nem52 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια. θελω να παιζω παιχνιδια απο τον σκληρο και μονο. δεν με ενδιαφερει να μπω xbox live και για αυτο νομιζω πως οι περισσοτεροι προτιμουν το φλασαρισμα του drive τους, αν εχετε καλυτερη προταση αλλη προτεινετε, ειδα λοιπον οτι για να το φλασαρω χρειαζομαι διαφορα πραγματακια τα οποια δεν εχω να δωσω τωρα λεφτα για να τα χρησιμοποιησω μονο μια φορα.. Ρωτω αν εχει καποιος απο εσας να τα "νοικιασω" ουσιαστικα να κανω το φλασαρισμα μου. και τα επιστρεφω. η αν καποιος μπορει να μου το φλασαρει σε λογικη τιμη. η αν εχετε καποιον αλλο τροπο νεωτερο να προτεινετε που μπορω να προτιμισω χωρις την αναγκη να εχω στην κατοχη μου αυτα τα πραγματα(xecuter tools) καθως ολα τα guides που βρηκα ηταν και παλια. περιμενω τις προτασεις σας! ευχαριστω εκ των πρωτερων
Mr_Terror Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Για να παιξεις παιχνιδια απο τον σκληρο, χωρις να υπαρχει το δισκακι του παιχνιδιου μεσα στο drive πρεπει να κανεις rgh.Ειναι αλλο πραγμα απο το φλασαρισμα του drive, Για να φλασαρεις το xbox, θα χρειαστεις probe 3 για να παρεις το κλειδι απο το drive. Μπορεις να το φτιαξεις ευκολα μονος σου. Υπαρχουν βιντεακια πως θα το φτιαξεις με μηδενικο κοστος. Χρησιμοποιωντας το καλωδιο που παιρνει ρευμα το drive του xbox.
panbil Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 αν εισαι αθηνα στειλε μου το τηλ σου να τα πουμε μπορω να στο φλασαρω ή και rgh αν θες και θα τα βρουμε στο οικονομικο
nem52 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εγω θελω να παιζω απο τον δισκο. τι να κανω τελικα το RGH η το φλασαρισμα? επειδη δινεις οδηγιες και για τα δυο. εχω διαβασει πολλα και ειδα τοσα πολλα βιντεο που εχω μπερδευτει, καπου ειδα και το παλιο softmofdding που επρεπε η κονσολα σου να πληρει καποιες προυποθεσεις και ηταν οντως απλο αλλα δεν βρηκα guide πουθενα. επισης για το RGH τι πραγματα χρειαζομαι και τι μπορω να φτιαξω μονος μου? ηλεκτρολογος-ηλεκτρονικος ειμαι και την παλευω με κολλησεις και καλωδια
nem52 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Υπαρχει καποιος που εχει το nand-x για να διαβασω την nand μου? για να μην το αγορασω τωρα για μια φορα.. πεταμενα λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα