ms.natasa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 γράφω αυτό ArrayList arList = new ArrayList(5); arList.add(15); έχω κάνει import java.util.ArrayList; και δεν μου το δέχεται... βγαζει μνμ package arList does not exist<identifier> expectedillegal start of type γιατι?>??? ------------ EDIT -------------- κάνω το add μεσα απο μια μέθοδο και δουλεύει public void addItemToMyArray(){ a.add("adad"); } (γιατί όμως?)
warlock9_0 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 που το έχεις βάλει αυτό? εμένα παίζει έτσι, αλλά καλό είναι να βάζεις και τι τύπου αντικείμενα θα βάζεις στη λίστα επίσης το 5 που βάζεις όταν φτιάχνεις τη λίστα δεν είναι απαραίτητο στην προκειμένη περίπτωση
ms.natasa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 εμένα παίζει έτσι, αλλά καλό είναι να βάζεις και τι τύπου αντικείμενα θα βάζεις στη λίστα οκκ τύπου String είναι. αυτό γίνεται βάζοντας <String> ???
djcat Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Διάβασε για τα generics στη Java, αν θες να καταλάβεις τι παίζει. http://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/generics/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα