Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Μου εφερε ενας συγγενης μου το pc του και ξαφνικα μου λεει δεν εδειχνε στην οθονη ενω λειτουργουσε. Τον βαζω στην δικη μου οθονη, τιποτα. βαζω την δικη μου γραφικων, παλι τιποτα. Βαζω την γραφικων στον δικο μου για να σιγουρευτω και λειτουργουσε.

Δοκιμαζω να κανω bios reset συνεχιζε το προβλημα. Για να μην σας τα πολυλογω, δοκιμασα να μπω με την onboard θυρα που ειχε. Και μπηκε κανονικα. Κοιταξα να δω μηπως δεν κουμπωνε καλα η γραφικων αλλα ηταν μια χαρα κουμπωμενη στην θυρα. Μηπως καηκε το slot?? Δεν εχει αλλη υποδοχη για γραφικων. Να σημειωσω οτι του ειχε καει πιο παλια η μητρικη που ειχε και αγορασε καινουργια. Η μητρικη ειναι αυτη και ειναι κατι μηνων σε λειτουργια.

http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-GS%20FX/index.gr.asp

Επεξ/σία από KoKoPsOpSaRoS
Δημοσ.

Καλημερα. Μα αν ειχανε προβλημα οι ram η το τροφοδοτικο, θα ανοιγε το pc με την onboard την θυρα? Βασικα θα κανω ενα test τις ram και το τροφοδοτικο και θα ξαναπω :)

Δημοσ.

Καλημερα. Μα αν ειχανε προβλημα οι ram η το τροφοδοτικο, θα ανοιγε το pc με την onboard την θυρα? Βασικα θα κανω ενα test τις ram και το τροφοδοτικο και θα ξαναπω :)

Καλημέρα.

Όχι βρε αδερφέ αν είχαν πρόβλημα δεν θα άναβε ούτε με την onboard.

Τι περιμένεις στις 6 πρωινιάτικα, μ@λ@κια θα πω!

Seriously, όταν απάντησα ξέχασα τη δοκιμή με την onboard, sorry  :P

/ Εκτός αν έχει θέμα το τροφοδοτικό με την τροφοδοσία στη κάρτα γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε το τροφοδοτικό μόνο αφού λες πως ανάβει με την ενσωματωμένη.

Η vga παίρνει δικιά της τροφοδοσία έτσι;

Και λογικά δίνεις τη μητρική για έλεγχο.

Δημοσ.

Εχει δικια της τροφοδοσια ναι. Οκ δοκιμαζω το τροφοδοτικο και βλεπουμε :)

Νταντανταντααααα....εφυγε για χειρουργικη επεμβαση η μητρικη. Και με αλλο τροφοδοτικο το ιδιο κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...