dimitrisfar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Παιδια καλημερα. Μια. Βοηθεια εχω συνδεσει. Το home cinema panasonic με. Την tv f&u εχω ηχο οταν βλεπω dvd με hdmi και εχω ηχο οταν βλεπω tv μεσω scart δεν εχω ηχο οταν μπαινω στο menou smart π χ στο youtube μολισ ανοιξω τo smart ο ηχοσ βγενει παλι απο τα ηχεια τηs tv εαν γνωριζει καποιοσ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Με ψηφιακή σύνδεση πρέπει να γίνει. Τι έξόδους έχει η TV; HDMI ARC, Οπτική; Αντίστοιχα τι εισόδους έχει το Home Cinema; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_vtec Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Γειά σας παιδιά!! Χρειάζομαι την συμβουλή σας για να κάνω σωστές επιλογές και συνδέσεις στο home cinema . Εχω επιλέξει για home cinema ηχεία, sub και ραδιοενυσχυτή yamaha 5.1 κόστισαν γύρω στα 1500ευρω. Θέλω να τα συνδέσω με 49" LG TV και με Pc το οποίο είναι 6 μέτρα απόσταση απο ΤV και home cinema. Τα καλώδια θέλουν ολόκληρη ιστορία να περαστούν υπογείως απο αναμονές που είχα αφήσει και δεν θελω να περνάω και να ξηλώνω τσαμπα καλωδιώσεις. Τα ερώτημά μου είναι: α) αν το καλώδιο HDMI είναι καλύτερο απο την οπτική ίνα για να συνδέσω αρχικά Pc με home cinema. Η μητρική του Pc εχει οπτική ίνα, αλλα η κάρτα γραφικών geforce GTX 1050Ti OC 4GB έχει μόνο HDMI . β) Απο το home cinema πρός την TV να επιλέξω HDMI ή οπτική ίνα? γ) Μου προτείνετε να πάρω Blue Ray player ή να βαλώ ενα PIONEER BDR-209EBK BLU-RAY RECORDER στο Pc μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
group131 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 HDMI πάντα καλύτερο από την οπτική... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) HDMI θα χρησιμοποιήσεις μεταξύ TV και ενισχυτή φυσικά. Και θα χρησιμοποιήσεις την HDMI ARC της TV και την έξοδο HDMI του ενισχυτή για τη μεταξύ τους σύνδεση. Ο ενισχυτής αποκωδικοποιεί τον ήχο που δέχεται από εξωτερικές πηγές και τον αναπαράγει ενώ στέλνει την εικόνα στην TV. Με την ίδια σύνδεση που είναι αμφίδρομη, η TV στέλνει τον ήχο που έχει αυτή ή των εξωτερικών πηγών που είναι συνδεμένες επάνω της, προς στον ενισχυτή επίσης. Βασική προϋπόθεση γι' αυτό είναι οι θύρες που θα χρησιμοποιηθούν σε αυτή τη σύνδεση να αναγράφουν ARC (Audio Return Channel). Εφ' όσον έχεις HDMI παντού αυτό θα χρησιμοποιήσεις παντού. Και μόνο για λόγους συγχρονισμού ήχου και εικόνας, επιβάλλεται. Όλα στον ενισχυτή και αυτό είναι το hub που κανονίζει τα υπόλοιπα. Blu-ray player για δισκοπαικτικό αναπαραγωγέα θα πάρεις, μακράν καλύτερη λύση ειδικά για 4Κ από οποιοδήποτε softwareικό player που θα έχεις εγκατεστημένο στο PC. Το οποίο θα πρέπει να είναι native 4K. Σου προτείνω να δεις το Sony UBP-X700 που είναι native 4K, HDR και υποστηρίζει και Dolby Vision. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Pleo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipis_vidas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά έχω την ηχομπαρα samsung hwr550 με hdmi in και hdmi out (tv arc) και θελω να συνδεσω με τον αποκωδικοποιητή της cosmote tv. το θεμα ειναι οτι η τηλεοραση εχει μόνο 2 hdmi in και δεν εχει optical και φοβαμαι μηπως ειναι αχρηστη η ηχομπαρα. μπορει να γινει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Και γιατί δεν συνδέεις τον αποκωδικοποιητή στην είσοδο HDMI της ηχομπάρας, αφού η TV σου δεν φαίνεται να έχει έξοδο ήχου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipis_vidas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, mitspetr είπε Και γιατί δεν συνδέεις τον αποκωδικοποιητή στην είσοδο HDMI της ηχομπάρας, αφού η TV σου δεν φαίνεται να έχει έξοδο ήχου; ναι αλλα δεν δειχνει εικονα στην τηλεόραση 4 ώρες πριν, mitspetr είπε Και γιατί δεν συνδέεις τον αποκωδικοποιητή στην είσοδο HDMI της ηχομπάρας, αφού η TV σου δεν φαίνεται να έχει έξοδο ήχου; ναι αλλα δεν δειχνει εικονα στην τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δεν μπορεί να μη δείχνει. Τη συγκεκριμένη σύνδεση εξωτερικής συσκευής τη γράφει στο manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipis_vidas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, mitspetr είπε Δεν μπορεί να μη δείχνει. Τη συγκεκριμένη σύνδεση εξωτερικής συσκευής τη γράφει στο manual. μηπως επειδη η τηλεοραση μου δεν εχει HDMI output αν το λεω καλά και εχει μονο in 8 λεπτά πριν, pipis_vidas είπε μηπως επειδη η τηλεοραση μου δεν εχει HDMI output αν το λεω καλά και εχει μονο in ωπα εδειξε εικονα μετα απο καμποση ωρα μαύρου, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Θέλει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να κάνουν το γνωστό "handshake" οι συνδεμένες συσκευές με HDMI μεταξύ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipis_vidas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 τωρα ειδα οτι με την τηλεόραση με usb που εβαλα να παιξω κατι δεν υπαρχει σύνδεση . Γνωριζετε κατι οπως εαν λειτουργει κατι σε hdmi splitter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erikakos92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα,μια βοήθεια pls.. έχω το μοντέλο της Samsung ue40f6400aw κ το home cinema Samsung HT-TZ212. Το έχω συνδέσει με HDMI arc κ με οπτική ίνα.. μπαίνω στις ρυθμίσεις της tv κ δε μου διαβάζει το home cinema γιατί λέει: το καλώδιο επέκτασης IR δεν είναι συνδεδεμένο. Σύνδεστε το στη θύρα εξόδου IR στην πίσω πλευρά της tv κ τοποθετήστε τον πομπό κοντά στις συσκευές που θέλετε να ελέγξετε. Με αποτελεσμα, ένα μου λειτουργεί κανονικά το dvd του home cinema κ έχω ήχο άμα βάλω cd, δε μου βγάζει τον ήχο της τηλεόρασης στα ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εν ολίγοις, το πολυκαναλικό σου σύστημα δεν υποστηρίζει ARC. Απενεργοποίησέ το από την TV ή άλλαξε θύρα σύνδεσης HDMI, αφού η χρήση του HDMI δεν αφορά την επιστροφή ήχου. Την οπτική τη θες για να στείλεις ήχο από την TV στο σύστημα. Εννοείται ότι για να παίξει ήχο, θα πρέπει να έχεις επιλέξει την αντίστοιχη είσοδο. Τέλος, γύρνα το μενού της TV στ' αγγλικά μπας και καταλάβουμε τι ήθελε να πει ο ποιητής με το "το καλώδιο επέκτασης IR δεν είναι συνδεδεμένο. Σύνδεστε το στη θύρα εξόδου IR στην πίσω πλευρά της tv κ τοποθετήστε τον πομπό κοντά στις συσκευές που θέλετε να ελέγξετε." Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erikakos92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Ok..να έχω κ την οπτική κ το hdmi μαζί? Η δεν παίζει ρόλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα