Προς το περιεχόμενο

hard disk gademis

lukes1960

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από όλα τα εξαρτήματα μου κάηκε μία φορά ο PII450 και χτύπησαν περίπου δέκα δίσκοι. Τι μου λέτε για WD, τι Seagate, τι Quantum, όλα τα δοκίμασα. Δεν υπάρχει περίπτωση μετά από 1εβδομάδα-2 χρόνια να μην τρέχω για αλλαγές λόγω βλάβης, bad sectors κτλ. Το πρόβλημά μου είναι ότι πάντα αγόραζα από τοπικό κατάστημα και στην καρτέλα μου είδαν ότι το πήρα και ανέλαβαν πάντα την διαδικασία επιστροφής/αντικατάστασης. Πήρα όμως πρόσφατα WD 80MB JB από το Πλαίσιο και πάλι τα ίδια, άρχισε να κολλάει, chkdsk και πρόσφατα και χτύπησε και MBR και κινδύνευα να τα χάσω όλα [νά'ναι καλά το ghost κρατημένο σε δεύτερο δίσκο].

Πήρα τηλ. χθες στο Πλαίσιο και από ότι κατάλαβα δεν θα ασχοληθούν σε περίπτωση που έχασα την απόδειξη. Τι κάνουμε? Αντιπροσωπεία? Ποια?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν φταίει το τροφο γιατί οι δίσκοι που μου χάλασαν ήταν σε 5 διαφορετικά κουτιά [όχι που είχα ποτέ τροφο της προκοπής] και μετά από αλλαγή στο ίδιο κουτί δεν παρουσίασε προβλημα. Τι κάνω χωρίς απόδειξη από το Πλαίσιο?

Δημοσ.

Nai Inofoquest einai, toulaxiston ego gia antikatastasi ekei estila ton wd80jb vevea eixa apodi3i, tora gia thn periptosi sou(xoris apodi3i) de 3ero ti mporei na ginei. :?

Partous ena thlefono na rotiseis!

Δημοσ.

efoson exases tin apodeiksi,pigaine apo to magazi kai zita tous na doun stous ipologistes tous tin agora sou...molis tin doun sigoura mporei na ginei kapoia sinenoisi...den nomizo na se afisoun etsi.allios kateutheian antiprosopeia.

Δημοσ.

Εγώ είχα χάσει 3 δίσκους μέχρι που έβαλα UPS και ΗΣΥΧΑΣΑ :):):):)

Καμμιά φορά κοιτάμε το πρόβλημα σε λάθος μέρος νομίζω...

Ρε luke1960 για πές μας τα 5 κουτιά που είχες έμπαιναν όλα στην ίδια μπρίζα;;;;; :)

Δημοσ.

Α και κάτι άλλο, πήρα Πλαίσιο και μου είπαν ότι να βρούμε την απόδειξη λιανικής θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και μάλλον να πάω στην αντιπροσωπεία αλλά μου είπαν για Μακεδ. Περιφερ. στο Μοσχάτο. Είδωμεν.

Ευχαριστώ πάντως και θα δω και το θέμα του UPS [μέχρι τώρα νόμιζα ότι σε απότομη πτώση τάσης ή διακοπή εω ώρα περιστροφής μπορεί ο δίσκος απλώς[!!] να κολλήσει - δηλαδή άμεσα μεγάλη ζημιά]. Εμένα μου χαλάει "προοδευτικά" - βλέπει/δεν βλέπει bad sectors, corrupt file, need consistence check, καμιά φορά και κολλάει αλλά με υπομονή μπορώ να δουλεύω [βασικά να προλάβω backup]. Δεν ήξερα ότι και αυτό μπορεί να έχει αιτία στο ρεύμα/μπρίζα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Sxetika me UPS de leo apo to tpt kalo einai na exeis ala akoma k auto den einai "panakia". Yparxoun periptoseis pou mporei k pali na sta kapsei ola an exeis mapa trofodotiko.

Δημοσ.

Μπες στο site της εταιρίας σου και κάνε RMA απο κει. Αν έχεις δε και πιστωτική κάρτα, θα μπορέσεις να κάνεις "Advanced RMA" που σημαίνει οτι πρώτα θα έρθει ο καινούργιος σκληρός στην πόρτα σου και ύστερα θα στείλεις εσύ τον παλιό(γι'αυτό άλλωστε και θέλουν την πιστωτική, για εξακρίβωση στοιχείων)

Δημοσ.

epeidi kai ego douleyo se katasthma h/y tha sou pw to exis gia na xereis ti paizei tin apodixi kala ekanes kai tin exases OLA ta katasthmata exoun antigrafa mia kai i apodixi einai 2plotipi i 3plotipi kai einai ypoxreomeni na sou dosoun antigrafo pigaine loipon sto plaisio trixe tous ligo ta dontia

Δημοσ.

Episis rikse mia prosektiki matia sta ide kalodia sou giati ena psilopegmeno kalodio mporei men tin mia stigmi na doulepsei sosta alla an kanei mia dio mikrodiakopoules einai arketes gia na kanoun enan disko na paradosei to pnevma tou, ite proodeftika ite amesa.

An kaneis sixnes allages se sklirous diskous apo pc se pc tote protimise ta strogkila kalodia kai oxi ta sinithismena plake giati ta plake, kai sigkekrimena ta 80aria, exoun monoklonous agogous me apotelesma na kovonte poly pio efkola apo oti nomizoume.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...