Evoliasmenos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με την διαδικασια σπασιματος ενως δικτυου wep...ενω εχω πετυχει πολλες φορες τον στοχο μου δηλαδη εχει βρεθει το password του δικτυου...υπαρχει τωρα ομως μια περιπτωση που βοηθαω ενα φιλο να το σπασει και κανω την ιδια διαδικασια εχω προσθεσει την εντολη για να κανω association με το router(για να μαζεψει τα πακετα πιο γρηγορα) παρ'ολα αυτα ομως δεν γινεται το association αλλα μου βγαζει οτι χρησιμοποιειται η εξης mac(aa:bb:cc:dd:ee:ff) και οτι το router ειναι απασχολημενο η κατι τετοιο...+οτι να χρησιμοποιησω καποιο --ignore one (κατι τετοιο) +καποιο kernel patch...εχω δει την εντολη απο το deltahacker(σε βιντεο)...δεν νομιζω να κανω καποιο λαθος δηλαδη να γραφω λαθος την εντολη η κατι τετοιο.....η εντολη ειναι αυτη......aireplay-ng --fakeauth=0 -e ''οποιο δικτυο ειναι'' -a (το bssid) wlan0...δεν μπορω να κανω printscreen κτλ γιατι γραφω απο το δικο μου πισι στο φορουμ και δεν ειμαι στο σπιτι του φιλου μου...ελπιζω να εδωσα λεπτομερειες στην περιγραφη μου +το δικτυο με ασυρματο στικακι ειναι στο -60 με -68...το εχουμε αφησει απο χθες το απογευμα στις 7 και μεχρι τωρα που γραφω το θεμα εχει συλλεξει μονο 700data με 260000 beacons... +τρεχωντας windows 7 ειναι με το στικακι στα πρωτα 3 δικτυα που πιανει με 4γραμμες... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2013 από Evoliasmenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλύτερα να ρωτήσεις στο forum του deltahacker που έχω δει ότι έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλύτερα να ρωτήσεις στο forum του deltahacker που έχω δει ότι έχει. δεν εχω λογαριασμο στο deltahacker,ειδα ενα βιντεο απο το το μελος που εγραψα παρακατω σ'αυτο το θεμα (λινκ).αν ξερεις κατι ποσταρε μελος: tr3quart1sta http://www.insomnia.gr/topic/234875-%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1/page-148 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 καλύτερα να βάλεις kali linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 καλύτερα να βάλεις kali linux δηλαδη το association με το router(η εντολη)λειτουργει μονο στο kali...???ρωταω μηπως κανω λαθος με την εντολη και χρησιμοποιειται μονο στο kali και οχι στο backtrack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 δηλαδη το association με το router(η εντολη)λειτουργει μονο στο kali...???ρωταω μηπως κανω λαθος με την εντολη και χρησιμοποιειται μονο στο kali και οχι στο backtrack Η εντολή αφού την έβαλες όπως φαίνεται και στο βίντεο σωστή φαίνεται. Υπάρχουν από όσο θυμάμαι και αυτόματα προγράμματα για να δοκιμάσεις το ασύρματο σου δίκτυο όπως το Gerix. Επιπλέον στο macchanger δώσε αυτή την εντολή: #macchanger -a <interface> (όπου <interface> βάζεις την κάρτα δικτύου. (π.χ. mon0) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα