kostas_dr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δεν έπαιζε στον player της F8000; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έγιναν οι δοκιμές. Πέρασα την ταινία απ' το φλασάκι σε άλλον εξωτερικό σκληρό (εσωτερικός + HDD docking station) και πάλι πάπαλα και για την Sony KDL-47w805 και για τη Samsung f8000. Στην 1η απλά κολλούσε με το που έμπαινες στο περιβάλλον με τους φακέλους και στη 2η απλά έμενε στο μαύρο φόντο με την ένδειξη "Φόρτωση..." Δοκίμασα κι άλλες ταινίες mkv 1080p dts, είτε 2D είτε 3D και τις έπαιξαν μια χαρά κι οι 2 (και η Sony τελικά παίζει dts ήχο που ρωτούσα στο προηγούμενο post). Παραγγέλθηκε η Sony για το φίλο κι όλα οκ. Απλά έχω μείνει με την απορία: γιατί στη δικιά μου UE40EH6030 έπαιζε μια χαρά η ταινία (όπως και στην LG LA660s του μαγαζιού), ενώ στην πιο καινούρια και τούμπανο f8000 αλλά και στη Sony KDL-47w805 κώλωνε... Άμα θέλει κανείς δοκιμή, του δίνω το λινκ της ταινίας. Κι επίσης παραμένει το ερώτημα για τα πραγματικά hz της καθεμίας. Υ.Γ.: Που' σαι Γιάννη μωρέ πλάκα πλάκα και η 50άρα... με ένα παζαράκι εφικτή είναι. :P Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2013 από GiOrGoSk21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Με τα νεα updates οι samsung βελτιωνουν καποια bags στον media player. To ιδιο και η sony σε λιγο καιρο. Η W805 με την F8000 δεν εχουν καμια σχεση σε εικονα (calibrated) H F8000 κονταραρεται αξια με την w905. Με την 805 υπαρχει χασμα. Αν ειχε την δυνατοτητα για F8000 η W905 εκανε λαθος αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Όχι εντάξει για F8000 δεν διέθετε τα φράγκα. Απλά ήταν δίπλα στην w805 και τη χρησιμοποιήσαμε για να δοκιμάσουμε την ταινία στον player της Samsung. Καλά κι η w905 που ήταν εκεί κοντά είχε εντυπωσιακή εικόνα ακόμα και στα default της. Βασικά το γεγονός και μόνο ότι του άρεσε πολύ η εικόνα της w805 έφτανε. Απλά δεν υπήρχε η F6800 ή έστω η F6500 για να γίνει πιο σωστή σύγκριση. Α γνωρίζεις μήπως τα hz των w805 και F6800; edit: Αααα και κάτι τελευταίο, αν επιτρέπεται. Πόσο κοστίζει πάνω κάτω το calibration στο σπίτι από έναν μέσο επαγγελματία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Πάντως όσο καλή και ακριβή να είναι η τηλεόραση, υπάρχει η περίπτωση κάποια ταινία να μην αναπαράγεται απ' τον ενσωματωμένο media player της. Απ' την άλλη, λες ότι γινόταν αναπαραγωγή χωρίς πρόβλημα στην 6030. Ελπίζω να μην έχει ρίξει τα στανταρ στο συγκεκριμένο τομέα η Samsung στα νεώτερά της μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosose Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 dts ναι παίζει.Την σύνδεσα στο home theatre και απλά απόλαυσα.Εγώ με τον σκληρό που έχω συνδεμένο τα παίζει όλα,και αν τυχόν δεν το υποστηρίζει στο βγάζει.Το μόνο που παρατήρησα είναι σε ένα αρχείο mp4 εικόνας μου έβγαλε ενα μύνημα:μη υποστηριζόμενο format,αλλά μόνο σε ένα.Τώρα δεν το έψαξα πιό πολύ.νεότερα σε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα