vounisios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλημερα.Ηθελα την βοηθεια σας, σε ενα μικρο προβληματακι που μου προεκυψε τελευταια.Χρησιμοποιω για τα μειλ μου το Outlook της microsoft 2007. Βλεπω, οτι ενω εχει,ας πουμε,καποια link που πατωντας τα σε παραπεμπουν στις αντιστοιχες σελιδες,αυτο δεν μου το κανει εδω & μερικες μερες.Παταω,ας πουμε πανω στο link και μου λεει σε μνμ που βγαζει,,,,<<τα windows δεν ειναι δυνατο να ανοιξουν αυτο το αρχειο,,,>>.Βεβαια,αν κανω copy το λινκ γινεται η δουλεια μου,ομως,εδω,γιατι δεν με παραπεμπει,ενω παταω επανω στο λινκ; Επισης,ενω εχω και ενα δευτερο μειλ,το Yahoo,γιατι εκει μου ανοιγουν ολα? Σας ευχαριστω πολυ.
javavall Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ-> http://social.technet.microsoft.com/Forums/office/en-US/eb7794a9-493c-4c4d-ad60-e889b7ea9219/outlook-cant-open-links-windows-cant-open-this-file-must-force-it-to-use-browser
vounisios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δυστυχως,δεν εγινε τιποτα.θα δω τι θα κανω.σε ευχαριστω πολυ.
Qasireu Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Πρεπει να εχει αλλαξει το προεπιλεγμενο προγραμμα για τις ιστοσελιδες δοκιμασε να κανεις προεπιλεγμενο τον περιηγητη που χρησιμοιποιης ( Internet Explorer , Mozilla Firefox , Google Chrome κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα