποιος είναι να το δει, ας μην το κάνει. Να διαλέξει το Ευρωπαϊκό. 2
yanc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δε μπορεσα ουτε τον πιλοτο να δω ολοκληρο, οπως τα λες, δεν... 2
paokara Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ναι δεν έχει καμία σχέση με το Ευρωπαικό και η kruger δεν το έχει καθόλου.
javavall Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ναι δεν έχει καμία σχέση με το Ευρωπαικό και η kruger δεν το έχει καθόλου. Βλέποντας και το 2ο επεισόδιο, διαφωνώ για την Kruger διαγωνίως και καθέτως.
paokara Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Βλέποντας και το 2ο επεισόδιο, διαφωνώ για την Kruger διαγωνίως και καθέτως. Δεν το έχω δει το δεύτερο ακόμα οπότε επιφυλάσσομαι.
xavier Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 ειδα το 5ο επεισοδειο και αρχιζει να μου αρεσει...θυμιζει εντονα το no county for old men, ωραιοι πολυπλοκοι χαρακτηρες,ατμοσφαιρα...καλο και το μυστηριο, καλα το παει γενικα...
provocateur Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αρκετά καλή σειρά.Όχι αριστούργημα βέβαια αλλά ούτε και για πέταμα.Εξαιρετική η ερμηνεία του Μεξικανού ηθοποιού.Η Kruger και αυτή ερμηνεύει ωραία τον ρόλο της αλλά σε κάποιες στιγμές είναι υπερβολική.Μορφή ο Ted Levine.
alexmm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Όποιος είναι να το δει, ας μην το κάνει. Να διαλέξει το Ευρωπαϊκό. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω υπότιτλους για το ορίτζιναλ; (Με ΠΜ αν δημιουργεί πρόβλημα εδώ εννοείται)
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν έχω ψάξει. Ηardcoded Αγγλικούς είχε η έκδοση που κατέβασα.
viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν έχω ψάξει. Ηardcoded Αγγλικούς είχε η έκδοση που κατέβασα. Και εγώ την ίδια κατεβασα. Κοιτά να δεις πράγματα...
vlachaquito Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 μια χαρά είναι η σειρά. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι αστυνομικές - μυστηρίου που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα New York - όλοι πανέμορφοι κλπ. Μόνο αρνητικό η ερμηνεία της Kruger που για μένα δεν το έχει. Από ότι διαβάζω πάει καλά, θα συνεχίσει και του χρόνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα