Δημοφιλής ανάρτηση Cossutius. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Μεσημέρι Κυριακής. Ζέστη. Βγαίνεις στο μπαλκόνι σου, να ποτίσεις τις λίγες γλαστρούλες σου. Ένδυση ελαφριά...απλά μια βερμούδα από κάτω. Ο νέος γείτονας απέναντι, φανερά εκνευρισμένος αρχίζει να φωνάζει. -Ε μάγκα...ε μάγκα? - Σε εμένα μιλάτε? Ακολουθεί ο διάλογος. -Ναι ρε...σε εσένα. - Παρακαλώ? - Δε ντρέπεσαι να βγαίνεις γυμνός στο μπαλκόνι?? Σοκ εσύ.... -Εμ,μήπως έχεις μπερδέψει την έννοια του γυμνού γείτονα? Φοράω σορτσάκι. - Ναι αλλά από πάνω δε φοράς τίποτα. -Πράγματι...δεν έχω γυναικείο στήθος. - Ναι αλλά οι κόρες μου και η γυναίκα μου....σκανδαλίζονται!!!!!!!!!!!! Την ίδια στιγμή ακούς γέλια από τον από πάνω που έχει βγει με τον καφέ του (επίσης...γυμνός), να παρακολουθήσει τον τσαμπουκά. - Γείτονα, στη παραλία δε πας?? - Άλλο η παραλία μαγκάκο...θα σου κάνω μήνυση. - Ε κάνε... 20 λεπτά αργότερα χτυπάει το κουδούνι η αστυνομία. Ανοίγεις όπως είσαι. -Καλησπέρα σας. Μας έκαναν μια καταγγελία ότι κυκλοφορείται γυμνός στο μπαλκόνι. - Ναι ...κυκλοφορώ όπως σας άνοιξα. -Συγνώμη...έτσι ήσασταν στο μπαλκόνι σας?? -Φυσικά. Εκείνη την ώρα κατεβαίνει και ο από πάνω για υποστήριξη. Αστυνομικός...- α μάλιστα...σε παράξενο θα πέσαμε μάλλον...συγνώμη για την ενόχληση. Γέλια κάτω από τα μουστάκια των αστυνομικών όσο τους αναφέρεις τον διάλογο που είχε ακολουθήσει Το παραπάνω περιστατικό συνέβη τη περασμένη Κυριακή σε καλό φίλο, ο οποίος πλέον κυκλοφορεί με το μαγιό στο μπαλκόνι έχοντας βάλει μια μεγάλη πλαστική πισίνα από το Tζαμπο. Αυτή τη Κυριακή, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει καλέσει όλη του τη παρέα (θα μαζευτούμε καμια 30αρια νοματαίοι, ζευγάρια κτλ), για "πισίνα πάρτι". Ο γείτονας εξακολουθεί να γκαρίζει. Δικό σας Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2013 από Cossutius. 70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Στην αστυνομία τι περιγραφεί έδωσε άραγε και έκανε τον κόπο να έρθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλες οι κορες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Για να 'σκανδαλιζονται' πάει να πει ότι ο φίλος σου είναι καλοοος ;-) κ ο γείτονας φοβάται μην τον γλυκοκοιταζει η γυναίκα του. (Που μάλλον αυτό έχει γίνει, γι'αυτό κ τόσα νεύρα ο γείτονας ΧΑΧΑΧ!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 -Εμ,μήπως έχεις μπερδέψει την έννοια του γυμνού γείτονα? Φοράω σορτσάκι. - Ναι αλλά από πάνω δε φοράς τίποτα. -Πράγματι...δεν έχω γυναικείο στήθος. - Ναι αλλά οι κόρες μου και η γυναίκα μου....καβλωνουν!!!!!!!!!!!! μην αλλαζεις τα πρακτικα! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Για να σκανδαλιζονται η γυναικα και οι κορες,φαντασου σε τι γυαλα,θα τις εχει;ουτε τηλεοραση δεν θα τις εχει,μηπως και δουνε τιποτε αλλο...μου θυμιζει το σκηνικο,κατι παλιες καλες ελληνικες ταινιες που ριχναμε γελιο! Επρεπε ο τυπας να με εχει εμενα γειτονα,που βγαινω με το βρακι(αθλητικο μποξερακι)! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλες οι κορες? Πιτσιρίκες απ όσο ξέρω. Ούτε 16 χρονών η μια, η άλλη ειναι βρέφος (κάπου στα 8) Για να 'σκανδαλιζονται' πάει να πει ότι ο φίλος σου είναι καλοοος ;-) Eντάξει μη φανταστεις και καναν φέτα. Φυσιολογικο κορμί, χωρις μπακούλα. (να πεις για τη γυναίκα του...οκ στη παραλία "σκανδαλιζομαι" και εγω...φτου φτου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ωστε δεν βαζεις μυαλο ε? 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Πάντως αν ήταν στο χέρι μου, θα σας καλουσα όλους για το μαγιο μπαλκόνι πάρτυ, να πάθει πολλαπλά εγκεφαλικά ο γειτονας του κολλητού. (θα πέσει το μπαλκόνι του βέβαια αλλά εντάξει ) Εντομεταξύ έχει πέσει απίστευτο γέλιο με όλο το θέμα. Σε φάση που πλέον το έχει πάρει χαμπάρι όλη η γειτονιά και σπάνε πλάκα καθημερινά με τον τυπο. Τους βλέπεις όλους να βγαίνουν με τα σωβρακα. Ακόμα και ένας παχουλός τυπακος στο πρωτο κατεβάζει λέει τα σκουπίδια χωρίς μπλούζα και με τη σαγιονάρα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ζηλεύω τρολογειτονιές <3 Καλά να περάσετε στο μπαλκόνι. Στείλτε κ φιλάκια στον γείτονα ε! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Kλαιω απο τα γελια. Ε ρε τι τραβαμε με τις ζεστες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Κόμματος ο φίλος;;; Ε δεν εξηγειται αλλιώς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 καλά αν είχα τέτοιο γείτονα θα έπεφτε το τρολάρισμα της χρονιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Φωτο απο το πισινα παρτυ.. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις