Anaisthitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 καλησπερα, εχω λοιπον την asus xonar dg, η οποια απο τοτε που την εβαλα ακουγονται παρασιτα στα ηχεια (τα ηχεια ακουγονταν κανονικα πριν βαλω την καρτα ηχου), απ οσο ειδα σε διαφορα φορουμ ειναι συχνο το φαινομενο αλλα δεν βρηκα λυση στο προβλημα μου. εδω να αναφερω οτι ο υπολογιστης μου φοραει windows 7 και τα ηχεια ειναι τα logitech x530 5.1 εχει κανενας καμια ιδεα για το προβλημα μου? ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Τα ηχεία φαντάζομαι τα δοκίμασες και σε αλλη πηγή ήχου να δεις οτι όντως ειναι κομπλέ. Την κάρτα για πρώτη φορά τώρα την έβαλες και σου κανει αυτα τα παράσιτα η ηταν απο πάντα ετσι και παλιότερα ? Δοκίμασε καινούργιους drivers αν υπάρχουν και βάλε και ενα ζευγάρι ακουστικά να δεις αν με αυτα κανει τα ίδια παράσιτα, επισης δοκίμασε να μην παίξεις (μεσα απο τις ρυθμίσεις τις κάρτα στα windows) με 5.1 αλλα με surround
Anaisthitos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 τα ηχεια ειναι δοκιμασμενα δεν εχουν προβλημα, για την καρτα δεν ξερω αν εχει ομως προβλημα, εντομεταξυ το περιεγο ειναι οτι κανει θορυβο κυριως στα σημεια οπου κανουν loading τα παιχνιδια επισης κανει και εναν ηχο σαν να "σκαει" οταν τερματιζω τον υπολογιστη..... θα κανω καμια δοκιμη με ακουστικα και την καρτα σε αλλο υπολογιστη και θα σας πω τα αποτελεσματα
teobot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εγω που ειχα παρομοια προβληματα με την DX εβαλα τους UNI Xonar drivers και σωθηκα. Απλα πρεπει ξηλωσεις τελειως τους παλιους με uninstall, μετα τρεχεις το driver sweeper και μετα περνας τους uni xonar. Να πω την αληθεια βεβαια ολα αυτα τα προσπαθησα μετα απο format και μαλιστα πετυχε μετα το 3ο format και εξηγουμαι. Στα 2 πρωτα, περνουσα πρωτα ολους τους drivers του συστηματος κ μετα αυτους για την καρτα ηχου με αποτελεσμα να εχω παρασιτα και τσιριχτο ηχο. Την 3 φορα ειπα να βαλω πρωτα chipset μετα καρτα ηχου κ τελος ολα τα υπολοιπα. Με αυτη την σειρα,πετυχε κ την εχω κ δουλευει μεχρι κ σημερα αψογα Μπορει να ηταν τυχαιο μπορει κ οχι. Ελπιζω να βοηθησα
Anaisthitos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 σορρυ μπερδευτικα το γνωστο realtek hd audio drivers που ειναι για τον ηχο απο την μητρικη τα κραταω ή να το κανω απεγκατασταση?
teobot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 σορρυ μπερδευτικα το γνωστο realtek hd audio drivers που ειναι για τον ηχο απο την μητρικη τα κραταω ή να το κανω απεγκατασταση? Λογικα δεν πρεπει να χρειαζεται να απεγκαταστησεις τους realtek αλλα εγω θα τους ξηλωνα κ θα εκλεινα κ την on board απο το bios για καθε ενδεχομενο
Anaisthitos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ολη μερα σημερα πεδευομουν.......δεν καταφερα τιποτα αλλα θα ξανακανω προσπαθειες αυριο, το θεμα ειναι οτι δεν παιζουν τα πισω αριστερα/δεξια και το κεντρικο ηχειο για καποιο λογο, περα απο αυτο πχ για μουσικη ή ταινια υπαρχει κανενας δοκιμασμενος player που να παιζει ηχο 5.1?
tmjuju Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Αν έπαιζες τραγούδια – στερεοφωνικό πρόγραμμα, λογικό είναι να ακούγεται μονό το μπροστά στέρεο ζευγάρι. 1
cabdik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 εχω την XONAR DG με τα Χ-540 και παιζουν αψογα..!! ουτε παρασιτα ουτε τιποτα. πιθανον να ετυχες και σε ελλατωματικη καρτα..! δοκιμασε αυτα που σου ειπαν τα παιδια απο πανω και βλεπεις..!! σαφως και σε στερεοφωνικο ηχο δεν παιζουν ολα τα ηχεια..!!! μονο σε ταινιες που εχουν 5,1 ηχο θα ακουσεις ηχους απο τα εφε στα πισω ηχεια και την φωνη απο το κεντρικο. απο τα κορυφαια προγραμματα αναπαραγωγης ταινιων ειναι ο Media Player Classic, αλλα και ο VLC..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα