Προς το περιεχόμενο

Συνδεσμολογία Home Cinema

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σας λοιπον συνδεσα την οπτικη με την TV και με το HT παλι ακουω απο ολα τα ηχεια αλλα δεν κανει καμια διαφορα στον ηχο επισεις στο ps4 οταν γυρναω τον παιχτι σε μια κατευθυνση ο ηχος μενει παλι σταθερος αντι να γυρναει παλι ο ηχος...τραβιξα και καπιες φωτο να δειτε!post-447202-0-04367400-1497086444_thumb.jpgpost-447202-0-78271900-1497086444_thumb.jpgpost-447202-0-36467900-1497086445_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα το εχεις σε pcm στη "ψηφιακη εξοδο ηχου" σου πα οτιδηποτε αλλο εχει ΕΚΤΟΣ PCM!!! Βαλτο αυτοματο!!! Επισης το "ηχος dtv" δεν εχει καμια σχεση, ειναι για τα καναλια.

τα εβαλα ετσι οπως μου ειπατε και την ψηφιακη εξοδο ηχου την εβαλα αυτοματο αλλα δεν παιζει κανονικα δλδ στο ps4 μολεις στριβω τον παιχτει προς τα δεξεια να ακοθω τα ηχεια τα δεξεια (δεν ξερω αν τα λεω σοστα αλλα στον υπολογιστη μου ετσι γινεται) επισεις τις ταινιες της παιζει αλλα μονο αν το βαλω στο HT παιζει κανονικα η ταινια 5.1.

Υπαρχει τοτε πιθανοτητα η μην μπορει η τηλεοραση να περασει 5.1 dts/dd ηχο, καποιες lg το χουν αυτο. Συνδεσε με οπτικη το ps4 με το homecinema, και δες αν παιζει, θα πρεπει να παιζει. Αν θες να κανεις σωστα τεστ βρες κανα αρχειο στο ιντερνετ με κανονικο 5.1 ηχο για να τεσταρεις τα ηχεια, αλλα πρεπει να το παιξεις με τον player της τηλεορασης.

Γιατι πηρες το σλιμ;!!!!!! Ας προσεχες χαχαχαχ δεν μπορεις τοτε να παιξεις 5.1 ηχο με το υπαρχον μηχανημα...

Μπορεις ομως να τσεκαρεις αν η τηλεοραση περναει στον ενισχυτη 5.1ηχο συνδεοντας την με οπτικη οπως σου πα, παιζοντας καπιοα ταινια απ το usb player της. Προσοχη ειναι μερικες lg που δεν παιζουν καν dts ηχο ουτε απ τα ηχεια τους!

βασικα το slim το πειρα 200ε και με συμφερε ;) ... μπορω με αυτα τα ηχεια του HT να τα βαλω σε ενα av reicever;...5.1 ηχω περνω οταν η ταινια ειναι 5.1 αλλα εγω το ps4 το εχω συνδεσει στην tv με hdmi αλλα ο ηχως οπως σου ειπα στερεο ακομα αρα μαπα το καρπουζι...ειπαρχει καμια λισυ οικονομικια που μπορω να εχω ηχω 5.1; και αν γινεται με τα ιδεια ηχεια απλος εναν ενισχητη κατι τετιο.

Σου ειπα. Μονο απ οτι παιζεις απ το home cinema θα ακους 5.1 ηχο, και ο,τι συνδεσεις σε αυτο με οπτικη ινα. Απ το ps4 δεν μπορεις να παρεις, ουτε απ την τηλεοραση.

Ναι μπορεις να τα συνδεσεις αλλα δεν εχει κανενα νοημα, γιατι ειναι πολυ μικρα, φτιαγμενα για μικρα συστηματα. Με ενισχυτη υπαρχη κινδυνος να τα καταστρεψεις.

Το "οικονομικη λυση" ειναι σχετικο για τον καθενα. Για κατι αξιοπρεπες "φθηνο" που να αξιζει ως αναβαθμιση απ αυτο που χεις, θες 500-600€. Εναλλακτικα μπορεις να βρεις πολλα πραματα σε αγγελιες.

αν παρω εναν ενισχητη 1000w στα ιδια w οπως ειναι και το HT η παλυ θα εχω θεμα;..βασικα εσεις τη μου προτηνεται;....και χριαζομαι ενα (οικονομικο) ηχοσηστηματακι για το σαλονι.

αν παρω εναν ενισχητη 1000w στα ιδια w οπως ειναι και το HT η παλυ θα εχω θεμα;..βασικα εσεις τη μου προτηνεται;....και χριαζομαι ενα (οικονομικο) ηχοσηστηματακι για το σαλονι.

Για αρχη κατσε διαβασε αλλα θεματα να δεις τι παιζει. Δεν υπαρχει ενισχυτης 1000βατ πραγμστικα, παρα μονο επαγγελματικοι αξιας μερικων χιλιαδων ευρω.

