Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι τρελό αλλά άρχισα ένα online petition ώστε να μαζέψουμε υπογραφές για να επιστρέψει ο Τσουρινάκης στην ενεργό δράση.

Η ιδέα μου ήρθε καθώς μάζευα όλατ α τεύχη του pcmaster, pixel και διάβαζα τις θεικές κριτικές του και το ποιο θεικό ήταν η άριστες σε όλα βαθμολογίες του.

Νομίζω δεν έχει ξαναπεράσει reviewer που να βάζει σε όλα τα game που κριτικάρει 10 :P

Γενικά και πέρα από την πλάκα η φυσιογνωμία του είναι τελείως cult και είναι κρίμα που τόσο καιρό λείπει από τον χώρο.

Please υπογράψτε μηπως αλλάξει μυαλά και αρχίσει να γράφει πουθενά κανα review.

Το petition είναι εδώ και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το email σας

https://www.change.org/petitions/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B5%CE%B9-review-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82

DSC00433_resize.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μονο απτην φωτογραφια συμπεραινω αυτο που λες "η φυσιογνωμία του είναι τελείως cult και είναι κρίμα που τόσο καιρό λείπει από τον χώρο" και ναι, θα υπογραψω και γω το petition!  :-D 

Δημοσ.

Εγω παλι νομιζω οτι δεν πρεπει να "επιστρεψει"...

Φαινεται να περναει μια χαρα εκει που "ειναι", και μακαρι να μπορουσαμε να παμε και εμεις...

(Τουλαχιστον το βλεμμα του στην φωτογραφια, αυτο δειχνει)

Δημοσ.

Νομίζω πως αν ο Τσουρινάκης ήθελε να επιστρέψει θα μπορούσε να το κάνει άνετα, έχει 21 χρόνια στο χώρο. Κάποιο λόγο θα έχει που "αποσύρθηκε" και είναι σεβαστό. Το να εύχεσαι "μήπως και αλλάξει μυαλά" ο συγκεκριμένος είναι λίγο ειρωνεία, απόδειξη η πλέμπα που σχολιάζει την εμφάνιση του.

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω πως αν ο Τσουρινάκης ήθελε να επιστρέψει θα μπορούσε να το κάνει άνετα, έχει 21 χρόνια στο χώρο. Κάποιο λόγο θα έχει που "αποσύρθηκε" και είναι σεβαστό. Το να εύχεσαι "μήπως και αλλάξει μυαλά" ο συγκεκριμένος είναι λίγο ειρωνεία, απόδειξη η πλέμπα που σχολιάζει την εμφάνιση του.

Ασε μας όμως την ελπίδα ότι όντος θα το ξανασκεφτεί και θα αρχίσει να γράφει κανα review ξανά. 

Δημοσ.

+1 κι απο μένα. Καλά να είναι ο άνθρωπος, δεν τον έχω γνωρίσει παρα μόνο μέσα από τα γραπτά του και διασκέδαζα με κάθε review του γιατί έβλεπα έναν gamer με ψυχή που αγαπούσε το παιχνίδι κι ας τον παρεξηγούσαν πολλοί για spoilers ή τις βαθμολογίες. Από τότε που σταμάτησε να γράφει στο pc master, σταμάτησα να αγοράζω και το περιοδικό.

• Like 1
Δημοσ.

+1 κι απο μένα. Καλά να είναι ο άνθρωπος, δεν τον έχω γνωρίσει παρα μόνο μέσα από τα γραπτά του και διασκέδαζα με κάθε review του γιατί έβλεπα έναν gamer με ψυχή που αγαπούσε το παιχνίδι κι ας τον παρεξηγούσαν πολλοί για spoilers ή τις βαθμολογίες. Από τότε που σταμάτησε να γράφει στο pc master, σταμάτησα να αγοράζω και το περιοδικό.

Τον διάβαζα απο εποχη Pixel , αν θυμάμαι καλά το πρώτο του review ηταν για το "The pawn ". Μου έκανε τόση εντύπωση που πήρα το παιχνίδι και ετσι κόλλησα με τα adventures. Το πρώτο τεύχος pc master χωρίς Τσουρινακη ήταν το τελευταίο που αγόρασα
Δημοσ.

Μα υπάρχουν καλά Adventures. Η Daedallic (για πιο old school καταστάσεις), η King Art, η Tell Tale, έχουν κάνει πολύ καλές προσπάθειες τελευταία.

• Like 2
Δημοσ.

Μα υπάρχουν καλά Adventures. Η Daedallic (για πιο old school καταστάσεις), η King Art, η Tell Tale, έχουν κάνει πολύ καλές προσπάθειες τελευταία.

Συμφωνώ εχουν βγει πολυ ωραία adventures οπως τα 2 deponia το καινούργιο night of the rabbit και φυσικά το καινούργιο Larry

Δημοσ.

Για να είμαι δικαιος απο adventures τερματισα μόνο το gray matter τελευταια και το walking dead, το gray matter αν και ειχε αριστες κριτικες μου φανηκε χαλια μαυρα (για πολλους και διαφορους λόγους) και το walking dead είναι περισσοτερο interactive story (adventure δεν το λες).  Α και το blackwell καλουτσικο ηταν :)

Αυτο που εννοουσα είναι οτι τα adventure εχουν μεινει στον καιρο του νωε και είναι στο πάτο της λιστας, ενω καποτε ήταν στην κορυφη και εκει επεφταν τα χοντρα φραγκα (Lucasfilm/arts, Sierra ακομα και μετα παραγωγες όπως The Reaper, Tex Murphy, Phantasmagoria κτλ)

ΥΓ. Μονο τα Penumbra και το Amnesia με ικανοποιησαν (Βασικα θεικα!)

ΥΓ2 LOOM 2 θελω , μου ελειψε, παω να τερματισω ξανα το πρώτο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...