Προς το περιεχόμενο

Συνδεσμολογία Home Cinema

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόνο έτσι:

What is Anynet+? Anynet+ is a convenient function that offers linked operation of this unit through Samsung TVs with the Anynet+ feature. - If your Samsung TV has an logo, then it supports the Anynet+ function. - If you turn on the player and insert a disc, the player will start playing the disc, and the TV will turn on automatically and switch to HDMI mode. - If you turn on the player and press the Play button with a disc already inserted, the TV will immediately turn on and switch to HDMI mode.

Δηλαδή αν έχει και η TV σου Anynet (To HDMI CEC όπως το ονομάζει η Samsung δηλαδή).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Anynet+ είναι για τον έλεγχο εντολών. Δεν έχει να κάνει με τον ήχο. Όπως και το IR καλώδιο εντολών που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις γιατί δεν έχει το Home Cinema τέτοια σύνδεση.

Άρα τσεκάρεις ρυθμίσεις εξόδου ήχου της TV και την είσοδο του Home Cinema. 

Επεξ/σία από mitspetr

Όπου γράφει out η tv έχω συνδέσει καλώδιο..είτε οπτική είτε component είτε HDMI κ αντίστοιχα στο home cinema..δε μου φέρνει ήχο..μίλησα κ με τη samsung, έκανα επαναφορά του ήχου από τις ρυθμίσεις αλλά δεν κ αυτοί μου είπαν να πάω το home cinema στα γραφεία τους..δεν ξέρω τι άλλο μπορεί ν φταιει

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπερα, ειμαι λιγο ασχετο με αυτα οποτε χρειαζομαι την βοηθεια σας, εχω την τηλεοραση LG 55SM8500 και το Home Cinema, Sony BDVE2100 θα ηθελα βοηθεια στο πως μπορω να το συνδεσω ωστε να γινετε αναπαργωγη ηχου απο το home cinemα βλεποντας τηλεωραση ή netflix, ευχαριστω εκ τον προτερον

18151368-Sony.jpg

lg-55sm8500nanocell.jpg

smart-tv-lg-55sm8500-55-4k-ultra-hd-led-wifi-mauro.jpg

11 ώρες πριν, proedros1908 είπε

Καλησπερα, ειμαι λιγο ασχετο με αυτα οποτε χρειαζομαι την βοηθεια σας, εχω την τηλεοραση LG 55SM8500 και το Home Cinema, Sony BDVE2100 θα ηθελα βοηθεια στο πως μπορω να το συνδεσω ωστε να γινετε αναπαργωγη ηχου απο το home cinemα βλεποντας τηλεωραση ή netflix, ευχαριστω εκ τον προτερον

18151368-Sony.jpg

lg-55sm8500nanocell.jpg

smart-tv-lg-55sm8500-55-4k-ultra-hd-led-wifi-mauro.jpg

Με καλώδιο οπτικής ίνας 

Στις 14/12/2020 στις 9:38 ΜΜ, proedros1908 είπε

Απ'ότι είδα το σύστημα σου (Sony BDVE2100) υποστηρίζει arc (κανάλι επιστροφής ήχου) όποτε συνδέεις την μοναδική έξοδο (HDMI) του συστήματος σου με την είσοδο της tv σου που γράφει HDMI arc.

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα,

μια ερώτηση εδώ ώστε να μην ανοίγω νέο θέμα,

Σύνδεσε ο πεθερός μου ένα παλιό home cinema-ηχεία που έχει (χωρίς hdmi) στην tv του καθώς και ένα tv box, η σύνδεση όπως μου την περιέγραψε την έκανε ως εξής:

το home cinema στη θέση aux με αντάπτορα scart με διακοπτάκι in out και βίσματα rca στην tv

το tv box με hdmi στην tv637828815__Viber_2021-02-02_20-04-18.jpg.87e4ff1863e28bccf0196e45883297bd.jpg1.jpg.d82c663ee777a144a0560d04f43bc590.jpg

Δεν ξέρω αν είναι σωστή η συνδεσμολογία, το πρόβλημα που έχει είναι ένω όταν βλέπει κανάλια παίζει κανονικά ο ήχος, αλλά όταν βλέπει μέσω το tv box έχει ήχο τόσο από ότι βλέπει στο tv box όσο και από το κανάλι που έβλεπε πρίν ταυτόχρονα.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...