Αμα προσδιορισεις τι ειναι "οικονομινο για σενα" ισως μπορει καποιος να βοηθησει, αλλα κρατα αυτο που σου πα πιο πανω, τι ποσο χρειαζεσαι για να εχει νοημα η αναβαθμιση (μιλαω παντα για ποιοτητα ηχου). Τωρα αν απλα θες κατι στα ιδια κυβικα με αυτο που χεις, αλλα να μπορεις να συνδεσεις το ps4 αλλαζει το θεμα. Παιρνεις οποιο ειναι εντως του budget σου που να εχει υποδοχη hdmi in.

βασικα δεν ξερω πολα πραγματα με ηχους κ.α αλλα το χριματικο ποσο που θελω να πεταξω γυρο στα 150ε (αν υπαρχει μηχανιμα) και να συνδεσω πανο το ps2,wii,ps4 αποσο ξερω τα receiver εχουν υποδοχες av και hdmi...αν αυτο μπορουσα να τα γτιαξω το πολυ 200ε ειμαστε κοπλε..ξερεις καμια λυση;

Υπερβολικα μικρο το ποσο, μονο σε μεταχειρισμενο πας, ψαξε αγγελιες για κανα homecinema που να χει υποδοχη hdmi in οπως σου πα και πριν. Το wii συνδεεται στα audio in αυτου που εχεις, δεν εχει πολυκαναλο ηχο, εκτος αν παρεις composite καλωδιο (αλλα μη σε μπερδευω, δεν αξιζει). Το ps2 εχει οπτικη ινα οποτε μπορεις να το συνδεσεις σ αυτο που χεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν έχω και εγώ έχω θέμα παρόμοιο.τηλεόραση η ks8000, home cinema Samsung j5150.το είχα συνδεδεμένο με οπτική.όλα καλά με το χειριστήριο της τηλεόρασης έλεγχα τον ήχο.το πήρα μόνο για κάτι καλύτερο ηχητικά, δεν έχω σκοπό για blue ray κτλπ.σήμερα είπα να βάλω ένα HDMI στην arc θύρα για καλύτερο ήχο πως διάβασα σε σχέση με την οπτική.ήχος όμως δεν ακούγεται.στην τηλεόραση έχω επιλέξει bitstream και dts neo2,5.μήπως θέλει παράλληλα τν οπτική με το HDMI;

• 2 μήνες μετά...

ερώτηση και απο εμενα, εγω τα εχω βρει ολα οκ μρt ps4, ote tv, home Cinema, απλα θελω το λιγο παραπανω...

βλέπω στον ote tv θυρα οπτικής ινας, την συνδεω κατευθείαν στο home Cinema και επιλεγω στις ρυθμισεις του hc να διαβασει optical στον ηχο, αλλα δεν ακοθω κατι.

ειναι καποια ρύθμιση στον οτε τβ ποθ πρεπει να ρυθμισω?

δλδ, εχω το πλειστατιον κατευθείαν σε οπτική στο ηχοσυστημα και απο το ηχοσυστημα διαλεγω εισοδος οπτική και παιζει ηχος, απο τον οτε οταν κουμπωνω κατευθείαν οπτική απο οτε σε ηχοσυστημα δεν ακουω....

Λοιπόν έχω και εγώ έχω θέμα παρόμοιο.τηλεόραση η ks8000, home cinema Samsung j5150.το είχα συνδεδεμένο με οπτική.όλα καλά με το χειριστήριο της τηλεόρασης έλεγχα τον ήχο.το πήρα μόνο για κάτι καλύτερο ηχητικά, δεν έχω σκοπό για blue ray κτλπ.σήμερα είπα να βάλω ένα HDMI στην arc θύρα για καλύτερο ήχο πως διάβασα σε σχέση με την οπτική.ήχος όμως δεν ακούγεται.στην τηλεόραση έχω επιλέξει bitstream και dts neo2,5.μήπως θέλει παράλληλα τν οπτική με το HDMI;

επελεξε απο την τηλεόραση πηγη ηχου "receiver hdmi"

και δεν αν στην πηγή στην ρύθμιση καθολικού χειριστήριου εχεις φτιαξει καλα την θυρα arc στο home Cinema?

λοιπόν βρήκα τι έπρεπε να ρυθμίσω για να παιξει οπτική ινα απο οτε τβ στο ηχοσυστημα, έπρεπε να ρυθμίσω το ηχοσυστημα να λαβει ηχο απο οπτικη και μετα να ρυθμισω το hdmi και οχι κατευθείαν hdmi.

Οποτε τωρα το πρόβλημα μου ειναι οτι θελω να δωσω απο δυο διαφορετικές πηγες (πλειστατιον και οτε τβ) τα δυο καλωδια οπτικης, σε μια θυρα οπτικής του ηχοσυστηματος....

πηρα εναν αντάπτορα πού απο την μια πλευρά εχει 2 θυρες και βγαζει σε μια όπου την συνεδεσα στο ηχοσυστημα αλλα δεν περναγε ηχο....

εκτος και αν δεν θα δω διαφορα στον ηχο εαν ο οτε τβ δινει μεσω arc στο ηχοσυστημα ή καλύτερα απο οπτικη στο ηχοσυστημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...