chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Βγάλτε και ένα ήχο σύστημα στην μπαλκονούμπα και χώστε τέρμα τα ντεσιμπέλια http://youtu.be/MEDNusOWSGY 1
firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Νομικά τι παίζει, γιατί κι εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα σεμνός. Λογικά θα είναι μπέρδεμα. Επίσης, αν εγώ κυκλοφορώ γυμνός στο δια μέρισμα με ανοιχτά τα παράθυρα, προσβάλω την δημόσια αιδώ, ή οι άλλοι είναι ματάκηδες;
wizzy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Πώς μπορείς να προσβάλεις τη δημοσία αιδώ ενώ βρίσκεται στον ιδιωτικό σου χώρο; (δεν ρωτάω τον firewalker, γενικά ρωτάω με αφορμή το post του) 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ε ο ιδιωτικός σου χώρος μπορεί να φαίνεται και από τους άλλους οπότε εκεί υπάρχει πρόβλημα. Είναι σα να βγεις εντελώς γυμνός στην αυλή σου η οποία δεν θα έχει φυτά, φράχτες κλπ για να κρύβουν τη "θέα" απ'έξω.
Gtr34 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ε ο ιδιωτικός σου χώρος μπορεί να φαίνεται και από τους άλλους οπότε εκεί υπάρχει πρόβλημα. Είναι σα να βγεις εντελώς γυμνός στην αυλή σου η οποία δεν θα έχει φυτά, φράχτες κλπ για να κρύβουν τη "θέα" απ'έξω. Υπάρχουν και οι γείτονες βεβαία που είναι κουτσομπόληδες και ματάκηδες
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Υπάρχουν και οι γείτονες βεβαία που είναι κουτσομπόληδες και ματάκηδες ο θεός μας έδωσε τα μάτια για να κοιτάμε τα βυζιά και τους κώλους και όλα και τα κιάλια γιαυτό το λόγο τα εφήβραμε τι πάει να πει ματάκιας ? Το κουτσομπολιό δεν το μπορώ καθόοοοολου
SOADNICK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 και τα κιάλια γιαυτό το λόγο τα εφήβραμε Για να βλεπουμε βυζια?
panagos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 ο θεός μας έδωσε τα μάτια για να κοιτάμε τα βυζιά και τους κώλους και όλα και τα κιάλια γιαυτό το λόγο τα εφήβραμε τι πάει να πει ματάκιας ? Το κουτσομπολιό δεν το μπορώ καθόοοοολου 5
andreapaog328 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 αυτό που με το παραμικρό φερνουμε αστυνομια/βαράμε μηνυσεις δε θα το ξεπεράσουμε ποτέ σα λαός έτσι? 1
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 ετσι ρε στη πίεση! Εμείς γιατί δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε άνετα μες στη κωλοζεστη; Ούτε κι εσεις! σκανδαλιζόμαστε κι εμείς άνθρωποι είμαστε... πια πιεση?εγω βγαινω στο μπαλκονι με μπουστακι/ανυπαρκτο μπλουζακι και σορτσακι δεν εχω ακουσει παραπονα. hell αμα θελω να αρπαξω κατι γρηγορα απο την απλωστρα εχω βγει και με σουτιεν +σορτσακι.. θα ηθελα παντως να δω τη φωτογραφια του παιδιου που κολαζει ελπιζω να καταφερεις να τσιμπισεις καμια απο το παρτι 4
panagos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 αυτό που με το παραμικρό φερνουμε αστυνομια/βαράμε μηνυσεις δε θα το ξεπεράσουμε ποτέ σα λαός έτσι? Δεν έχεις ζήσει στις ΗΠΑ.. 4
pavlinara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 σε ποια γειτονιά είναι ο γυμνός sexy γείτονας; 1
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 σε ποια γειτονιά είναι ο γυμνός sexy γείτονας; λες να ετοιμασουμε κανα tour? 1
DrLo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μεσημέρι Κυριακής. Ζέστη. Βγαίνεις στο μπαλκόνι σου, να ποτίσεις τις λίγες γλαστρούλες σου. ... Έλας πες την αλήθεια .... προσπαθείς να μας πεις εμμέσως ότι είσαι κορμάρα ? 5
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Το πρόβλημα ξεκινά απο τη φάση πως κάποιοι ζουν σε ένα δικό τους κόσμο δίχως κοινωνικοποίηση και ανθρώπους να συναναστρέφονται. Κανονικά αυτοί δεν θα έπρεπε να κάνουν οικογένειες , να ψηφίζουν κλπ. Να μην πω πως θα έπρεπε υποχρεωτικά όλοι οι πολίτες μιας χώρας να ανήκουν σε κάποιο σύλλογο πολιτιστικό ή κάτι τέτοιο. Κάτι τέτοια ζώα σαν τον γείτονα προκαλούν μεγαλύτερο κακό απο το καλό που προσφέρουν γενικά. ΟΥΡΤ ταγάρια! . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις