tmjuju Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Για πότε το κανονίσατε το πάρτι ? Καθημερινή και άμεσα ελπίζω Θα είναι κρίμα να λείπει τίποτα δίακοπες ή σαββατοκύριακο Χαχα μη σας το σκάσει και πάει σε καμία παραλία για μπάνιο :D
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 πια πιεση?εγω βγαινω στο μπαλκονι με μπουστακι/ανυπαρκτο μπλουζακι και σορτσακι δεν εχω ακουσει παραπονα. hell αμα θελω να αρπαξω κατι γρηγορα απο την απλωστρα εχω βγει και με σουτιεν +σορτσακι.. Θα είναι επειδή κάνεις δίαιτα. Πιάσε τα σουβλάκια και κανα τρίμηνο μετά θα ακούσεις 4
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Αυτό με την απλώστρα είναι μεγάλη αλήθεια πάντως, κι εγώ σκάω με σπινιά τζον τραβόλτα στην απλώστρα και μετά μπολσόι πάλι προς τα μέσα. 6
Cossutius. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Έλας πες την αλήθεια .... προσπαθείς να μας πεις εμμέσως ότι είσαι κορμάρα ? Μπα δε θα χα προβλημα να γράψω οτι είμαι εγω. Άσχετα αν και εγω βγαίνω με μποξεράκια κτλ στο μπαλκόνι... Για πότε το κανονίσατε το πάρτι ? Καθημερινή και άμεσα ελπίζω Κυριακη...σορρυ Σοβαρά αν ξέρει παντως κάποιος τι παίζει νομικά με τη δημόσια αιδώ, ας μας διαφωτίσει.. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!!!
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Σοβαρά αν ξέρει παντως κάποιος τι παίζει νομικά με τη δημόσια αιδώ, ας μας διαφωτίσει.. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!!! δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας η γυναίκα αν πχ μια γυναίκα έχει το αιδό της φόρα παρτίδα και φαίνεται έξω ακόμα και μες το σπίτι της προβάλει τη δημοσία αιδώ δεν παίζει ρόλο ο χώρος που βρίσκεσαι αλλα αν προσβάλλεις την αιδώ .
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 πια πιεση?εγω βγαινω στο μπαλκονι με μπουστακι/ανυπαρκτο μπλουζακι και σορτσακι δεν εχω ακουσει παραπονα. hell αμα θελω να αρπαξω κατι γρηγορα απο την απλωστρα εχω βγει και με σουτιεν +σορτσακι.. χμμ που μένεις;
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 XAXA τώρα πραγματικά δεν θα ξαναβγώ έξω με το μπουστάκι και το σορτσάκι
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Αισθητική μάστιγα κατέληξε το θρεντ, ό,τι καλό το καταστρέφει.
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 χμμ που μένεις; στη γειτονια σου βγαινουν με γουνες εξω?
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 στη γειτονια σου βγαινουν με γουνες εξω? Απλά τυχαίνει να μένω σε γειτονιά με ζώα... (και υπάρχουν λίγα μπαλκόνια αδιάφορα στο οπτικό πεδίο από τον πρώτο όροφο που μένω.)
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δεν ήξερα ότι πρέπει να προσέχω πως θα βγω στο μπαλκόνι μου για να πετάξω τα σκουπίδια ή για να μαζέψω τα ρούχα.ο/η άλλος/η αν θέλει να σκανδαλιστεί μπορεί πλέον με πάρα πολλούς τρόπους. και δη ο καλύτερος και επίκαιρος είναι η παραλία, ας πάει εκεί να δει πως περπατάνε και τι φοράνε οι γοργόνες και οι μάγκες.
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 ο/η άλλος/η αν θέλει να σκανδαλιστεί μπορεί πλέον με πάρα πολλούς τρόπους. και δη ο καλύτερος και επίκαιρος είναι η παραλία, ας πάει εκεί να δει πως περπατάνε και τι φοράνε οι γοργόνες και οι μάγκες. Ή ή εδώ. 3
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 XAXA τώρα πραγματικά δεν θα ξαναβγώ έξω με το μπουστάκι και το σορτσάκι αμα βγαίνεις ώξω με σορτσακι και μπουστάκι δεν τρέχει θέμα για να δω που έβαλα τα κιάλια 1
Sarandis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 εδώ. Πάρε σκανδαλιστική φωτό,είμαι βρεγμένος και φοράω μαγιώ.
sabpaxa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 XAXA τώρα πραγματικά δεν θα ξαναβγώ έξω με το μπουστάκι και το σορτσάκι φωτο αλλιως δεν πιστευω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις