spirosd2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω αν είναι τόσο χάλια γιατί δεν θα έπαιρνα ποτέ το ρίσκο να τα αγοράσω, το Y500 δεν είχε κανένα πρόβλημα ιδιαίτερο απλά ο δίσκος ζεσταινόταν παραπάνω στο gaming αν διαβάσεις και τα σχετικά θα δεις ότι με μια καλή βάση λύνεται κάπως το θέμα, αν και εσύ θα έβαζες ssd από την αρχή οπότε δεν θα είχες θέμα καν. Παίζει και ένα άλλο lenovo με 4πυρηνο επεξεργαστή στα 700€ αλλά δεν είναι fhd είναι 1600x900 και είναι 17" τώρα το πως αντέχεις και δουλεύεις ώρες σε autocad σε 15" είναι δικό σου θέμα. Στις 15" περιορίζονται οι επιλογές στα fhd κάτι τέτοιο θα κοίταγα εγώ πάντως. αλλιώς εδώ και ποιο οικονομικό.
kaniska Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Κοίταξε όπως σου είπα είναι ανάλογα στο που θα πέσεις. Σε όλα τα laptop έχεις τέτοιες πιθανότητες απλά στα turbo-x είναι λίγο παραπάνω. Για να καταλάβεις ο φίλος που σου ανέφερα κάνει κάκιστη χρίση στο laptop και ακόμα τραβάει.... κοίταξε εγώ δεν είμαι hardcore χρήστης του στυλ να πειραμτίζομαι και να εξωθώ στα όρια το μηχάνημα.απλά δουλεύω ώρες θέλω καλή οθόνη γιατι στο σταθερό εχω eizo foris fx-2431......οπότε καταλαβαίνεις... το συγκεκριμένο μου φάνηκε καλό και οικονομικό για τα χαρακτηριστικά και undercover πανω απο όλα.δεν ξέρω θα δείξει πάντως τις πρωτες μου εντυπώσεις λογικά θα τις έχετε μέσα το σουκου. Δεν ξέρω αν είναι τόσο χάλια γιατί δεν θα έπαιρνα ποτέ το ρίσκο να τα αγοράσω, το Y500 δεν είχε κανένα πρόβλημα ιδιαίτερο απλά ο δίσκος ζεσταινόταν παραπάνω στο gaming αν διαβάσεις και τα σχετικά θα δεις ότι με μια καλή βάση λύνεται κάπως το θέμα, αν και εσύ θα έβαζες ssd από την αρχή οπότε δεν θα είχες θέμα καν. Παίζει και ένα άλλο lenovo με 4πυρηνο επεξεργαστή στα 700€ αλλά δεν είναι fhd είναι 1600x900 και είναι 17" τώρα το πως αντέχεις και δουλεύεις ώρες σε autocad σε 15" είναι δικό σου θέμα. Στις 15" περιορίζονται οι επιλογές στα fhd κάτι τέτοιο θα κοίταγα εγώ πάντως. αλλιώς εδώ και ποιο οικονομικό. καλό μηχάνημα και το dell αλλά πές με ηλίθιο αλλά αν πήγαινα σε dell θα πήγαινα στο precision.
pcfan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 spirosd2008 Τόσο χάλια είναι τελικά αυτά τα TURBO-X? κοίταξε εγω το βασικό που ήθελα ήταν να είναι 15,6 και fhd γιατι δουλεύω ώρες σε autocad. η αλήθεια είναι ότι είχα δει και το lenovo to y500 αλλά άκουσα οτι υπερθερμαίνεται και από άλλους στο forum διαβασα ότι το turbo-x είναι παγάκι. τετεαπύρηνο είναι καλή κάρτα έχει εντάξει δεν είναι dell precision που ήθελα άλλα δεν μπορούσα να φτάσω μέχρι εκεί. βασικά μου άρεσε πολύ η οθόνη όταν το είχα δει. κυρίως cad προγράμματα στατικής και δυναμικής ανάλυσης και κανένα game που και που.αραιά και που όμως. το ακούσαμε και αυτό...εε ρε τι μπανάνες που είναι τα lenovo τελικά. Καλύτερα ακύρωσε το μηχάνημα και πάρε ένα lenovo ή dell με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Πιο καλή υποστήριξη έχουν από τα tuvlo-x. 1
spirosd2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 είδες και το lenovo από κάτω είναι αυτό που είχε το e-shop αλλά με ποιο χαμηλή κάρτα γραφικών και με 4πήρυνο επεξεργαστή. Εσύ ξέρεις εγώ πάντως δεν θα έδινα πάνω από 1000€ για λαπτοπ σήμερα.
V.I.Smirnov Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Είχα πάρει laptop turboX 17' πριν έναν χρόνο (κάπως βιαστικά είναι αλήθεια).Η σχέση τιμή/χαρακτηριστικά ήταν άριστη και δεν το έψαξα πολύ.Εγκατέστησα ότι χρειαζόμουν, το ρύθμισα όπως ήθελα και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Ωστόσο, ενίοτε με ενοχλούν τρία πράγματα : 1) H κακή ποιότητα των πλαστικών.2) Δεν έχει κάποια ρύθμιση για να κρατά την μπαταρία φορτισμένη σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο όταν είναι στην πρίζα,πράγμα σημαντικό για την ζωή της μπαταρίας.3) Η ποιότητα της οθόνης είναι μέτρια.Το πάνελ είναι της sumsung αλλά η δυστυχώς η ποιότητά του είναι κατώτερη από αυτήν που θέλω.Μια κοστοβόρα λύση είναι να αλλαχθεί το πάνελ με ένα της προκοπής. Κατά τα άλλα, με σωστή χρήση και συντήρηση δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ως τώρα όπως είπα, και δεν βλέπω κανένα λόγο να αγοραστεί κάτι ακριβότερο λόγω του ονόματος.... -
coolerman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 μιάς και είσαι μέλος απο το 2006(απ΄ότι είδα)και θα έχεις διαβάσει αρκετά θέματα περί αγορών λάπτοπ κλπ στο ινσόμνια έπρεπε να ανοίξεις θέμα** αγορά λάπτοπ μέχρι 1100/1200 ευρώ είμαι 100% σίγουρος θα σου έδειχναν το καλύτερο τα παιδιά εδώ. ανοίγεις "ξερά" αγορά turbo-x laptop και το αγόρασες &με μόνο ένα χρόνο εγγύηση(απ οτι λεει) εσύ τι περιμένεις να ακούσεις;;?σαν σασί είναι κορυφή(clevo).. ΑΛΛΑ αν θελήσεις κάποια στιγμή να το πουλήσεις θα πάρεις το 3ο το μακρύτερο λόγο Name(για εμένα μετράει πολύ αυτό) καλοδουλευτο πάντως. φιλικά πάντα 1
liakjim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Για να το βαζουν σε sales λογικα θα ερθει καποιο καινουργιο (λoγικα με Haswell?)<br /><br />Στα λεφτα του παντως στην Ελλαδα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. (1250Ε για 3630qm+670m+256Gb+2χρονια εγγυηση ειναι πολυ καλα)<br /><br />ΑΛΛΑ απο εξωτερικο με λιγο ακομα θα επαιρνες με καλυτερη καρτα πχ 7970m. Κ ισως τελικα να εχασες τον καινουργιο (IRON IV???)<br /><br />Απο την αλλη λες δεν τρελενεσαι κ για παιχνιδια.<br /><br />Οποτε θα σε καλυψει ανετοτατα (κ οντως εχει απιστευτη οθονη κ ειναι κ παγακι)
kaniska Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Γεια σας και παλι. Εγω βασικά αποφάσισα κυρίως σκεπτόμενος το τι αγοράζω και με πόσα χρηματα.Επειδή το έχω δει από κοντά μου άρεσε υπερβολικά η οθόνη του.Δεν μου αρέσει να κολλάω ετικέτες στα μηχανηματα πχ είναι acer ή tuvlo-x εγω το σταθερο μου το έχω turbo x τρια χρονια παρακαλω είναι το atlas f4150 για όσους γνωριζουν με ι7 930 ,ssd 80 gb ,hd 1t,gtx 275 δουλευει ολη μερα χωρις πλάκα και δεν μου έχει κάνει κιχ. Φοβερό μηχάνημα. Τωρα το laptop ξέρω ότι ειναι clevo φυσικα και το εψαξα πριν το παρω,απλα περίμενα πότε θα πέσει η τιμή του γιατί προφάνως και θα έπεφτε. Τώρα η νεκροψία θα δείξει. Για να το βαζουν σε sales λογικα θα ερθει καποιο καινουργιο (λoγικα με Haswell?)<br /><br />Στα λεφτα του παντως στην Ελλαδα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. (1250Ε για 3630qm+670m+256Gb+2χρονια εγγυηση ειναι πολυ καλα)<br /><br />ΑΛΛΑ απο εξωτερικο με λιγο ακομα θα επαιρνες με καλυτερη καρτα πχ 7970m. Κ ισως τελικα να εχασες τον καινουργιο (IRON IV???)<br /><br />Απο την αλλη λες δεν τρελενεσαι κ για παιχνιδια.<br /><br />Οποτε θα σε καλυψει ανετοτατα (κ οντως εχει απιστευτη οθονη κ ειναι κ παγακι)
