Tsarou4 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Γειά σας , Μπορεί κάποιος να μου πει ποιές είναι οι "ασφαλείς" θερμοκρασίες για HDD , CPU ,GPU . Ευχαριστώ.
KMKZ69PC Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Κάτω από 60 βαθμούς. Δεν είμαι και σίγουρος δεν το έχω ψάξει αλλά κατά την γνώμη μου αυτές είναι οι μέγιστες θερμοκρασίες που πρέπει να παίζουν, αλλά εξαρτάτε και από το μοντέλο της κάρτας η του επεξεργαστή
TheELF Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Για hdd και gpu οι εταιρίες δεν βγάζουν στοιχεία,οπότε δεν ξέρει κανείς στα σίγουρα.~60 για hdd, ναι.Για gpu λένε για μέχρι 120°C αφού εκεί αρχίζει να λιώνει το καλάι οπότε διαλύεται η κάρτα. Μόνο για την (κάθε) cpu μπορείς να βρεις ακριβές τιμές,πάντα από την σελίδα του κατασκευαστή,και intel και amd δίνουν για την κάθε cpu.
conkal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Oxi 60 για δισκο παιδες.... γυρω στους 50 μαξ 55 1
Tsarou4 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Για hdd και gpu οι εταιρίες δεν βγάζουν στοιχεία,οπότε δεν ξέρει κανείς στα σίγουρα. ~60 για hdd, ναι.Για gpu λένε για μέχρι 120°C αφού εκεί αρχίζει να λιώνει το καλάι οπότε διαλύεται η κάρτα. Μόνο για την (κάθε) cpu μπορείς να βρεις ακριβές τιμές,πάντα από την σελίδα του κατασκευαστή,και intel και amd δίνουν για την κάθε cpu. 39°C για gpu είναι καλά έτσι;
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Γενικώς ναι, αλλά δε μπορείς να μιλας ετσι γενικα και αόριστα. Παίζει ρόλο η κάρτα, αν μιλάμε για idle κατάσταση ή σε full load (κάνα βαρύ παιχνίδι κλπ).
Millennium Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ναι πρέπει να πεις μοντέλο και σε τι χρήση έχει τόσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα