Προς το περιεχόμενο

[Android/GPS Navigation] Sygic Android -30% -25%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ρε συ newtech, λαθος παραθεση εκανε ο φιλος, για αλλον το εγραψε προφανως και οχι για σενα (που ειχες ηδη απαντησει στο λαθος του). ;)

To ειχαμε πει απο την προηγουμενη σελιδα παντως, 47.5% απο την αρχικη ειναι το "30+25", το αναλυεις πολυ σωστα παντως με την αφορμη του μπερδεματος.

• Like 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαλαρωσε,  relaaaxxxx, chilllllllllll

Προφανως εκανε λαθος quote το παιδι, και το σχολιο του πηγαινε για τον Alxnks.

Διαβασε λιγο τι ακριβως εγραψε και θα το καταλαβεις κι εσυ.....

Χαλαρος ειμαι φιλος για αυτο και του το ανεπτιξα.

Ρε συ newtech, λαθος παραθεση εκανε ο φιλος, για αλλον το εγραψε προφανως και οχι για σενα (που ειχες ηδη απαντησει στο λαθος του). ;)

To ειχαμε πει απο την προηγουμενη σελιδα παντως, 47.5% απο την αρχικη ειναι το "30+25", το αναλυεις πολυ σωστα παντως με την αφορμη του μπερδεματος.

Οκ sorry :P

Για την ορθογραφια μου δεχομαι comments :P οχι για τα μαθηματικα μου :D :D :D

Οκ οποτε κανω την αλλαγή στο ποστ μου και κραταω απλα την ανάλυση.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποσο καλό είναι στην πρωτευουσα το sygic, άλλα στην επαρχια οι δρομολογησεις του είναι άστα να πάνε. Με διάφορα για μένα καλυτερο το don't panic και μετα ακολουθεί το navigon.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποσο καλό είναι στην πρωτευουσα το sygic, άλλα στην επαρχια οι δρομολογησεις του είναι άστα να πάνε. Με διάφορα για μένα καλυτερο το don't panic και μετα ακολουθεί το navigon.

Σε 1 βδομαδα θα κανω το Τσεχια-Ελλαδα. Εχω το NAVIGON και θα τα εχω και τα 2 ON :)

Δημοσ.

μηπως ξεχασες το igo primo??? λεω τωρα εγω !!!!

Δημοσ.

Μια ερωτηση..

Τα κτιρια πως τα βαζω να φενονται? (οχι μονο δρομους)

Ευχαριστω

Πηγαίνεις Settings -> Map -> Buildings  και τα επιλέγεις.

Κτίρια δείχνει μόνο όπου έχει π.χ. κέντρο Αθήνας, επίσης μάλλον πρέπει να έχεις τον χάρτη σε 3D.

Δημοσ.

Για να μην βάζω βγάζω... σε δικαρτο τηλέφωνο δουλεύει ?  Ήμουν φάν του navigon αλλά στο δικαρτο γιοκ.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το real time traffic δεν παίζει στην Ελλάδα.

Παρακάτω και ένα link που κάνει μια σύγκριση ανάμεσα στο sygic και στο ginius που αναφέρθηκε:

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18855

Το συγκριτικό είναι του 2009, οπότε πολλά πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει.

Το καλύτερο θα ταν να έλεγε εντυπώσεις κάποιος που έχει και τα 2.

Έχω και τα δυο και σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ το Don't Panic, μου αρέσει καλύτερα, είναι σφαίρα στο άνοιγμα του, απλό μενού, λοκαρει αμέσως δορυφόρο, σου βγάζει σε κλάσματα δευτερολέπτου την οποία επιλογή, αν πας από άλλου δεν τα "χάνει" ούτε επαναπρογραμματίζει, αμέσως σου δείχνει την νέα διαδρομή.

Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά προγράμματα για GPS, το Don't Panic με έχει κερδίζει λόγο της ταχύτητας αλλά και της απλότητας που έχει. Οι χάρτες του είναι μια χαρά.

Το Sygic είναι αισθητά πολύ πιο αργό ιδίως στο άνοιγμα του με ναι μεν περισσότερες επιλογές αλλά δε πιο πολύ αχρείαστες στην καθημερινότητα. Το μενού του δεν είναι δύσκολο αλλά σίγουρα πιο δύσχρηστο απο αυτό του D.P.

Νομίζω όταν είχε βγει το Don't Panic η διαφήμιση έλεγε ότι βγήκε ειδικά για Android και ότι είναι το πιο γρήγορο. Για την ταχύτητα του ισχύει.

Επεξ/σία από venumis
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...