Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσπασα την οθόνη του φορητού υπολογιστή μου στο κάτω μέρος περίπου 3 εκατοστά ύψος σε όλο το μήκος, δεν βλέπω τίποτα εκεί. Πάνω απ'τα τρία εκατοστά λειτουργεί κανονικά και όλα τα βλέπω κανονικά. Καινούργια οθόνη να αγοράσω δεν παίζει μιας και η κανούρια οθόνη κοστίζει όσο το λάπτοπ. Θέλω να μου πείτε είτε αν είναι εφικτό να βάλω την οθόνη να λειτουργεί πάνω απ'τα τρία εκατοστά, είτε αν γίνεται όλα τα προγράμματα να ανοίγουν αυτόματα πάνω απ'τα τρία εκατοστά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγγύηση έχει [αν ναι, από που; (π.χ Πλάισι0 ξέχνατο...)]

Δημοσ.

Και να ήταν εντός εγγύησης δεν θα στην αντικαθιστούσαν δωρεάν. Αυτό που ζητάς (μετακίνηση εικονας) είμαι σχεδόν βέβαιος οτι δεν γίνεται.

Ποιο laptop εχεις; Τα χέρια σου πιάνουν για να την αλλάξεις μόνος σου; Δες και το

http://www.insomnia.gr/topic/493058-%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82/

Δημοσ.

Φίλε baggelara,

δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Ειλικρινά η μόνη λύση είναι οθόνη άλλη. Μπορείς να βρείς απο EBAY σε καλή τιμή. Αρκεί να ξέρεις να την αλλάξεις.

Καλή επιτυχία

Δημοσ.

Yπο αλλες περιπτωσεις, δεν θα κοστιζε οσο το λαπτοπ οπως λες και εσυ, αλλα τωρα που ειναι innovator και οχι καποιο Dell ας πουμε...αλλα η οθονη ειναι οχι μονο απλησιαστη οικονομικα..αλλα και oσον αφορα το στοκ.. Αυτο που ζητας με τα 3 εκατοστα οχι δεν ειναι εφικτο. Μονο χειροκινητα οτι μπορεις να κανεις με τα παραθυρα και το resize.

Φίλε baggelara,

δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Ειλικρινά η μόνη λύση είναι οθόνη άλλη. Μπορείς να βρείς απο EBAY σε καλή τιμή. Αρκεί να ξέρεις να την αλλάξεις.

Καλή επιτυχία

για βρες μου εσυ ενα link με replacement screen για το συγκεκριμενο laptop απο eBay... :-(

Δημοσ.

Ρε παιδια αφου δήλωσε οτι δεν αλλάζει οθόνη.

Nαι δεν διαφωνησε κανενας, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να αλλαξει οθονη :-P 

Κουβεντα κανουμε, το θεμα εληξε καθως αυτο που ρωταει

Θέλω να μου πείτε είτε αν είναι εφικτό να βάλω την οθόνη να λειτουργεί πάνω απ'τα τρία εκατοστά, είτε αν γίνεται όλα τα προγράμματα να ανοίγουν αυτόματα πάνω απ'τα τρία εκατοστά.

δεν ειναι εφικτο.

Δημοσ.

Yπο αλλες περιπτωσεις, δεν θα κοστιζε οσο το λαπτοπ οπως λες και εσυ, αλλα τωρα που ειναι innovator και οχι καποιο Dell ας πουμε...αλλα η οθονη ειναι οχι μονο απλησιαστη οικονομικα..αλλα και oσον αφορα το στοκ.. Αυτο που ζητας με τα 3 εκατοστα οχι δεν ειναι εφικτο. Μονο χειροκινητα οτι μπορεις να κανεις με τα παραθυρα και το resize.

για βρες μου εσυ ενα link με replacement screen για το συγκεκριμενο laptop απο eBay... :-(

Φίλε Σαϊνομπι, ψάχνωντας στο ebay ή οπουδήποτε αλλού με το μοντέλο αυτό σαφώς και δεν θα βρεί κάτι. Άν όμως βγεί η οθόνη και δεί το μοντέλο σίγουρα θα βρεί κάτι. Το έχω κάνει αρκετές φορές και με δικό μου laptop (no name) και με πελατών μου. Πολλές φορές ούτε και με επώνυμο laptop δεν βρείσκεις οθόνη αν δεν έχεις δεί το μοντέλο που αναγράφει απο πίσω.

Και όπως είπες και στο τέλος κουβέντα κάνουμε αφού ο φίλος δεν θέλει να αλλάξει.

Απλά πιστεύω ότι ο καθένας μας θα το επιχειρούσε να το επισκευάσει.

:-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...