lexmark Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Όλοι εσείς οι γνωστοί συνήθεις ύποπτοι (ξέρετε εσείς ποιοι είστε): Σταματήστε να γράφετε! Έχω βαρεθεί να πατάω «Μου αρέσει» Καλορίζικο το laptop και καλοδούλευτο. Το laptop είναι πραγματικά αστέρι, με καλά εξαρτήματα (ΑΑΑ ποιότητας) και είναι όχι απλά παγάκι αλλά παγοκολώνα! Το μόνο που είναι στα κατά είναι η μικρή εγγύηση που δίνουν 3
johnny.tifosi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Πραγματικά απορώ πως άτομα που δίνουν τόσα λεφτά για pc καταλήγουν να παίρνουν Τουρμποχί με 1 (ένα!) έτος εγγύηση και δεν προτιμούν ένα λάπτοπ από μια επώνυμη εταιρεία. Πιστεύω ότι δεν σέβονται τα λεφτά τους. Ένα τουρμποχί φίλου κατέληξε στην ανακύκλωση μετά από 2 χρόνια χρήσης λόγω καμένης μητρικής. Για άλλα έχω ακούσει για χαλασμένες θύρες usb κλπ. Επίσης τι σόι υποστήριξη θα έχεις μετά; Θα βασίζεσαι στα στειλιάρια στο πλαίσιο όταν καεί η μητρική; Και όταν π.χ. βγουν τα windows 9, που θα βρεις drivers;
kaniska Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Πραγματικά απορώ πως άτομα που δίνουν τόσα λεφτά για pc καταλήγουν να παίρνουν Τουρμποχί με 1 (ένα!) έτος εγγύηση και δεν προτιμούν ένα λάπτοπ από μια επώνυμη εταιρεία. Πιστεύω ότι δεν σέβονται τα λεφτά τους. Ένα τουρμποχί φίλου κατέληξε στην ανακύκλωση μετά από 2 χρόνια χρήσης λόγω καμένης μητρικής. Για άλλα έχω ακούσει για χαλασμένες θύρες usb κλπ. Επίσης τι σόι υποστήριξη θα έχεις μετά; Θα βασίζεσαι στα στειλιάρια στο πλαίσιο όταν καεί η μητρική; Και όταν π.χ. βγουν τα windows 9, που θα βρεις drivers; Δεν με ενδιαφέρει αλήθεια να βάλω windows 9.Μια χαρά με βολεύουν τα 7 για αυτό και τα άλλαξα.Drivers υπαρχουν ,το μηχάνημα δεν ειναι no name.Εγγύηση έχω 2 χρονια. Ο σκοπός μου δεν είναι να σας πείσω ότι έκανα καλή επιλογή αλοίμονο ,οι ανάγκες του καθενώς είναι διαφορετικές. Απλά τη δεδομένη στιγμή νομίζω οτί αγορασα ένα μηχανημα με κάλες δυνατότητες για τα χρηματά του. Όλοι εσείς οι γνωστοί συνήθεις ύποπτοι (ξέρετε εσείς ποιοι είστε): Σταματήστε να γράφετε! Έχω βαρεθεί να πατάω «Μου αρέσει» Καλορίζικο το laptop και καλοδούλευτο. Το laptop είναι πραγματικά αστέρι, με καλά εξαρτήματα (ΑΑΑ ποιότητας) και είναι όχι απλά παγάκι αλλά παγοκολώνα! Το μόνο που είναι στα κατά είναι η μικρή εγγύηση που δίνουν Σε ευχαριστώ πολύ ,αλλά δεν χρειάζεται η ειρωνεία.Τεσπα ας κλείσει το topic και οταν θα γραψουμε για κανενα επωνυμο λαπτοπ τα λεμε. το ακούσαμε και αυτό...εε ρε τι μπανάνες που είναι τα lenovo τελικά. Καλύτερα ακύρωσε το μηχάνημα και πάρε ένα lenovo ή dell με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Πιο καλή υποστήριξη έχουν από τα tuvlo-x. εγω δεν είπα ποτέ τίποτα για τα lenovo διάβασε πιο πάνω,εγω ήμουν ανάμεσα σε dell και lenovo τωρα το πως κατάληξα στο tuvlo-x ειναι άλλο θεμα.παράθεσα πιο πάνω απόψεις ατόμων που το αγόρασαν χωρις να τις ενστερνίζομαι...απλά λογικό είναι ότι με ψιλοεπηρέασαν.Εμένα η καψούρα μου ήταν το w530 αλλά δεν μπορουσα να το ακουμπησω.τι να κανουμε money talks.
spirosd2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Είδες χωρίς να θες να το παραδεχτείς σε προδίδει το γράψιμο σου, δεν είπες αν χαλάσει είπες μόλις χαλάσει το έχεις δεδομένο ήδη δηλαδή ότι θα χαλάσει
kaniska Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Είδες χωρίς να θες να το παραδεχτείς σε προδίδει το γράψιμο σου, δεν είπες αν χαλάσει είπες μόλις χαλάσει το έχεις δεδομένο ήδη δηλαδή ότι θα χαλάσει κανω και λιγο πλακα γιατι ορισμενοι εδω δε την παλευουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις