Προς το περιεχόμενο

αγορα sony 42 lcd/3d

steliosose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σας θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας για την αγορά που θέλω να κάνω μιας sony KDL-42W805AB 3D LED TV 42".την βρήκα τελευταία στα 799 και νομίζω οτι είναι πολύ καλή τιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα την ειδες και σου αρεσε, εμας μας περισσεύει. Sony ειναι, δεν θελει συστάσεις.

Εαν θες περισσοτερες πληροφοριες πρεπει να να ξεκαθαρισεις τις απαιτησεις σου.

Σε αυτην την κατηγορια τιμης παιζουν πολλες 40'' με καλες επιδοσεις. Το θεμα ειναι που δινεις βαρος.

τα 400hz που λέει θα είναι 400 ή θα μπώ και εγώ στην λίστα αυτών που αγόρασαν και πήραν καυτή πατάτα.Και επίσης ξέρουμε αν ο player της τελευταίας γενιάς (w) παιζει τα πάντα?

Δεν υπάρχει 400HZ τηλεόραση. 200 είναι το όριο. Όλες λειτουργούν με την μέθοδο motion interpolation.

Ο player της αναφέρει ότι παίζει πλέον αρκετά αρχεία όπως και MKV. Σε media player και smart ακόμα υπερέχουν Samsung και Lg.

Στο θέμα πάντως του media player, οι Sony πάσχουν.

Υποτίθεται ότι είναι συνειδητή επιλογή, λόγω της πολιτικής της εταιρείας για την καταπολέμηση της πειρατείας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

μήπως ξέρετε αν και τι panel χρησημοποιεί? εχω μπερδευτεί με όσα διαβάζω και τι μου συστήνεται χωρίς να κατηγορηθείτε οτι με κατευθύνετε? ευχαριστώ!

Η σειρά W800 χρησιμοποιεί IPS ότι αυτό συνεπάγεται. (καλές γωνίες θέασης, αλλα φτωχό μαύρο) Η καλή τους σειρά W905 χρησιμοποιεί PVA. (τυχαίο δεν νομίζω). Όπου υπερέχει σε μαύρο.

Στην 905 όμως απ'ότι διάβασα δεν σταματούν τα φαινόμενα(θολούρα,γραμμές,κλπ) που οι περισσότεροι απο τους κατόχους βλέπουν να εμφανίζονται.Τελικά μήπως πειράζουμε παραπάνω απ'ότι πρέπει τις tv για να πετύχουμε το απόλυτο και βγάζουμε τα προβλήματα μόνοι μας,ή οι κατασκευαστες,μας βρήκαν με την τρέλλα,και μας πασάρουν μπιχλιμπίδια για διαμάντια του στέμματος

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά η αγορά έγινε.η 42άρα sony w805 πήρε την θέση της στο σαλόνι μου.Τώρα απο εικόνα τι να πώ?Έβαλα το avatar σε 1080p και έμεινα άφωνος.Και σε κάποιες άλλες ταινίες με γρήγορα και σκοτεινά καρέ,ούτε θολούρα ούτε σκιές.Πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις,πάντα με τα δικά μου γούστα(αν και δεν είμαι ειδικός)Απο εξοπλισμό τι να πώ:4 hdmi,3 usb2,το 1 εγγραφής.Παίζει σχεδόν τα πάντα,ο media player,και όλους τους υπότιτλους.Απο 3d είδα κάποια βιντεάκια προς το παρόν μόνο,και ήταν πολύ ξεκούραστο.Σας ευχαριστώ όλους που με τις απορίες-απαντήσεις σας με βοηθήσατε να κάνω την αγορά μου.

Κάποτε διαιρούσαμε τα πλασματικά Hz δια 2 για να βγάλουμε τα πραγματικά, αλλά δεν ισχύει.

Οπότε μπορεί (το πιθανότερο) και να είναι μόνο 100αρα η συγκεκριμένη.

Δε ξέρω, αλλού διαβάζω 100 κι αλλού 200...

Το ίδιο θέλω να ρωτήσω και για την f6800.

Και βέβαια το DTS που μας καίει πιο πολύ.

Καλά σήμερα είχαμε μπέρδεμα.

Πήγα με ένα φίλο σήμερα σε μαγαζί να δοκιμάσουμε το DTS (στη Sony KDL-47w805). Σε ταινία ~9gb mkv 1080p με DTS ήχο δε την έπαιζε και κολλούσε η tv. Στα καπάκια τη δοκιμάζω στην f8000 κι έβγαζε ένα μήνυμα του στυλ "...μπλα μπλα.. σύνδεση anynet+..." κι επίσης δεν έπαιζε. Στα καπάκια πάω στην LG LA660s και (wtf) την έπαιξε νεράκι. Γυρνάω σπίτι με το φλασάκι του φίλου, τη δοκιμάζω στην 40EH6030 που έχω και παίζει κομπλέ.

Το απόγευμα θα πάμε ξανά για δοκιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...