Megadeth Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 γεια σας παιδια αγορασα χτες TV 32 για οθονη στο pc ειναι συνδεμενη με hdmi και δεν μου φαινεται ενταξει σαν εικονα και οταν παω καπου το ποντικι σε αρχειο η κανω κλικ τρεμη μονο το σημειο του κλικ οχι ολη η οθονη... μηπως φταιει που δεν εχω καρτα γραφικων και ειμαι με την onboard του intel 3570k??? η οθονη ειναι πολυ καλη σε ολα ειναι η panasonic txl32e5e 1920Χ1080 αναλυση 150 hz led ips τι μπορει να φταιει... μηπως το hdmi καλωδιο ειναι ενα φτηνιαρικο...
ilet1976 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Φίλε Megadeth, το έχω πάθει και εγώ αυτό σε μια 52" FULL HD που έχω με ένα HTPC που έχω φτιάξει. Σίγουρα είναι η κάρτα γραφικών που σου κάνει το τρέμουλο. Μόλις έβαλα εξωτερική έπαιξε χαρτί. Και κάτι βασικό, πριν κάνεις την αγορά σου. Δοκίμασε άν η TV έχει ρύθμιση ότι η πηγή του HDMI αφορά PC ή BLUERAY. καλή επιτυχία
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Βασικά δοκίμασε να παίξεις με τις αναλύσεις , τα hz και τα εναλαγή απο 32 σε 16 bit να δεις αν ειναι καλύτερα
Megadeth Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 πειραξα τις αναλυσεις τα hz ολα... αλλα τιποτα δεν αλλαξε... παρήγγειλα ενα καλο hdmi καλωδιο αυριο θα το εχω θα δοκιμασω και το καλωδιο αν δεν αλλαξει κατι το προβλημα οφείλεται στην ελλειψη καρτα γραφικων σωστα?
Millennium Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε με άλλο καλώδιο.Υπάρχει αρκετή πιθανότητα λόγω ενσωματωμένης γιατί η intel δεν φημίζεται για αυτές.
Megadeth Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 μολις δοκιμασα αλλο καλωδιο η εικονα μπορω να πω Βελτιώθηκε... αυτο μαλλον οφείλεται οτι το καλωδιο που ειχα ηταν ενα παλιο hdmi 1.0 το καινουργιο ειναι Belkin High Speed hdmi 1.4.. το τρεμουλο υπαρχει ακομα ... υπαρχει περιπτωση να φταιει η οθονη ?
ilet1976 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αυτό για να το κατααλάβεις πρέπει να το δοκιμάσεις η σε μια TV αν έχεις ή άλλο PC. Μόνο έτσι θα δείς αν φταίει η οθόνη.
Megadeth Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 το τρεμουλο τελικα ηταν απο τα hz μου ειπαν και τα εβαλα στα 59 hz αντι για 60 και μια χαρα τωρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα