tsamo2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Έχω την μητρική M5A97 R2.0, τον FX8350, 8gb corsair vengeance, 600w inwin psu και ssd sandisk. Όταν πάω να τον ανοίξω δεν ξεκινάει. Ρεύμα παίρνει η μητρική απλά δεν ξεκινάει. Αν πατήσω το ΜemOK! switch, που κάνει έλεγχο στις ram, ξεκινάει κανονικά να λειτουργεί αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα. Έχετε καμία ιδέα; Μπορεί να φταίει το ότι είμαι πολύ κοντά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τι έχει πάει στραβά.
AiWaaa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Tσεκαρε τις συνδεσεις σου το 8πινο του cpu το 6-8πινο της γραφικων το cpu fan το 24πινο της Mobo. Aποστάτες έβαλες ?
tsamo2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Τελικά από ότι είδα, έφταιγε το power led/power sw του κουτιού(ήταν ανάποδα). Τώρα όμως δεν μου ανάβει η οθόνη. Εκτός από την κάρτα γραφικών, μπορεί να φταίει τίποτε άλλο; Μήπως το bios; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2013 από tsamo2
rfc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν ειχες βαλει το led στο switch και το αναστροφο........ παιζει να κλαις τη μητρικη σου φιλε.
άδικος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Τελικά από ότι είδα, έφταιγε το power led/power sw του κουτιού(ήταν ανάποδα). Πως ακριβώς τα έβαλες ανάποδα; Εννοείς πολικότητες ή το ένα στο άλλο; Και μόνο αυτά τα 2 μπέρδεψες ή και τα άλλα καλώδια; Κανονικά αν τα έβαλες το ένα στο άλλο δεν θα έπρεπε να άναβε καθόλου. Δεν θα έπαιρνε ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα