Alxnks Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλοκαιρινή προσφορά της sygic -30% και με τον κωδικό 1458554694429 επιπλέον -25% Για Ελλάδα (Eastern Europe) οι χάρτες βγαίνουν λίγο κάτω από 19 ευρώ από αρχική τιμή 35. απορια....αρχικη τιμη 35 ευρω με εκπτωση 55% θα επρεπε η τελικη να ειναι (λιγοτερο απο το μισο του 35!) 15.75...γιατι αραγε σχεδον 19;
unforgiven Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 ερώτηση: αν αλλάξεις κινητό, μπορείς να το μεταφέρεις στο καινούριο? αν ναι, ψήνομαι να τα ακουμπήσω Ναι, μπορείς, το έχω κάνει. Τη μια φορά έτυχε ένα μπέρδεμα, τους έστειλα mail και το θέμα λύθηκε άμεσα. Όσο για τη σύγκριση με το Dont Panic, το έγραψα πιο πάνω: Πιο μοντέρνο το Sygic και πιο όμορφο, αλλά με πιο καλούς χάρτες και pois το άλλο. Γενικά, το κάθε ένα έχει, εξαιρουμένων των χαρτών, διάφορα υπέρ και κατά. Πχ το Dont Panic σου δείχνει και σε οδηγεί άμεσα αν χρειαστεί, τα δύο επόμενα βενζινάδικα κοντά σου. Το Sygic με ένα κουμπί δείχνει τι υπάρχει κοντά σου σε περίπτωση άμεσης ανάγκης (πχ νοσοκομείο, αστυνομία) Το Dont Panic έχει αυτόματη αποφυγή δακτυλίου αν δηλώσεις αν η πινακίδα είναι μονή ή ζυγή. Κανένα από τα δύο δεν σου δείχνει εκ των προτέρων την γρηγορότερη και την κοντινότερη διαδρομή για να επιλέξεις, κάτι πολύ χρήσιμο... Όπως προειπώθηκε, δοκιμάστε και δείτε μόνοι σας. Μια σημείωση για τα pois... Στο χωριό μου, στην Κρήτη στο οποίο μένουν δεν μένουν 300 άτομα, έχει: 6 Εκκλησίες 1 χώρο άθλησης το πάρκο το δημοτικό σχολείο τα ΕΛΤΑ το αστυνομικό τμήμα το ΑΤΜ το βενζινάδικο το κοιμητήριο το αγροτικό ιατρείο. Το Sygic έχει μόνο το ιατρείο και το βενζινάδικο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Γιατι δεν δοκιμαζετε τον (δωρεαν) πλοηγο της google που εχει εδω και λιγες μερες και offline δυνατοτητα και αποθηκευση χαρτων; Ο σχεδιασμος διαδρομης ηταν κατι που θαυμαζα παντα στο google maps στο pc. Απο το πρωι εκανα την ενημερωση στο smartphone, και περιμενω την ωρα να το δοκιμασω στο δρομο μιας και το sygic που το εχω 1+ χρονο οποτε το χρειαστηκα σε αγνωστες διαδρομες εξω απο το λεκανοπεδιο, δεν εκανε τη δουλεια του καθολου καλα. Τι σε μονοδρομους σε "βαζει", τι σε χωματοδρομους... Το i-go δουλευει πολυ καλυτερα, ειναι κορυφη στους πλοηγους εδω και χρονια (το εχω και στο GPS), αλλα στο κινητο εχω διαφορα προβληματα εξοδων reboot κλπ και λειτουργικα ταλαιπωρουν αυτα οποτε το αποφευγω. Ελπιζω με το google να βρω επιτελους εναν πλοηγο για το smartphone που τις 2-3 φορες που θα το χρειαστω να κανει τη δουλεια του αποτελεσματικα και σωστα. (ενα μικρο προβλημα μονο βλεπω, με το σημερινο update εχουν χαλασει μερικα poi που παλιοτερα ηταν καταπληκτικα)
Bezbozny Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος για να έχεις πλοήγηση πρέπει να έχεις σύνδεση με το διαδίκτυο είτε τον έχεις κατεβάσει το χάρτη offline είτε όχι στο google maps. Πράγμα που το κάνει απαγορευτικό για το εξωτερικό. Αλλά νομίζω είμαστε εκτός θέματος.
newtech Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 απορια....αρχικη τιμη 35 ευρω με εκπτωση 55% θα επρεπε η τελικη να ειναι (λιγοτερο απο το μισο του 35!) 15.75...γιατι αραγε σχεδον 19; Απο που και ως που 55?? 35 - 30% = 24,5 24,5 - 25% = 18,375 1
pedrojay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Κανένα από τα δύο δεν σου δείχνει εκ των προτέρων την γρηγορότερη και την κοντινότερη διαδρομή για να επιλέξεις, κάτι πολύ χρήσιμο... Χρησιμοποιείς τελευταία έκδοση του sygic;Γιατί το παραπάνω το κάνει στην τελευταία έκδοση που έχω εγώ,σου βγάζει μέχρι 3 εναλλακτικές διαδρομές να διαλέξεις στην προεπισκόπηση. Το έχω λίγο καιρό μόνο και δεν το έχω τεστάρει επαρκώς,αλλά διαβάζω παντού ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στις πρόσφατες εκδόσεις και με τους πρόσφατους χάρτες (2013) 2
newtech Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Χρησιμοποιείς τελευταία έκδοση του sygic;Γιατί το παραπάνω το κάνει στην τελευταία έκδοση που έχω εγώ,σου βγάζει μέχρι 3 εναλλακτικές διαδρομές να διαλέξεις στην προεπισκόπηση. Το έχω λίγο καιρό μόνο και δεν το έχω τεστάρει επαρκώς,αλλά διαβάζω παντού ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στις πρόσφατες εκδόσεις και με τους πρόσφατους χάρτες (2013) Περαν του DOWNLOAD Που κανει ... Μπορουμε να βαλουμε και τιποτε αλλο εξτρα? Καλουδια POI κτλ?
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Απο που και ως που 55?? 35 - 30% = 24,5 24,5 - 25% = 18,375 Φίλε μάλλον δεν ήσουν πολύ καλός στα μαθηματικά ε; Από πότε αθροίζονται τα ποσοστά της έκπτωσης πάνω σε διαφορετικά αρχικά ποσά;
Alxnks Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Απο που και ως που 55?? 35 - 30% = 24,5 24,5 - 25% = 18,375 Ξέρεις υπάρχει κι η περίπτωση 30+25=55. Που να ξέρω ότι το κάνουν τμηματικά...εξού κι η λέξη "απορία"! Κατά τα αλλα, λιγο με νοιάζει είτε 30, είτε 25, είτε 55. Έχω καλό θείο και μου το δίνει με 100% 1
pedrojay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Περαν του DOWNLOAD Που κανει ... Μπορουμε να βαλουμε και τιποτε αλλο εξτρα? Καλουδια POI κτλ? Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα,αλλά ναι μπορείς να βάλεις POIs.Δες κι εδώ με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα μήπως σε βοηθήσει. http://www.sygic.com/en/poi http://www.naviphone-hellas.gr/showthread.php?t=233 Έχει και κάτι plugins για κάποιες χώρες traffic,tripadvisor,booking κτλ ψιλοάχρηστα κατά τη γνώμη μου,δεν τα έχω βάλει καν και νομίζω δεν υποστηρίζονται για Ελλάδα. 1
unforgiven Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Χρησιμοποιείς τελευταία έκδοση του sygic;Γιατί το παραπάνω το κάνει στην τελευταία έκδοση που έχω εγώ,σου βγάζει μέχρι 3 εναλλακτικές διαδρομές να διαλέξεις στην προεπισκόπηση. Το έχω λίγο καιρό μόνο και δεν το έχω τεστάρει επαρκώς,αλλά διαβάζω παντού ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στις πρόσφατες εκδόσεις και με τους πρόσφατους χάρτες (2013) Σωστα, δεν το είχα δει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Χρησιμοποιείς τελευταία έκδοση του sygic;Γιατί το παραπάνω το κάνει στην τελευταία έκδοση που έχω εγώ,σου βγάζει μέχρι 3 εναλλακτικές διαδρομές να διαλέξεις στην προεπισκόπηση. Το έχω λίγο καιρό μόνο και δεν το έχω τεστάρει επαρκώς,αλλά διαβάζω παντού ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στις πρόσφατες εκδόσεις και με τους πρόσφατους χάρτες (2013) Ευχαριστω για την πληροφορηση φιλε! Εχει βελτιωθει πολυ βλεπω το προγραμμα σε αυτον τον ενα χρονο, εχει και επιλογη πλεον αποφυγης χωματοδρομων οπως και επιλογη απο εναλλακτικες σαν το igo, ελπιζω και πιστευω πως θα δουλευει καλα και στην πραξη! Να'σαι καλα για τo heads up!
powerthunder Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Περαν του DOWNLOAD Που κανει ... Μπορουμε να βαλουμε και τιποτε αλλο εξτρα? Καλουδια POI κτλ? Μπορείς να βάλεις τα pois του tripadvisor και του hotels.com μέσα από την εφαρμογή πηγαίνοντας στο MySygic. Επίσης για Ελλάδα έχουν μαζευτεί πολλά pois για διάφορες κατηγορίες στο http://index.pois.gr και υπάρχει επιλογή για κατευθείαν download αρχείου συμβατού με sygic, ginius driver καθώς και για πολλά άλλα gps προγράμματα.
newtech Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εχει προσφορα το καταστημα.. σου λεει σε ολα 30% Αρα θα παρεις -30%. Και του λες οκ.. εχω και κουπονι για αλλα 25%!!! Αρα απο τιμη ΤΡΕΧΟΥΣΑ Τιμη θα παρεις το 25% Δηλαδη αν κατι εχει 100€ και σου λενε εχουμε και 50% εκπτωση Και εσυ εχεις κουπονι για 50% . Θα το παρεις δωρεαν ή θα το παρεις 25€? Αυτο που λεω εγω 100€ - 50% = 50€ (SALES) 50€ - 50% = 25€ (ΚΟΥΠΟΝΙ) Αρα στην δικια μας περιπτωση 35 - 30% = 24,5 24,5 - 25% = 18,375 Και οχι (SALES+ΚΟΥΠΟΝΙ = ΕΚΠΤΩΣΗ) 100€ - 100% = 0€ Αρα στην δικια μας περιπτωση 35-55% = 15,75 Δηλαδη με λιγα λογια Εχει ενα προιον η Α εταιρια και σου λεει κανω εκπτωση σε ολα 30% Πας αγοράζεις κατι λοιπον και στο ταμειο λες οτι εχεις και ενα κουπονι για 25% Το 25% θα σου το αφερεσουν απο την τιμη που ειναι να πληρωσεις ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ. Απο οτι καταλαβες δεν αθριζεται το ποσοστο της εκπτωσης σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ποσά. Εχεις μπερδεψει την ΕΚΠΤΩΣΗ με το ΚΟΥΠΟΝΙ εκπτωσης. Το κατάστημα δινει σε ΟΛΟΥΣ 30% και εσυ απλα εχεις και εξτρα κουπονι. Εκπτωση πανω στην τιμη ΜΕΤΑ εκπτωσης και οχι στην ΑΡΧΙΚΗ.
KoGi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Πλακα μου κανεις ετσι?......................................... Χαλαρωσε, relaaaxxxx, chilllllllllll Προφανως εκανε λαθος quote το παιδι, και το σχολιο του πηγαινε για τον Alxnks. Διαβασε λιγο τι ακριβως εγραψε και θα το καταλαβεις κι εσυ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα