Προς το περιεχόμενο

Μα...σκανδαλίζομαι..

Cossutius.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πες του ... Γειτονα ελα να κανουμε μπανανα... Οπως την διαφιμιση...

Εγω βγαινω με μποξερακι εξω, αλλα εδω στο χωριο ολη μια πορτα ημαστε... Σεβομαι κιγο το γειτονα γιατι η γυναικα του ειναι νεα,δικαιωματα δεν δινει. Δεν θελω να προκαλω και γω.. Χωρις μπλουζα πολλες φορες.. Κλαιν μαιν αυτο..

Δηλαδη αυτος για μπανιο που τις παει;; Εκει δεν βλεπουν αντρες με μαγιο... Με κανενα μπαζουκα κυκλοφορει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mα τωρα σοβαρα...υπάρχει κανεις που δε βγαινει με το μποξεράκι???

Εγω έχω βγει και με τη πετσετα απ το μπάνιο για να πάρω απ τηn απλωστρα τα μποξεράκια :P

Mάλλον ο δικός μου απέναντι δε σκανδαλίζεται :P :P

εγώ μικρός έβγαινα στο μπαλκόνι (περνάει το λεωφορείο της περιοχής απο μπροστά , στα 4 μέτρα) γυμνός και όταν περνούσε το λεωφορείο κάθε 15 λεπτά χοροπήδαγα πάνω κάτω και κουνιόντουσαν τα μπαγκάζια μου 

γέλαγα σαν παιδί 

πολύ πλάκα ! (νήπιο πήγαινα)

σκέψου να τον είχα γείτονα τότε , θα έλεγε οτι τους σκανδαλίζω αχαχαχαχαχ

είχα και το συνήθειο να δείχνω το πουλί μου στα κορίτσια της γειτονιάς όταν πήγαινα νηπιαγωγείο, πως δεν έγινα επειδηξίας ...αχχα χαχχαχα

• Like 2

ετσι ρε στη πίεση! Εμείς γιατί δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε άνετα μες στη κωλοζεστη; Ούτε κι εσεις! σκανδαλιζόμαστε κι εμείς άνθρωποι είμαστε...  :blink:

Νιcoc απο μικρος στα ναρκωτικα βλεπω :-D

του τα δίνανε σε σοκολάτες :)

Προς TS

Πήγαινε στην πολυκατοικία του και τοιχοκόλλησε το εξής:

"Προς σκανδαλιζομένους,

Την Κυριακή 21/7/2013 και ώρα 9 μμ διοργανώνουμε ένα naked beach party στην uber alles πλαστική πισινούλα του κ.********* στην απέναντι πολυκατοικία.

Θα θέλαμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας τόσο εσείς όσο και ολόκληρη η οικογένεια σας αρκεί να είστε σεμνοί και να μην προβείτε σε σκανδαλιές παντός τύπου.Επίσης, απαγορεύονται τα μαγιό .

Ευχαριστώ

Be there...without the police."

• Like 1

ετσι ρε στη πίεση! Εμείς γιατί δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε άνετα μες στη κωλοζεστη; Ούτε κι εσεις! σκανδαλιζόμαστε κι εμείς άνθρωποι είμαστε...  :blink:

E όχι και δεν μπορείτε. Κάτι τιραντάκια και κάτι σορτσάκια που λες και πλύθηκαν στους 250 βαθμούς και μάζεψαν σε καθημερινή βάση στους δημόσιους χώρους μια χαρά μας σκανδαλιζετε. :P

• Like 1

Παντως πες τον γειτονα αν παει καμια βολτα Θεσσαλονικη,ας περασει μια βολτα κατω απο αυτο http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%88%CE%AF%CE%B4%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85 γιατι δεν υπαρχει ουτε μια στο δισεκατομμυριο να μην ειναι ηδη ταρανδος...  :devil:

πλέον κυκλοφορεί με το μαγιό στο μπαλκόνι έχοντας βάλει μια μεγάλη πλαστική πισίνα από το Tζαμπο.

πλέον κυκλοφορεί με το μαγιό στο μπαλκόνι έχοντας βάλει μια μεγάλη πλαστική πισίνα από το Tζαμπο.

trololololololololololol

ειπώθηκε πολλάκις, άλλη μια: προσοχή στην πισίνα ΜΕ τους νοματαίους και γενικά τόσο κόσμο + νερό στο μπαλκόνι

Ρε, giorgarello, στο offtopic το'πες σήμερα και έγινε.. 

http://www.insomnia.gr/topic/457843-the-official-off-topic-thread/page-1075?do=findComment&comment=52500002

Και καπου να δουμε σε νεο θεμα εδω στο insomnia απο τον γειτονα σου.: ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!! ο γειτονας μας σκανδαλιζει βγαινει γυμνος και προκαλει την γειτονια .Τι κανω; ΣΟΣ..

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2

• Moderators

Νομικά τι παίζει, γιατί κι εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα σεμνός.

Κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Και οκ να κυκλοφορείς χωρίς μπλούζα στο μπαλκόνι, σίγα το σκανδαλισμό. 

Άμα κυκλοφορείς γυμνός μέσα στο σπίτι με ανοιχτά τα παράθυρα; Άμα βάζεις τσόντες στη διαπασών; Ή άμα καρφώνεις με ανοιχτές μπαλκονόπορτες; 

Η λογική λέει ότι εντός του σπιτιού σου κάνεις οτιδήποτε θέλεις, ισχύει και νομικά όμως;

Κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Και οκ να κυκλοφορείς χωρίς μπλούζα στο μπαλκόνι, σίγα το σκανδαλισμό. 

Άμα κυκλοφορείς γυμνός μέσα στο σπίτι με ανοιχτά τα παράθυρα; Άμα βάζεις τσόντες στη διαπασών; Ή άμα καρφώνεις με ανοιχτές μπαλκονόπορτες; 

Η λογική λέει ότι εντός του σπιτιού σου κάνεις οτιδήποτε θέλεις, ισχύει και νομικά όμως;

και πάει και σου κάνει καταγγελία η γειτόνισσα η κλώσα επειδή και καλά σε είδε το παιδί της τότε θα έχεις πρόμπλεμ 

ναι , ναι , ακόμα και μες το σπίτι σου να είσαι .

Ας πούμε εμένα η γειτόνισσα απέναντι κυκλοφορεί με το στρίνγκ μέσα στο σπίτι. Ποιός φταίει αυτή που με σκανδαλίζει η εγώ που "άθελα" παίρνω μάτι; :P

• Like 9

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...