ggbbqqks2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Απο περιεργεια ποιο απο τα 2 υπερισχυει;φαινονται πολυ δυνατα κινητα και τα 2
spook Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Νομίζω ότι ξεκάθαρα καλύτερο είναι το 4x της lg σε σχεδόν όλους τους τομείς για να μην πω όλους. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι lg, αλλά αυτό είναι τελείος προσωπικό. όριστε και μία σύγκριση των δυό συσκευών. 1
ggbbqqks2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Νομίζω ότι ξεκάθαρα καλύτερο είναι το 4x της lg σε σχεδόν όλους τους τομείς για να μην πω όλους. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι lg, αλλά αυτό είναι τελείος προσωπικό. όριστε και μία σύγκριση των δυό συσκευών. για να πω την αληθεια αυτο ειναι που με χαλαει κ μενα + το οτι εχει 4,7 ιντσες οθονη δηλαδη υπερβολικα μεγαλη!απο την αλλη πλευρα ομως το xperia το L εχει πολυ κακο design<καθως αυτη η καμπυλη που εχει σαν κατασκευη ειναι πραγματικα απαισια
spook Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι 4.7" είναι κομπλέ, όταν πας για smartphone με καλό hardware. Οπως επίσης και στις διαστάσεις δεν έχουν τεράστιες διαφορές σε ελάχιστα χιλιοστά διαφορά είναι. Δεν γνωρίζω από custom rom τι υπάρχει και τι μπορείς να περάσεις, μιας και ποτέ δεν είχα στην κατοχή μου το συγκεκριμένο. Σίγουρα πάντως δεν αξίζει να δώσεις για το L, αν σε χαλάνε οι inchες υπάρχουν και άλλες αξιόλογες επιλογές. 1
ggbbqqks2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι 4.7" είναι κομπλέ, όταν πας για smartphone με καλό hardware. Οπως επίσης και στις διαστάσεις δεν έχουν τεράστιες διαφορές σε ελάχιστα χιλιοστά διαφορά είναι. Δεν γνωρίζω από custom rom τι υπάρχει και τι μπορείς να περάσεις, μιας και ποτέ δεν είχα στην κατοχή μου το συγκεκριμένο. Σίγουρα πάντως δεν αξίζει να δώσεις για το L, αν σε χαλάνε οι inchες υπάρχουν και άλλες αξιόλογες επιλογές. οπως;
spook Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Xperia S , σε σύγκριση με το L Galaxy S II plus , σε σύγκριση με το L Galaxy Express , σε συγκριση με το L Xperia T , σε σύγκριση με το L Προσωπικά θα προτιμούσα το S. Στο εύρος τιμής 200-260 πάντως τα πρωτία παίρνει το 4x hd. Ας μην κολλάμε πάντα με το brand name, αν αυτό που θα πάρουμε αξίζει τα χρήματα του. Κακά τα ψέματα έχεις και την αντιπροσωπεία εδώ (όχι ότι στα άλλα δεν έχεις, απλά εδώ παίρνεις και hardware καλο). 1
ggbbqqks2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Xperia S , σε σύγκριση με το L Galaxy S II plus , σε σύγκριση με το L Galaxy Express , σε συγκριση με το L Xperia T , σε σύγκριση με το L Προσωπικά θα προτιμούσα το S. Στο εύρος τιμής 200-260 πάντως τα πρωτία παίρνει το 4x hd. Ας μην κολλάμε πάντα με το brand name, αν αυτό που θα πάρουμε αξίζει τα χρήματα του. Κακά τα ψέματα έχεις και την αντιπροσωπεία εδώ (όχι ότι στα άλλα δεν έχεις, απλά εδώ παίρνεις και hardware καλο). λεει αρκετα το S,αλλα μεγαλο μειον οπως και με το P η μη αποσπομενη μπαταρια....το L απο την αλλη εχει πολυ κακο design,καλα την παλευουν εκει στη sony?δε μπορουσαν να τα προβλεψουν αυτα;πριν καιρο το P θα ηταν απο τις κυριες προτιμησεις μου ,αλλα λογω μπαταριας δεν,οπως δεν επισης και το S για τον ιδιο λογο,αλλα και το L εχει design της πλακας τι ειναι αυτο ρε παιδια τι καμπυλη ειναι αυτη;του ουρανιου τοξου;
spook Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Άσε την sony τότε και γύρισε το σε samsung και lg. Αν και ενώ το P λένε ότι έχει πρόβλημα με την μπαταρία του (αυτονομία), για το S δεν έχει ακουστεί κάτι αντίστοιχο. Βέβαια για τις δύο παραπάνω συσκεύες δεν έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις μπαταρία και να βάλεις sd που στην περίπτωση του S δεν την θεωρώ και απολύτως απαραίτητη δεδομένου των 32gb μνήμης. Άν δεν θέλεις απαραίτητα να έχεις καβάτζα μπαταρία και να την αλλάζεις προτίμησε το S μιας και το design από ότι κατάλαβα παίζει σημαντικό ρόλο. 1
Alxnks Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 εν τω μεταξυ, το S σε διαστασεις ειναι σχεδον ιδιο με το 4Χ κι ολο του το hardware, πλην φωτογραφικης και internal memory (αν κι εδω βαζουμε οτι το 4Χ παιρνει κι external) ειναι υποδεεστερο! και με μεγαλυτερη τελικη τιμη! φανταζει ευκαιρια.....not!!
spook Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 indeed, το 4x είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, απλά ο ts "κολλάει" στις 4.7"
Alxnks Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 κι εγω κολλουσα, προερχομενος απο το desire και neo v με 3.7, περασε για πολυ λιγο απο τα χερια μου το sensation με 4.3 και με ειχε βολεψει, ο αδερφος μου εχει το S με τις επισης 4.3 και ημουν σκεπτικος πολυ για το 4Χ με τις 4.7....μεχρι που εκατσα και καλοσκεφτηκα αυτο (γιατι ημουν μεταξυ S και 4Χ): Xperia S: 128 x 64 x 10.6 mm - 144 g (το S το μεγαλωνει πολυ το futuristic κατω μερος του....πολυς αχρηστος ουσιαστικα χωρος!) 4X HD: 132.4 x 68.1 x 8.9 mm - 133 g http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4369&idPhone2=4563 ε η επιλογη ηταν προφανης! far too much value for money to be ignored! 1
panos9553 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Βρε μαγκες..για ποιο λογο προτινετε το sony xperia s απο την στιγμη που υπαρχει στα ιδια χρηματα το πολυ καλυτερο xperia T ?? Επισης και εγω θα προτινα το Τ και το lg 4X HD. 2
Panagiotis Gianniris Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 To Τ είναι πολύ καλύτερο και η διάφορά με το L είναι ότι το L διαθέτει πιο καινούργιο επεξεργαστή από το t
spook Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Βρε μαγκες..για ποιο λογο προτινετε το sony xperia s απο την στιγμη που υπαρχει στα ιδια χρηματα το πολυ καλυτερο xperia T ?? Επισης και εγω θα προτινα το Τ και το lg 4X HD. Άμα δεις πιο πάνω το προτείνω το T, αλλά εκφέροντας την προσωπική μου άποψη είπα ότι θα προτιμούσα το S.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα