Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια 

αγορασα χτες TV 32 για οθονη στο pc ειναι συνδεμενη με hdmi και δεν μου φαινεται ενταξει σαν εικονα και οταν παω καπου το ποντικι σε αρχειο η κανω κλικ τρεμη μονο το σημειο του κλικ οχι ολη η οθονη...

μηπως φταιει που δεν εχω καρτα γραφικων και ειμαι με την onboard του intel 3570k???

η οθονη ειναι πολυ καλη σε ολα ειναι η panasonic txl32e5e 1920Χ1080 αναλυση 150 hz led ips 

τι μπορει να φταιει... μηπως το hdmi καλωδιο ειναι ενα φτηνιαρικο...  

Δημοσ.

Φίλε Megadeth,

το έχω πάθει και εγώ αυτό σε μια 52" FULL HD που έχω με ένα HTPC που έχω φτιάξει.

Σίγουρα είναι η κάρτα γραφικών που σου κάνει το τρέμουλο.

Μόλις έβαλα εξωτερική έπαιξε χαρτί.

Και κάτι βασικό, πριν κάνεις την αγορά σου. Δοκίμασε άν η TV έχει ρύθμιση ότι η πηγή του HDMI αφορά PC ή BLUERAY.

καλή επιτυχία

Δημοσ.

Βασικά δοκίμασε να παίξεις με τις αναλύσεις , τα hz και τα εναλαγή απο 32 σε 16 bit να δεις αν ειναι καλύτερα

Δημοσ.

πειραξα τις αναλυσεις τα hz ολα... αλλα τιποτα δεν αλλαξε... 

παρήγγειλα ενα καλο hdmi καλωδιο αυριο θα το εχω 

θα δοκιμασω και το καλωδιο αν δεν αλλαξει κατι  το προβλημα οφείλεται στην ελλειψη καρτα γραφικων σωστα? 

Δημοσ.

μολις δοκιμασα αλλο καλωδιο η εικονα μπορω να πω Βελτιώθηκε... αυτο μαλλον οφείλεται οτι το καλωδιο που ειχα ηταν ενα παλιο

hdmi 1.0 το καινουργιο ειναι Belkin High Speed hdmi 1.4..

το τρεμουλο υπαρχει ακομα ... υπαρχει περιπτωση να φταιει η οθονη ?  

Δημοσ.

Αυτό για να το κατααλάβεις πρέπει να το δοκιμάσεις η σε μια TV αν έχεις ή άλλο PC. Μόνο έτσι θα δείς αν φταίει η οθόνη.

Δημοσ.

το τρεμουλο τελικα ηταν απο τα hz μου ειπαν και τα εβαλα στα 59 hz αντι για 60 και μια χαρα τωρα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...