maggle Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 καλημερα.επαιζα αγε age of empires on line και ξαφνικα το παιχνιδι εγινε πολυ αργο εβγαλε κατι γραμμες στην οθονη και αναγκαστηκα να κανω ριζετ.ξανανοιγω τον υπολογιστη και οι γραμμες ηταν ακομα εκει και πιο εντονες.γενικα η αναλυση και η ποιοτητα εικονας ειναι πολυ χαλια αλλα ο υπολογιστης κατα τα αλλα φαινεται να λειτουργει κανονικα.ενας φιλος μου ειπε να κανω update στους drivers της καρτας γραφικων.εκανα αλλα τιποτα(υπαρχει περιπτωση να εγκατεστησα τους λαθος drivers?πως μπορω να βεβαιωθω.που μπορω να δω το συγκεκριμενο τυπο της καρτας γραφικων που εχω?)εννοειται πως το a.o.e το απεγκατεστησα μαζι και το steam.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 μιλαμε για desktop υποθετω, σωστα? ποια καρτα εχεις?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 μήπως έχει καεί ;;; αν ειχε καει δεν θα δουλευε καθολου... εχω την εντυπωση οτι εχει artifacts.. τυπου:
umbrella co. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Aν βγαζει artifacts παρομοια με την εικονα του σαινομπι, πας για αντικατασταση -η αλλαγη αν εχει ακομη εγγυηση-. Μπορεις να τη βαλεις και σε ενα αλλο pc αν εχεις, για να κανεις μια δοκιμη. Οσον αφορα τον τυπο της καρτας σου, κατεβασε και τρεξε αυτο: http://www.techpowerup.com/gpuz/
maggle Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 μιλαμε για desktop υποθετω, σωστα? ποια καρτα εχεις? ναι σωστα.NVIDIA 8800 GTS
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μαλλον ειναι στα τελευταία της ... αν και δεν το βλέπω να σώζεται εσυ κανε μια προσπάθεια , βγάλε της την ψύκτρα αφου την εχεις καθαρίσει απο σκόνες κτλπ και βάλε θερμοαγώγιμη πάστα αν και να εχεις στο μυαλό σου οτι πας για αντικατάσταση μαλλον
maggle Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μαλλον ειναι στα τελευταία της ... αν και δεν το βλέπω να σώζεται εσυ κανε μια προσπάθεια , βγάλε της την ψύκτρα αφου την εχεις καθαρίσει απο σκόνες κτλπ και βάλε θερμοαγώγιμη πάστα αν και να εχεις στο μυαλό σου οτι πας για αντικατάσταση μαλλον καλα να παθω αφου πηρα μεταχειρισμενο υπολογιστη.απο εμπιστο ατομο αλλα δεν παυει να ειναι μεταχειρισμενος...
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλα ενταξει μην αγχωνεσαι.με 30-40 euros παιρνεις μεταχειρισμενη με επιδοσεις ισες η καλυτερες απο την 8800. οι σειρα 8 της nvidia διανυει περιοδο ανακυκλωσης τα τελευταια χρονια.ψοφανε ευκολα. με ποιους drivers ησουν? 1
maggle Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 αν ειχε καει δεν θα δουλευε καθολου... εχω την εντυπωση οτι εχει artifacts.. τυπου: οντως καπως ετσι βγαινει,μπορει και χειροτερα.εκανα να ανοιξω εναν manager που εχει η nvidia και μου βγαζει το εξης μυνημα.NVIDIA display settings are not available.you are not currently using a display attached to an NVIDIA GPU.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) οντως καπως ετσι βγαινει,μπορει και χειροτερα.εκανα να ανοιξω εναν manager που εχει η nvidia και μου βγαζει το εξης μυνημα.NVIDIA display settings are not available.you are not currently using a display attached to an NVIDIA GPU. θα σε συμβουλευα να πηγαινες σε καποια μεταχειρισμενη απ'τις αγγελιες.. για παραδειγμα: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/174986-albatron-8800-gts-640-mb/ Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2013 από Σαϊνόμπι
spaek Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Πριν αγορασεις καινουρια καρτα ισως να δοκιμαζες να βαλεις αλλους drivers. Κοιτα εδω http://www.insomnia.gr/topic/492704-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B6%CF%89-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-drivers/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα