zarzonis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, έχω έναν υπολογιστή του 2002 περίπου με pentium 4 και μια Asus μητρική. Ο υπολογιστής είχε να χρησιμοποιηθεί αρκετά. Σήμερα θα τον έδινα στους γονείς μου γιατί θα πάω φοιτητής και θα πάρω αυτόν που έχουμε τώρα. Σήμερα το πρωί τον δούλεψα λίγο αλλά μετά από κανένα τέταρτο έκλεινε. Το δοκίμασα μερικές φορές και έκανε το ίδιο. Τον έλυσα όλο για να τον καθαρίσω γιατί πίστευα ότι είναι από την ζέστη, και άλλαξα και θερμαντική πάστα στον επεξεργαστή. Τώρα που τον συναρμολόγησα πάλι και πάω να τον ανοίξω, ανοίγει ο υπολογιστής, το ηχείο του κάνει έναν ήχο για 2-3 δευτερόλεπτα (όχι τον κλασσικό ήχο που κάνει όταν ανοίγει ο υπολογιστής) και κολλάει εκεί. Ούτε εικόνα έχω. Η οθόνη δεν παίρνει σήμα. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 http://www.computerhope.com/beep.htm Δες τι Bios έχει, αναλόγως και πόσους ήχους κάνει,βλέπεις τι πρόβλημα έχει. Λογικά θα είναι για την κάρτα γραφικών τα beep μιας και δεν βγάζει εικόνα. Ξανά κοίτα μια αν την έβαλες σωστά και αν θέλει εξτρά βύσμα τροφοδοσίας.
zarzonis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Το bios που έχει πως το βλέπω; Sent from my iPhone using Insomnia
Michael_Wx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 κάποιο εξάρτημα δεν είναι καλά "τοποθετημένο" ελενξετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα