lukes1960 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, για την ώρα και αφού είναι Κυριακή δεν μπορώ να πάω στο κατάστημα μπήκα στο site της WD και κατέβασα software διόρθωσης. Για αρχή το [lifeguard] στο το οποίο ήδη ο δίσκος δεν πέρασε ένα test [άρα δεν είναι καλώδιο]. Κατέβασα επίσης πρόγραμα για low level αλλά αυτό το φοβάμαι γιατί δεν έχω ξανακάνει. θα ελπίζω να φτάνει το scandisk της WD [lifeguard]. Θυμάστε το πρώτο σας firmware ή Bios update? Ε, κάπως έτσι σκέφτομαι το low level. Πλάισιο αργότερα και χωρίς βιασύνη, αν και κάποις παραπάνω πρότεινε online/on site replacement μέσω την εταιρείας άμεσα. Νομίζω κάτι τέτοιο είδα στο site αλλά δεν έχω πολύ όρεξη να δώσω credit για αυτό το λόγο, ίσως είμαι υπερβολικός. Ευκολο είναι? Το έχει κάποιος ξανακάνει από την Ελλάδα? Πρώτα στέλνουν νέο δίσκο και μετά τους αποστέλνεις το παλιό? Εχουνε και online scandisk και ίσως έτσι πιστέψουνε την ανάγκη αντικατάστασης. Καλά μπάνια!!
Nfountou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Sunh8ws uparxoun duo tropoi, eite stelneis to disko kai otan ton paralavoun sou stelnoun ton kainourio, eite dineis ta stoixeia kapoias kartas sou kai sou stelnoun ton disko prin ton steileis esu. An twra den steileis ton palio mesa se trianta meres tote travane xrhma apo thn karta sou .... Kata th gnwmh mou kalutera na sou dwsei allo disko to plaisio...
lukes1960 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 παιδιά, έγινε καλά το Lifeguard και σε μερικά boot πάλι τα ίδια και μετά ...black-out ...τα έφτυσε το τροφοδοτικό. ποιος ήταν και το προέβλεπε πιο πάνω??...δίκιο είχε, ήταν στα τελευταία του το τροφο και μάλλον γιαυτό όλο χτύπαγε ο δίσκος, άλλαξα τροφο [400W] και εδώ και 6 ώρες όλα ρολοϊ ...έτσι παθαίνεις-μαθαίνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.