kaniska Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, Μετλα από αρκετό καιρό αναζήτησης λαπτοπ και βλέποντας και μια προσφορά που έβγαλε το πλαίσιο δεν άντεξα και μόλις σήμερα το παρήγγειλα.. Το λάπτοπ είναι το συγκεκριμένο γνωστό με το σασί της clevo http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-IRON-III-i7363-1675-BD-Win8.htm απλά έβαλα windows 7 ,άλλαξα δίσκο με τον http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd/SanDisk-SDSSDP-256G-G25-256GB-SSD-2-5-Sata-6Gbs.htm και επίσης προσέθεσα και ένα χρόνο εγγύηση. όλο το πακέτο μου βγήκε 1267 ευρώ και περιμένω να παραλάβω πέμπτη και να σας πω εντυπώσεις. Ξέρω δεν είναι σωστό κατόπιν εορτής να ζητάω γνώμες αλλά μου κόλλησε σήμερα και δεν άντεξα με ένα τηλέφωνο το έκλεισα.Ξέρω επίσης ότι παίρνει αναβάθμιση αν και δεν νομίζω να μου χρειαστεί καθώς δεν είμαι gamer τρελαμένος.Το πακέτο τιμής χαρακτηριστικών μου φαίνεται ασυναγώνιστο και εγώ επειδή συνεργάζομαι με το πλαίσιο μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Μακάρι να συνεχιστεί η παράδοση τι να πω. Πως σας φαίνεται η επιλογή μου; 1
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Αφού το πήρες δεν εχω παρα να πω καλορίζικο και καλοδούλευτο μακάρι να σου βγεί σκυλί , προσωπικά πάντως δεν θα έπαιρνα σε καμια περίπτωση turbox και με τόσα χρήματα κιολας θα πήγαινα σε κατι επώνημο κατα τα αλλα τα χαρακτηριστικά του ειναι παρα πολυ καλά. 2
evoracing Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Είναι να πέσεις σε περίπτωση... Φίλος αγόρασε turbo-x πριν 4 χρόνια και όπως λέει και ο SPANK είναι σκύλαρος... Εγώ προσωπικά δεν έχω αγοράσει μέχρι στιγμής "προβληματικό" turbo-x. Άντε καλορίζικο και χωρίς προβλήματα
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Τα κράζουμε τα turbox (και οχι άδικα τις πιο πολλές φορές) αλλα ειδαμε και ορισμένα απο τα επώνημα ποσο " σκυλιά " εχουν βγει
Iris_89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Και γω δηλαδή με τα ίδια χρήματα θα έπαιρνα κάτι καλύτερο σε χαρακτηριστικά, και όχι turbo-x... Βάζουν ό,τι να 'ναι μέσα, όλα Β διαλογής. Δεν είναι άξιο απορίας που τα μισά χαλάνε σχεδόν με το παραμικρό. Και όχι τίποτε άλλο, αν θελήσεις να αντικαταστήσεις κάποιο εξάρτημα άντε να βγάλεις άκρη τι θα είναι το καθένα! Ελπίζω βέβαια να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον, αλλά πίστεψε με, αργά ή γρήγορα θα φανεί.
kaniska Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ παιδια, ξέρετε είναι και θέμα τύχης ορισμένες φορές ..θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια είχα χρυσοπληρώσει ένα VAIO θα μου πεις εκέι πλήρωνα και το design και το σκυλομετάνοιωσα.2200 είχα δώσει και μετά από λιγάκι χτυπησε μητρική και έπειτα καρτα...μετά εκαψε και δισκο και οπότε το πέταξα. Να σας πω την αλήθεια ήμουν ανάμεσα σε dell και lenovo αλλά μου είχε μπει σφήνα το συγκεκριμένο turbo-x (clevo) και επείδη έχουμε και στην οικογένεια αλλο ενα πολύ πιο απλό αλλά απροβλημιστο μετα από τρια χρόνια η απόφαση ήταν εύκολη μετά και από την έκτπωση. Δεν ξέρω θα δείξει πάντως για το συγκεκριμένο σασί έχω δια΄βασει τα καλύτερα.Και πλεον δεν κοιτάω την εμφάνιση....γιατί έχω καεί στο παρελθόν.
Antwni Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Το νόημα του θέματος πιο είναι παρακαλώ πολύ? Αφού το πήρες το μηχάνημα...
kaniska Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 σταματα να τρολαρεις και μαθε να διαβαζεις να καταλαβεις πιο ειναι το θεμα.
Antwni Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Εγώ τρολλάρω ή εσύ? Καλησπέρα, Μετλα από αρκετό καιρό αναζήτησης λαπτοπ και βλέποντας και μια προσφορά που έβγαλε το πλαίσιο δεν άντεξα και μόλις σήμερα το παρήγγειλα.. Το λάπτοπ είναι το συγκεκριμένο γνωστό με το σασί της clevo http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-IRON-III-i7363-1675-BD-Win8.htm απλά έβαλα windows 7 ,άλλαξα δίσκο με τον http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd/SanDisk-SDSSDP-256G-G25-256GB-SSD-2-5-Sata-6Gbs.htm και επίσης προσέθεσα και ένα χρόνο εγγύηση. όλο το πακέτο μου βγήκε 1267 ευρώ και περιμένω να παραλάβω πέμπτη και να σας πω εντυπώσεις. Ξέρω δεν είναι σωστό κατόπιν εορτής να ζητάω γνώμες αλλά μου κόλλησε σήμερα και δεν άντεξα με ένα τηλέφωνο το έκλεισα.Ξέρω επίσης ότι παίρνει αναβάθμιση αν και δεν νομίζω να μου χρειαστεί καθώς δεν είμαι gamer τρελαμένος.Το πακέτο τιμής χαρακτηριστικών μου φαίνεται ασυναγώνιστο και εγώ επειδή συνεργάζομαι με το πλαίσιο μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Μακάρι να συνεχιστεί η παράδοση τι να πω. Πως σας φαίνεται η επιλογή μου; 1)Πήρες ένα λαπτοπ που δεν θα το αξιοποιήσεις?? 2)Το θέμα αυτό δεν έχει κανένα νόημα.Ξαναλέω ότι το μηχάνημα το πήρες, οπότε ότι και να πούμε... Σας ευχαριστώ πολύ παιδια, ξέρετε είναι και θέμα τύχης ορισμένες φορές ..θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια είχα χρυσοπληρώσει ένα VAIO θα μου πεις εκέι πλήρωνα και το design και το σκυλομετάνοιωσα.2200 είχα δώσει και μετά από λιγάκι χτυπησε μητρική και έπειτα καρτα...μετά εκαψε και δισκο και οπότε το πέταξα. Χτύπησε μητρική και το έφτιαξες...Μετά χτύπησε κάρτα γραφικών (που θα ήταν ενσωματωμένη στην μητρική φαντάζομαι) και το ξανάφτιαξες και επειδή κάηκε ο σκληρός (!?) το πέταξες..! Ο νοών νοείτο... Καλό σου βράδυ
kaniska Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Κακό είναι πάρω μια γνώμη?Διάλογο κάνουμε.Τέσπα δεν υπάρχει διάθεση για υγειή διάλογο. Εντάξει ρε μάγκα σε εισαγωγικα πήρες παράσημο στο πως να χαλάσεις ένα topic. εισαι και κρητικός βλέπω..κρίμα γιατι οι κρητικοί ειναι παλικάρια.διαβασε το διαλογο και δες ποιος ειρωνεύτηκε ποιον. οκ?αντε μπραβο. και το αν πεταξα το vaio ειναι άλλο θεμα οκ? αν ηθελες να κανουμε κουβεντα μπορουσες να με ρωτησεις πριν ειρωνευτεις. διάλογο εκ των υστέρων με είρωνες δεν κανω. καληνυχτα στην κρητη. και ας κλείσει το topic παρακαλω
spirosd2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Αφού λοιπόν θες γνώμες άκου μια γνώμη, ακύρωσε τώρα την παραγγελία ναι προλαβαίνεις και λεφτά να έχεις δώσει θα στα επιστρέψουν όλα, πάρε ένα λαπτοπ με βάση της πραγματικές σου ανάγκες είμαι σίγουρος ότι με 700€ θα πάρεις ένα που θα καλύπτει αυτές και με το παραπάνω, επίσης να είναι επώνυμο και να έχει 2 χρόνια εγγύηση από την αρχή και όχι να την πληρώσεις έξτρα. 2
kaniska Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 spirosd2008 Τόσο χάλια είναι τελικά αυτά τα TURBO-X? κοίταξε εγω το βασικό που ήθελα ήταν να είναι 15,6 και fhd γιατι δουλεύω ώρες σε autocad. η αλήθεια είναι ότι είχα δει και το lenovo to y500 αλλά άκουσα οτι υπερθερμαίνεται και από άλλους στο forum διαβασα ότι το turbo-x είναι παγάκι. τετεαπύρηνο είναι καλή κάρτα έχει εντάξει δεν είναι dell precision που ήθελα άλλα δεν μπορούσα να φτάσω μέχρι εκεί. βασικά μου άρεσε πολύ η οθόνη όταν το είχα δει. κυρίως cad προγράμματα στατικής και δυναμικής ανάλυσης και κανένα game που και που.αραιά και που όμως.
evoracing Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 spirosd2008 Τόσο χάλια είναι τελικά αυτά τα TURBO-X? κοίταξε εγω το βασικό που ήθελα ήταν να είναι 15,6 και fhd γιατι δουλεύω ώρες σε autocad. η αλήθεια είναι ότι είχα δει και το lenovo to y500 αλλά άκουσα οτι υπερθερμαίνεται και από άλλους στο forum διαβασα ότι το turbo-x είναι παγάκι. τετεαπύρηνο είναι καλή κάρτα έχει εντάξει δεν είναι dell precision που ήθελα άλλα δεν μπορούσα να φτάσω μέχρι εκεί. βασικά μου άρεσε πολύ η οθόνη όταν το είχα δει. κυρίως cad προγράμματα στατικής και δυναμικής ανάλυσης και κανένα game που και που.αραιά και που όμως. Κοίταξε όπως σου είπα είναι ανάλογα στο που θα πέσεις. Σε όλα τα laptop έχεις τέτοιες πιθανότητες απλά στα turbo-x είναι λίγο παραπάνω. Για να καταλάβεις ο φίλος που σου ανέφερα κάνει κάκιστη χρίση στο laptop και ακόμα τραβάει....
Roger Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 1100€ για turbox? Aφου μαζευεις γνωμες,η γνωμη μου ειναι οτι πεταξες τα λεφτα σου. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις